Referanser

De fleste foredragsholdere har gjort eller oppnådd noe stort: Vært i verdensrommet, seilt jorden rundt, gått Norge på tvers og langs, samtidig. Jeg har ingen store bragder å vise til. Sånn er det. Men jeg har følt på kroppen hvordan det er å være motløs og umotivert. Og så forsøker jeg å gjøre noe med det. Lett er det ikke.

Det er dette som er utgangspunktet for mine foredrag, og som i følge mine referanser ser ut til å treffe godt. Jeg er ikke spesielt glad i å skryte av meg selv, men noen tidligere arrangører har sagt fine ting litt lengre ned. Det er mellom 200 og 300 uttalelser nedenfor, så du kan jo søke med ctrl+f hvis du leter etter noe spesielt eller peke direkte på et av sitatene nederst på sidene  for å finne ut hvem som har sagt det.

Avinor

– Et fremragende og tankevekkende foredrag. Presentert på en engasjerende måte, herlig fritt for power point og andre tekniske hjelpemidler. Kan virkelig anbefales.

Avinor
Tom Quarsten
Prosjektdirektør UNSØ, Utbygging
DRIFT OG INFRASTRUKTUR
Mob: +47 922 81 055
April 2019

Stiftelsen SOR

– Tusen takk for et strålende foredrag. Evalueringene tikker sakte men sikkert inn, og du blir nevnt i svært positive ordelag av mange.

En ikke helt ukjent erfaring for deg :-). Men du har neppe blitt lei av å høre det…

Stiftelsen SOR
Jarle Eknes
M: 90 75 86 85
Mai 2019

Vikersund Bad Rehabiliteringssenter AS

– Henrik Aase dro i gang vårt fagseminar og fikk virkelig satt standarden for dagen. Henrik byr på seg selv og  har en fremførelse full av humor som begeistrer og inspirerer!

Rune Stangjordet-Eger
Kvalitets- og Samhandlingsleder
Vikersund Bad Rehabiliteringssenter AS
Mob: +47 918 98 788
Juni 2019

Jordbærpikene

– Vi vil takke for et meget inspirerende foredrag som traff oss rett i hjerterota! Din tilnærming til et så enkelt og naturlig tema som vi alle «sliter» med i hverdagen, har gjort oss mer bevist på hva vi SKAL gjøre og vi ler godt hver gang ordet BURDE er med i diskusjoner og dialog. Det er en av de mest effektive foredrag vi har hatt på våre samlinger som ikke bare løftet stemningen der og da, men som har blitt med oss hjem og som ligger i underbevisstheten som en liten vekker hver eneste dag. Rett og slett herlig!

Kathrine Lehn Solbakken
CHOCO AS/Jordbærpikene
Mobil + 47 98 22 22 06
Juni 2019

Statsbygg

Hei Henrik,

Tusen takk for en fantastisk engasjerende og tankevekkende time! Du er en formidler av rang. Det ble en skikkelig kick-start på vår samling på Oscarsborg og det ble ingen burdting, eller dritt-tømming, bare et stort engasjement og glade folk. Likte spesielt godt din beskrivelse av  hvordan språk påvirker både handling og følelser. Noe av budskapet minnet om Yoda (fra Star Wars) sitt mantra: «try not, do, or do not, there is no try» ?

Statsbygg
Gry Ahlsand
kvalitetsleder
Byggherreavdelingen
+4791835148
September 2019

Storo Storsenter

– Hei Henrik ?

TUSEN TAKK for i går, og for et forrykende foredrag!!!!!!! Så mye latter og så mye energi, og ikke minst så mye treffende innhold… HELT fantastisk!

Storo Storsenter
Vibeke Wærstad
Markedskoordinator
97598568
September 2019

AS Apotekernes Hus

– Henrik leverte et foredrag som var til tider var så morsomt at jeg fryktet vi måtte ta frem hjertestarteren. Foredraget har fått utelukkende positiv omtale fra de ansatte.

Steffan Antonsen
IT- og HR-sjef
AS Apotekernes Hus
Tlf. 92860181
Oktober 2019

Coop Norge SA

– Kan anbefalte Henrik Aase på det sterkeste! En utrolig morsom fyr, hvor foredraget hans blir snakket om på jobb i mange dager etterpå. Snakker om de nære ting, som alle kan kjenne seg igjen i. Mange i salen mente han burde ha vært standup komikere etter foredraget var over, for du ler så du griner når han setter i gang. Burding og skalling, har fått en ny dimensjon i Coop ?  Takk for et utrolig inspirerende foredrag!

Coop Norge SA
Anne-Mette Platou Ophus
Teamleder SAP Funksjonell utvikling
September 2019

Glitre Energi AS

– Henrik Aase holdt et «spot on» foredrag for oss på vår konsern samling. Poengene var mange og samtlige som satt i salen kjente seg godt igjen på flere av punktene. Alt ifra snakkiser ved kaffemaskinene, til alt vi burde og skulle oppnå i livet. Hans humoristiske vinkling av dagligdagse problemstillinger, samt evnen til å spille på selvopplevde episoder, er satt godt i sammen i et forrykende foredrag, som favner alle og setter lattermusklene i sving.

Glitre Energi AS
Pål Skjæggestad
Konsernsjef
M: 900 33 690
Oktober 2019

Odfjell Drilling

Takk for mail, og takk for et veldig inspirerende foredrag du holdt for teamet som var på tur i Lofoten.

 • Inspirerende, lett å ta med seg essensen i budskapet og faktisk bruke det i positiv forstand.
 • Treffende, enkle temaer som ‘’alle’’ vet om men har mye å gå på med tanke på etterlevelse uansett samfunnslag.
 • Framført på en humoristisk måte som er på høyde med komikere i verdensklasse.
 • Av totalt 240 tilhørere er samtlige tilbakemeldinger ensidig positiv.
 • Selv fikk jeg mulighet til å høre og se begge foredragene, og var like engasjert andre gangen som første.

 Odfjell Drilling
Trond Gloppen
Rig Manager Deepsea Atlantic
Mobile Offshore Units North Sea
T: +47 55 99 88 81 • M: +47 950 85 113
Oktober 2019

Brønnøysundregistrene

– Hei og takk for sist ?

Vi hadde en fin stund i auditoriet sammen med deg denne uka! Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger om at folk koste seg, samtidig som du ga oss noe å tenke på. Du minnet oss på at det kan være lurt å si takk, og dvele ved de positive sidene i livet. Gjennom ditt fantastiske kroppsspråk og personlige historie, spekket med masse god humor, fikk du fram mange gode poeng som vi tar med oss både i privatlivet og på jobb sammen med kollegene våre. En annen ting som noen nevnte for meg, var din bruk av flippover. Det var mer effektivt enn ferdiglagde pp-prestasjoner, og holdt bra på oppmerksomheten vår. ?

Monika Johnsen
Brønnøysundregistrene
Foretaksregisteret
Oktober 2019

Romerikskonferansen

– Hei

Romerikskonferansen i år 29. oktober ble en suksess og samlet over 300 deltakere. Konferansen vesentlig rettet mot næringslivet i regionen og inneholder temaer som regionen er opptatt av.

I år leide vi inn Henrik Aase til å holde et innlegg som skulle kombinere humor og alvor. Han skulle vekke oss opp etter lunch og få oss inn i oppmerksomhetsmodus igjen! Dette klarte han meget godt. Konferansen handlet mye om bærekraft, noe som er et viktig og alvorlig tema. Henrik klarte på en humoristisk måte å appellere til samvittigheten vår, slik at vi går fra tenking til virkelig handling!

Vi takker for en interessant presentasjon, som også er til ettertanke for noen og enhver!

Aarstein Rebne
Prosjektleder
Romerikskonferansen
Telefon: +47 97675644
November 2019

Eiendomsdagen 2019 i Drammen

– Du fanget virkelig oppmerksomheten for alle de 430 deltageren på en utrolig måte!

Råbra og terningkast 6

Terje Gundersen
for arrangør av Eiendomsdagen 2019 i Drammen
mob. +47 911 94 047
November 2019

Skatteetaten

– Hei Henrik Aase

Takk for sist og takk for oppfølging til alle som deltok på seksjonssamlingen vår. Jeg kan opplyse deg om at foredraget ditt fikk en score på 3.5, hvor 4 var beste score :):):)

Vi er svært fornøyd med gjennomføringen din.

Skatteetaten
Gjertrud Eide
412 07 384
November 2019

NITO/Fiber 2019

– Etter at Henrik gikk av scenen på Fiber 2019 gikk vi humrende hjem, klar for å skalle mer. Henrik var ifølge deltakerne den perfekte avslutningen på to lange konferansedager, og at flere av oss ikke visste at det kunne være så gøy, men samtidig så lærerikt å bli motivert.

Steinar Pedersen
Prosjektleder Fiber 2019
Mobil +47 924 86 884
November 2019

CONSTO AS

– Hei Henrik

Takk for flott foredrag. Vi har mottatt mange gode tilbakemeldinger og mye skryt!

CONSTO AS
Jeanette Andersen
Mob. +47 48 05 85 47
Desember 2019

Utdanningsforbundet Halden

– Hei, Henrik!

Vi var svært fornøyde med ditt foredrag på Laholmen! Deltakerne ga bare positive tilbakemeldinger i ettertid, og responsen underveis ga jo også et inntrykk av at folk både moret seg og tok til seg ditt budskap.

Mari O. Bjerke
lokallagsleder, Utdanningsforbundet Halden
telefon 69174590/90751654
November 2019

Oxer Management

Hei,

Vi tok en oppsummering på jule lunchen i går og følgende gikk igjen:

 • Utrolig morsomt
 • Bevisstgjøring belyst på inspirerende måte
 • Tema/foredrag til ettertanke
 • Dyp og god mening
 • Fascinerende fremføring.
 • Helt rått
 • Lite selvhøytidelig og fikk med seg alle
 • Foredraget var en tankevekker

Håper dette var en grei oppsummering. Jeg anbefaler deg til mange.

Oxer Management
Christine K. Raaholt
Markedssjef
m (47) 971 86 845
Desember 2019

Bergen kommune, Bymiljøetaten

– Foredraget til Henrik Aase inspirerer og treffer en rett i mageregionen. Budskapet bygger på fakta og forskning, og formidles med en genuin enkelthet og med strålende humor. Stadig kjenner man seg igjen, og det blir enklere å ta budskapet til seg når man gjør det med et smil om munnen.

Tove Mæland Bech
Leder Strategi og Utvikling
Bergen kommune, Bymiljøetaten
Telefon: 952 790 40
Desember 2019

Smart Elektro AS

– Vi i Smart anbefaler Fokus1 på det varmeste. Henrik får satt ord på enkle saker som har gjort oss forberedt på å skalle ned en kollega som har en dårlig dag?. Humor er viktig for å motivere folk dette kan Henrik?

Mvh Thor Bergli
Daglig leder, Smart Elektro AS
Mob. +4795729178
Desember 2019

PostNord AS

– Takk for sist og for en fantastisk time sammen med deg 😊

Du er en fantastisk foredragsholder som i tillegg til å underholde oss, også fikk oss til å tenke på hvordan vi angriper oppgavene i hverdagen. Dette var topp, du må bare oppleves! Du fikk toppkarakter både på det faglige innholdet og selvfølgelig på presentasjonskvaliteten – Gratulerer 😊

PostNord AS
Beate Kihle
Januar 2020

Optimera byggsystemer

– Takk for et bra foredrag torsdag ettermiddag. Selv om det var sent på dagen så satt du tonen veldig bra synes jeg. Stemningen/latteren var bra og du porsjonerte ut jevnt og trutt i halvannen time. Tilbakemeldingene var veldig bra fra våre ansatte som jeg snakket med i etterkant og jeg synes du relaterte det bra til det vi driver med til daglig.

Jan Erik Isaksen
Driftsdirektør Optimera byggsystemer
Mob.: +47 90921951
Februar 2020

Statsbygg

– Hei Henrik!

Det var stor suksess og du vil bli husket for et fantastisk bra foredrag om et alvorlig tema – vi tenker og prater om deg nesten hver dag 😊

Geir Barton Torsæter
Statsbygg
Prosjektleder – ekstern
Telefon: +47 95 79 65 35
Februar 2020

SpareBank 1 Factoring AS

– Henrik er inspirerende og motiverende, med en god balanse mellom mye humor og alvor. Han løftet taket med et godt budskap til ettertanke.

Bjørn Sindre Blindheim
Forretningsutvikler
SpareBank 1 Factoring AS
M: 901 73 256
Januar 2020

Ahlsell Norge AS

– Et nytt ord brukes nå i arbeidshverdagen hos Ahlsell – «skalling». Vi fikk morsom opplevelse med mye latter og med en helt ny tilnærming til hvordan øke motivasjonen på jobb og i hverdagen. Anbefales sterkt!

Fantastisk opplevelse – takk 😊

Ahlsell Norge AS
Hege Arntzen Walgren
Lederassistent
91878526
Januar 2020

 

Via3 AS

– Takk for ett flott seminar og en fantastisk morsom avslutning 😊. Det med og levere så alvorlige tema på en morsom måte er unikt. (Lett og ta til seg når man kjenner seg igjen ;-)) Var på ett tenke positivt kurs for mange år siden, som var i samme gaten, men det er dessverre langt imellom de. Ofte blir det for mye tull, eller for faktabasert og kjedelig. Vi trenger mange flere av disse 😊

Ann-Kristin Bønøgård
Daglig leder
Via3 AS
Mobil: 95122060
Februar 2020

Scandic Markiser AS

– Hei Henrik og takk for sist 😊 

Dette syns vi var supert 😊  Selv vi som er litt «trauste» tinte opp og lot oss rive med på showet ditt 😊  Å forhåpentligvis snur vi huskelista opp ned og gjør flere «Burter» til «Skaller» 😊 😊  Du var engasjerende og ga masse av deg selv 😊

Tusen takk 😊 

Scandic Markiser AS
Ellen Frydenlund
Februar 2020

Orkdal Energi AS

– Foredraget ditt ble tatt vel imot. Det ble karakterisert som «luggumt», som er et lokalt understatement J. Folk kjente seg godt igjen i de temaene du tok opp, og krydring med humor, mimikk og kroppsspråk gjorde susen for oss.

Orkdal Energi AS
Eirik Jørum
Daglig leder
M: 959 23 554
Oktober 2016

Helse Nord-Trøndelag HF

– Tankevekkende, nyttige og inspirerende tema fremført på en fantastisk morsom måte 🙂

Helse Nord-Trøndelag HF
Serviceklinikken HNT
Oktober 2016

Volvo Car Norway AS

– Jeg vil på vegne av Volvo Car Norway takke for et fantastisk foredrag. 370 personer satt som fortryllet i 1 time tidlig en søndags morgen etter en lang kveld i forveien…. Din evne til å formidle avtalt budskap, skape engasjement, latter og ettertanke, er stor scenekunst. Mange av deltagerne kom bort til meg etter foredraget og sa at det var noe av det beste de hadde hørt på mange år. Jeg kan egentlig kun underskrive det samme og gi de beste anbefalinger.

Volvo Car Norway AS
Sten Engebretsen
Direktør Servicemarked
M: 911-15-330
Oktober 2016

Tieto Norway AS

– Henrik Aase tok våre konferansedeltakere med storm, tidlig torsdag morgen etter festmiddag onsdag kveld. Han var tydelig, engasjert, morsom og provoserende (på en god måte). Hele hans innlegg holdt en rød tråd, og viste at han var meget godt forberedt.

Våre kunders evalueringer etter konferansen ga Henrik ett snitt på 4,6 poeng, hvor 5 var maks score. Vi kan og vil anbefale Hr Aase til andre firmaer, både til interne og eksterne arrangement!

Tieto Norway AS
Snorre Johansen
salgssjef avd Velferd
M: 91 77 64 45
November 2016

Reitan Convenience Norway AS

– Takk for fin inspirasjon for oss!

Etter en fantastisk opplevelse forrige gang var det litt spenning for om det gikk an å bygge videre eller om fallhøyden var for stor. Men temaet og innholdet passet veldig godt slik at deltagerne ble minnet på hva budskapet var sist og vi fikk absolutt påfyll videre.

Måten budskapet formidles på gir en utrolig inspirasjon og lyst til å ta det til seg å gå ut for å gjennomføre!

Stor takk!

 

Reitan Convenience Norway AS
Kenneth Olsen
Kjedeleder Shell/7-Eleven
M: 95 04 57 72
November 2016

Øyer kommune

– Nedenfor følger et utdrag av tilbakemeldinger etter kvelden i Øyer den 12. oktober:

 • «Et fyrverkeri av et foredrag om et alvorlig tema, med humor og selvinnsikt klarer Henrik Aase å inspirere, begeistre og skape engasjement til å gjøre bevisste valg i eget arbeidsmiljø til beste for en selv og andre.»
 • «Hos oss synes vi alle det var en berikende kveld og sammen med det andre vi jobber med nå passet det fint. Personalet i barnehagen var enige om at det var et svært godt og engasjerende foredrag om et viktig tema. Han pratet på en måte som alle forsto, og han hadde en fantastisk god formidlingsevne. Vi koste oss virkelig, og er enige om at det var vel anvendt tid.»
 • «Vi opplevde det som et godt påfyll i en hektisk hverdag. Han svarte på bestillingen vår og det gikk rett inn i prosjektet vårt. Man kjenner seg igjen og kan le litt av det, men samtidig så tror vi at folk har fått satt i gang en prosess som kan skape endringer i hvordan vi opptrer overfor hverandre. Personalet i barnehagen har gitt bare positive tilbakemeldinger og dette skal vi ta med oss videre i arbeidet med helsefremmende miljø.

Alt i alt overveldende positive tilbakemeldinger som jeg som leder stiller meg helt og fullt bak.

Øyer kommune
Bjarne Nyrud
Sektorleder oppvekst – Øyer kommune
Mob: 91 35 53 86
November 2016

Østre Toten kommune

– Tusen takk for et veldig engasjerende og artig foredrag på Scandic Hamar 2. november! Alle var så fornøyde!

Østre Toten kommune
Aslaug Dæhlen
Rådmann
Tlf: 99 20 82 61
November 2016

Eurojuris Norge

– Hei Henrik!

Det ble også denne gangen veldig bra. Du traff akkurat på de viktige elementene som jeg ønsket. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på ditt foredrag. Folk er begeistret, og gir deg veldig høy score. Bravo!

Eurojuris Norge
Terje Gundersen
Adm. direktør
Mob: 91 19 40 47
November 2016

Trondheim kommune, Rådmannens fagstab

– Ditt bidrag på Trondheim kommunes arbeidsmiljødag 29. september 2016 var strålende. Vi fikk masse positive tilbakemeldinger på ditt foredrag, både den strålende applausen der og da, samt masse gode tilbakemeldinger i ettertid. Tusen, tusen takk til deg. Flere henvendte seg også til meg etter konferansen med tanke på å leie deg inn ved en senere anledning.

Trondheim kommune, Rådmannens fagstab
Heidi Evenhus
spesialkonsulent
Mob: 917 60 146
November 2016

Skolemøtet for Rogaland

– Tilbakemeldingene vi har fått har vært veldig positive. Folk har gitt følgende tilbakemeldinger:

 • «energibombe»
 • «reflekterende, alvorlig og humoristisk»
 • «Nå kan helgen starte med ny energi og nye ideer til hva som må skje!»

Listen over positive tilbakemeldinger er egentlig lang….

For Skolemøtet for Rogaland
Wenche Handegaard
Rektor Smiodden Skole
99 23 09 74
November 2016

HERKULES – LIETORVET – PP-SENTERET

– Foredrag med humor og et godt budskap til ettertanke. Absolutt å anbefale.

HERKULES – LIETORVET – PP-SENTERET
Nina Merete Eriksen
Senterleder | Shopping Center Manager
M: 99 22 53 58
November 2016

Flesberg kommune

– Steike moro. Skulle hatt en dose av han hver måned.

Flesberg kommune
Dagrun W. Embergsrud
Driftsleder hjemmetjenesten
M: 97 55 15 40
November 2016

Hilsen Bane NOR/Follobaneprosjektet Ski

– Tusen takk for et veldig fornøyelig og tankevekkende foredrag.
Alle snakker om det, så nå går vi bare rundt å Skaller.

Dette passet veldig godt inn i samlingen vår.

Hilsen Bane NOR/Follobaneprosjektet Ski

NAV Hjelpemiddelsentral Oslo/Akershus - Tolketjenesten

– Takk for flott foredrag som du holdt for oss sist torsdag. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger og mange som har snakket om er «jeg rød eller blå» 🙂 En sa: «dette er jo stand-up med skikkelig tankevekkende innhold!» Vi er veldig fornøyd, og jeg hørt mange rope både «Yes!» og «Jadda!» i gangene her. Tusen takk igjen, jeg kommer til å anbefale deg videre.

God jul!

Tolketjenesten
NAV Hjelpemiddelsentral Oslo/Akershus
Mariann Jeppestøl Eriksen
Seniorrådgiver // Gruppeleder Tolk 1
M: 45 29 11 39
Desember 2016

Roche Diagnostics Norge AS

– Etter fjorårets suksess hadde vi igjen bedt Henrik om å avslutte vårt kick-off møte med et inspirerende og morsomt foredrag. Henrik leverte nok en gang til våre forventninger og vel så det ! Dersom man ønsker et motiverende og morsomt foredrag hvor det også er rom for refleksjon, kan jeg anbefale Henrik på det varmeste. På vegne av hele organisasjonen – tusen takk!

Roche Diagnostics Norge AS
Stian Mathiesen
Salgsdirektør / Director of Sales
Mob: 917 24 504
Januar 2017

Sarpsborg kommune

– Godt nytt år!

 Her kommer noen utsagn fra oss og våre rektorer etter ditt foredrag i Sarpsborg 8.november:

 • Foredraget var inspirerende, lærerikt og artig framført.
 • Det foredraget var inspirerende, jeg skulle gjerne hatt han i fellesmøte på vår enhet J Jeg skal vurdere budsjettet mitt når vi er i 2. halvår.
 • Foredraget til Henrik var bra. Han snakker om noe alle vet, men trenger å bli bevisst rundt. Formen han bruker treffer også godt, med en blanding av alvor og humor.
 • Dette var et foredrag med humor og alvor. Jeg opplevde at det fenget både elevene og de voksne som var på gruppa mi. Han satte fingeren på noen viktige punkter som man bør ta med seg videre.
 • Morsomt foredrag som ga oss et spark i bakenJ

Sarpsborg kommune
Terje Aldár
Rådgiver, kommuneområde oppvekst
M: 917 01 855
Januar 2017

Santa Maria Norge AS

– Hei og takk for sist Henrik.

Veldig inspirerende og underholdende foredrag. Det var mye snakk og latter om dette både ut over dagen og kvelden, så jeg definerer dette som en suksess.

Santa Maria Norge AS
Stian Hvaal Møller
Country manager / Adm. dir.
M: 91 55 69 69
Januar 2017

Vestre Viken - Klinikk for prehospitale tjenester

– Hei Henrik

Vi har nå oppsummert første klinikksamling. Vi har fått inn 98 evalueringsskjema av totalt 130 deltagere. De scoret de ulike innleggene på en skala fra 0 – 10. Du fikk ett snitt på 9,5!!  Meget bra.

Kommentarene var som følger:

 • Fantastisk avslutning på en lang dag!
 • Håper alle fikk med seg alvoret også! Veldig god og viktig belysning av tema.
 • Vært på mange «motivasjons timer» før, dette er den desidert beste!

Vi sees i februar – gleder meg 🙂

Arne Aas Karlsen
Fagsjef Helsefag
Vestre Viken
Klinikk for prehospitale tjenester
arne.aas.karlsen@vestreviken.no
Januar 2017

Armaturjonsson AS

– Vi har benyttet Henrik Aase tidligere, hvor han snakket om burding og prøving, så i år ønsket vi å høre hans nye foredrag om lykkeforskning og om hvorfor noen presterer bedre enn andre. Henrik har med sitt Lykke-foredrag truffet en nerve som vi alle kjenner på, både i privatlivet og på jobb. Med sin glimrende fremstillingsevne og visualisering blir budskapet fremført på en engasjerende måte, med en god likevekt mellom alvor og humor. Henrik byr virkelig på seg selv med dette foredraget, og kan på det varmeste anbefales for de som ønsker en god balanse mellom jobb og privatliv.

Armaturjonsson AS
Kjell Bernt Kalland
Adm.dir/CEO
M: 905 10 119
Januar 2017

Toyota Bilia AS

– Jeg har vært med på mange foredrag og kick-off stunts, men dette er noe av det beste jeg har sett. Også fordi det faktisk går an å huske hovedbudskapet etterpå.

Even Karlsen
Administrerende direktør
Toyota Bilia AS
Februar 2017

Volvo Maskin AS

– Takk for et bra foredrag til våre mellomledere, inspirerende og morsomt. Et fint løft i en ellers fagtung dag. Poengene sitter godt og treffer tilhørerne, man kjenner seg igjen og det kan gjøre litt vondt… Innlegget skapte noen umiddelbare referanser om «burding» og «skalling» som fremdeles surrer rundt i huset her, det vil jeg si er et godt tegn.

Volvo Maskin AS
Nils O. Johansen
Teknisk support
Mob.: 4813 3438
Februar 2017

Evry AS

– Henrik har en egen evne til å formidle selvfølgeligheter på en utrolig morsom og inspirerende måte! Budskapet som formidles er meget viktig og dersom alle klarer å ta tak i bare en ting av det han sier så vil garantert få gjort mye mer og få bedre resultater. Vi har  hatt stor glede av å benytte han som foredragsholder og kan anbefale han for alle som trenger å «våkne» opp fra dvalen og starte å  gjøre det de vet de bør gjøre.

EVRY
Karl Olav Nordengen
regiondirektør
M: 970 71 326
Februar 2017

Stryn kommune

– Innlegget ditt og temaet berørte leiarane i Stryn kommune og mange gav spontant uttrykk etter samlinga for at foredraget ditt var sers bra.  Gode innspel / inspirasjon i vår kvardag både som leiar og privatpersonar. 

Stryn kommune
Torfinn Moen
Personalsjef
Mob. 917 62 607
Mai 2017

AS VINMONOPOLET

– Foredraget til Henrik motiverer og skaper engasjement til å gjøre bevisste valg i eget arbeidsmiljø til beste for en selv og andre. Det ble fremført på humoristisk måte som skapte MYE latter, inkludert  lattertårer.  Utrykkene burding, prøving og skalling samt «YES» brølet ble hyppig brukt de neste dagene og skapte ekstra liv!!

AS VINMONOPOLET
Erica Crystal
Fagansvarlig Controlling
M: 90 97 18 18
Juni 2017

Handelsbanken

– Mens noen foredragsholdere har oppnådd ting som er uoppnåelig for folk flest, er det lett å identifisere seg med Henrik og hans budskap. Han ga oss et jordnært og fantastisk morsomt foredrag. Tilbakemeldingene fra deltakerne var unisont positive, og mange trakk frem at dette er et budskap som er lett å huske og teknikker som er enkle å ta i bruk.

Handelsbanken
Pål Stavset
Prosjektleder Kompetanseutvikling RNP
M: 92 80 36 05
Juni 2017

Fylkesmannen i Østfold

– Hei og takk for sist!

Evalueringen er nå klar og ditt innlegg scoret meget bra! Et viktig budskap i humoristisk innpakking! Totalt 95 personer har gitt tilbakemelding. Totalscore på ditt innlegg var 5,69 (toppscore er 6).

Fordeling som følger:

1 – Svært misfornøyd 0,0%
2 – 0,0%
3 – 2,1%
4 – 4,2%
5 – 16,8%
6 – Svært fornøyd 75,8%

Fylkesmannen i Østfold
Trond Rønningen
Fylkesmann
M: 970 14 988
Juni 2017

Charlottenlund barneskole

– Tilbakemeldingene vi har fått fra ansatte etter foredraget med deg, har vært udelt positive. Senest i dag har personalet kommet med tilbakemeldinger som;

 • Et morsomt foredrag med høy intensitet!
 • Langt foredrag, men føltes kort – tiden går raskt når en har det gøy!
 • Veldig underholdende! Mer underholdende enn lærerikt…kanskje?
 • Kunne gjerne ha tonet ned gruppediskusjonen og hørt enda mer på Aase.
 • Vi fikk en «vekker» på hvordan vi faktisk opptrer selv. Traff en del på kornet. Dette hadde vi alle godt av!
 • Fin avrunding på et personalseminar!

Rigmor Furu
Konstituert rektor
Charlottenlund barneskole
Mob: 95 28 28 11
September 2017

Randaberg kommune

– Tusen takk for to fantastiske forestillinger – jeg har fått mange tilbakemeldinger – og kun positive. Den måten du formidler budskapet ditt på når virkelig frem. Gjennom latter og humring kommer også refleksjonene. Jeg la merke til at det var ett par stykker som valgte å komme tilbake på kvelden for å få foredraget med seg en gang til – bedre positiv tilbakemelding enn det kan du ikke få. J Og så ble jeg imponert over at du klarte å «gi alt» selv på forestilling nr to.

Så tusen takk skal du ha! 🙂

Randaberg kommune
Kristin Bø Haugeland
Personal- og organisasjonssjef
M: 99 40 69 23
September 2017

NHO Grafisk Bransjeforening

– Henrik Aase var ikke spesielt god – han var STRÅLENDE!!

Et engasjerende foredrag med veldig mye underholdningsverdi og ikke minst en enestående formidlingsevne! Innholdet var enkelt, men fremføringen og oppbyggingen var formidabel. Samtlige deltagere – og jeg snakket med de aller fleste – var særdeles godt fornøyd. Han ble akkurat den positive avslutningen på et meget bra landsmøte som vi håpet på!

Tusen takk for hjelpen – dette var rett og slett noe av det aller beste jeg har hørt / sett / opplevd. Og jeg har sett / opplevd noen før….

Hamar Media – Avdeling Nydal
Geir Karlsen
Salgssjef Grafisk & Trykk / Sales Manager Printing
Mob.: (+47) 911 91 266
September 2017

Nordic Arena Sør AS

– Hei og takk for sist!

 Synes foredraget var glitrende! Det gav oss en perfekt opplading og energiboost i forkant av våre møter resten av dagen. Strålende applaus og bare positive tilbakemeldinger i etterkant.

Nordic Arena Sør AS
Kristin Molnes
Daglig leder
M: 99 00 19 00
September 2017

Rauma kommune

– I dagene etter foredraget er det en av medarbeiderne – vet ikke hvem J – som har hengt opp lapp på tavla vår på vaktrommet der det står:

 «SKALLING – ER KULT OG ENDRER VANER»

Artig og bra initiativ J. Dette viser at det poenget i foredraget kom godt fram. Veldig bra foredrag, en rød tråd som bandt sammen helt sentrale poenger på en humoristisk og ikke moraliserende måte – og budskapet ble servert på en måte som gjør at det blir husket! Ble svært godt tatt imot i vår ansattgruppe. Anbefales til andre!

Rauma sjukeheim
Laila Kristin Sæth Gridset
Avdelingsleder avd. A
Tlf.: 71166843
Oktober 2017

Rauma kommune

– Tusen takk igjen for et fantastisk foredrag. Dette sitter i minnet til de fleste og jeg tror faktisk til alle.

Dette er noe som det blir pratet om og vi skal bruke det for alt det er verd i det videre arbeidet.

Rauma kommune
Greta Irene Hanset
Helse- og omsorgssjef
tlf. 71 16 65 48/93018758
Oktober 2017

Lade barnehager

– Takk for et lærerikt og engasjerende foredrag med deg! Du har en fantastisk evne til å formidle viktige tema på en morsom og tankevekkende måte! 

Vi satser på at vi sees igjen på oppfølgeren…. ??

Tusen takk!

Lade barnehager
Elisabeth Thuseth Holmvik
Enhetsleder
T: 725 42 930
Oktober 2017

Amfi Drift AS Avd. AMFI Vågen

– Vi hadde i forkant av arrangementet skrudd opp forventningene til våre leietakere, og Henrik Aase innfridde så til de grader. Det ble 90 «korte» minutter med Henrik på scenen, tiden fløy. Budskapet er spot on, og alle kjenner seg igjen. At det blir servert med så mye humor og latter er bare herlig, snakk om å by på seg selv J. Tilbakemeldingene fra deltagerne er udelt positive. Her får du et viktig budskapet inn med latter.

Amfi Drift AS Avd. AMFI Vågen
Bente Hetland
Senterleder
M: 93 41 74 67
Oktober 2017

YS Stat

– Tusen takk for engasjerende innlegg på YS Stats lederkonferanse. På en humoristisk måte fikk du oss til å reflektere over det som egentlig er selvfølgeligheter. Nå har vi nye knagger, som er lette å huske, å henge disse selvfølgelighetene – «burding» og «skalling».  Din evne til å trollbinde forsamlingen, trimme lattermusklene og ha et godt fundert faglig grunnlag sent på en konferansedag er unik. Ser fram til å la andre i vår organisasjonsfamilie få oppleve deg ved senere anledninger.

Pål N Arnesen
Leder YS Stat
M: 916 38 608
Oktober 2017

Rindal kommune

– Henrik Aase sitt innlegg var full klaff på vår Optimistkonferanse i Rindal! På en meget humoristisk og effektiv måte engasjerte han publikum som gjorde at vi som arrangør nådde vårt mål med konferansen; som er at tilhørerne går hjem med et smil om munnen og at de samtidig har fått noen viktige innspill å ta med seg inn i sin hverdag.

Rindal kommune
Morten Møller
Kulturleder
M: 95 77 04 82
November 2017

Tamrotor Marine Compressors AS

– Tusen takk for en lettbeint og underholdende presentasjon – spot on ift vårt budskap i dag.
Folk snakker om det i gangene og i lunsjen, og vi merker mer energi på kontoret i dag :-).

Henriette Breilo
QA-HSE Manager
Tamrotor Marine Compressors AS
Mobile: +47-480 608 24
November 2017

Handelsbanken

– Hei igjen Henrik

 Tusen takk for bidraget ditt på kontaktvalgt dagen vår. Du tar opp meget relevante og viktige temaer på en hysterisk morsom måte. Så tusen takk igjen!

Handelsbanken
Marianne Bergan Tveito
Hovedverneombud
Mobil: +47 91794922
November 2017

Oslo kommune - Opplæringskontoret for helse- og oppvekstfag

– Takk for et forrykende, lærerikt og særdeles morsomt foredrag!

Oslo kommune
Lise Ødemark
Opplæringskontoret for helse- og oppvekstfag
Mobil: 48 06 82 31
November 2017

Kommunal- og moderniseringsdepartementet

– Henrik Aase ga inspirasjon, skapte latter og løftet stemningen da han var siste innslag på IA-konferansen vår. Med enkle virkemidler ga han oss noen tankevekkende poenger om hvordan vi skal tenke og handle, både på privaten og som deltaker i et arbeidsmiljø.

Kommunal- og moderniseringsdepartementet
Ragnhild Indreeide
November 2017

Fylkesmannen i Buskerud

– Hei Henrik

Tusen takk for sist, det var en fornøyelse å høre deg. Jeg har tatt en fot i bakken her, og ditt innlegg falt i god jord! Det ble en veldig bra avslutning! Humor tilsatt et dypereliggende budskap som alle tok til seg.

Du er god til å få folk med deg.

Sten Yngve Solberg
avdelingsdirektør, administrasjonsstab
Fylkesmannen i Buskerud
November 2017

Mattilsynet

– Takk for et kjempefint motivasjonsforedrag! Jeg har fått veldig mange gode positive reaksjoner etterpå. Det er ekstra bra når humor blir kombinert med et godt budskap som kan brukes videre i hverdagen hjemme og på jobb. Takk igjen for morsomt og nyttig foredrag!

Gry Holmbakken
Avdelingssjef  Mattilsynet avdeling Romerike
Tel: 98084181
November 2017

Ernst & Young AS

– Henrik Aase holdt et foredrag i Bodø foran 100 deltakere. Han formidlet et tankevekkende tema med høy grad av innlevelse og humor. Det ble mye latter underveis, ettersom deltakerne kjente seg godt igjen i eksemplene han viste til. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger i etterkant fra våre kunder og forretningsforbindelser som var tilstede. Vi gir Henrik våre beste anbefalinger!

May-Britt Pedersen | Manager MFS | Bodø
Ernst & Young AS
Mobile: +47 406 34 359
Desember 2017

Asker Kommune Barneverntjenesten

–  Vi var veldig fornøyde og alle tilbakemeldingene jeg har fått har vært positive?

Asker Kommune Barneverntjenesten
Bente Johnsrud
Ass. Barnevernsleder
Desember 2017

Kongsberg Spacetech AS

– Vi synes du tok opp et viktig og velkjent tema på et morsom og inspirerende måte, kan trygt anbefales videre 🙂

Kongsberg Spacetech AS
Bjørn Arne Kanck
Adm. Dir.
Januar 2018

DNB Bank ASA - BM Divisjon Sør- og Vestlandet

– Hei og takk for sist.

Vi fikk virkelig testet lattermusklene på torsdag. Det var som å være på stand up, men med substans og et tydelig budskap som var lett å huske. Vi var veldig fornøyde og fikk flere henvendelser fra kollegaer som vurderte å bruke deg til andre arrangement.

Her i Bergen skinner sola (!)

Ingrid Gjøstein | Sen råd salgs- og markedsaktiviteter
BM Divisjon Sør- og Vestlandet | Administrasjon og kvalitet
DNB Bank ASA
Mob: +47 92611259
Januar 2018

Sarpsborg Kommune - Enhet Helsehuset Sarpsborg

– Våre ansatte var innmari fornøyde med seminaret totalt, faginnholdet i foredragene traff bra og det fenget alle faggrupper – fra assistenter til leger. Men uansett hvor fornøyde ansatte var med faginnholdet, er det ikke til å stikke under en stol at du toppet. Burting og skalling, og det å hilse uten å høres ut som om du slipper deg, kommenteres daglig her på Helsehuset. Mye latter, mange som har gått litt i seg selv og et flott påskudd til å minne hverandre om at vi ønsker å ha det bra sammen på jobb.

Sarpsborg Kommune – Enhet Helsehuset Sarpsborg
Lene Simensen Rød
Enhetsleder
M: 982 16 329
November 2017

Conecto AS

– Jeg vil på vegne av Conecto AS få takke for et utrolig morsomt og tankevekkende foredrag. Du skapte fantastisk stemning og svært mye latter i salen, men budskapet kom likevel godt frem.

Vi gjennomførte en evaluering etter konferansen og der scorer du 4,8 av 5! Vi kan trygt anbefale ditt foredrag til arrangementer med både interne og eksterne deltakere. Jeg tror alle vil kjenne igjen seg selv eller kollegaer i dine komiske, karikerte, men likevel realistiske skildringer.

Tusen takk 🙂

Cathrine Martinsen
Key Account Manager
Conecto AS
Mob: 95156010
Februar 2018

Høgskolen i Oslo og Akershus - Barnehagelærerutdanningen

– Det har vært kun positive tilbakemeldinger. Mange uten så mye ord. Helt fantastisk, og med stjerner i blikket, er det mange som har sagt. Jeg tror at for mange så ble det en match. Så bra at man ikke finner de rette ordene. Meg selv inkludert.

Høgskolen i Oslo og Akershus – Barnehagelærerutdanningen
Unn Christin Håvie
Studieleder
M: 469 60 864
Januar 2018

Elverum videregående skole

– Først og fremst takk for inspirerende og ikke minst morsomt foredrag. Vi visste du benyttet mye humor men ble dyktig imponert over den flotte balanse mellom humor og godt tankevekkende innhold. Du tar opp temaer som vi alle kjenner oss igjen i, men klarer å få oss til å se de kjente problemstillingene på en forfriskende og morsom, men samtidig klok måte. Har kun fått positive tilbakemeldinger, også uoppfordret fra de som var litt skeptiske i utgangspunktet . Vi benytter deg gjerne igjen ved en annen anledning, og det snakkes fortsatt i korridorene her om burdding og skalling.  🙂

Ann Kristin Holen
Personal- og administrasjonsleder
Elverum videregående skole
MOBIL: 996 17 134
Februar 2018

Crawford & Company (Norway) AS

– Motivasjonsforedrag presentert på en utrolig morsom og inspirerende måte, men likevel med et klart og viktig budskap i bunn.

Anja Knutsen
Nordic Sales & Marketing Director
Crawford & Company (Norway) AS
Mobile: +47 48066680
Februar 2018

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad

– Blå Kors Fredrikstad hadde sitt første «Kick-off» for ca. 100 deltakere i nye rammer i januar 2018. Arrangementet hadde flere hensikter, et par av dem var motivasjon og inspirasjon. Foredraget som vi bestilte, skulle bygge opp under dette. Og Henrik Aase leverte! Vi lo så tårene trillet, samtidig som budskapet var særdeles relevant og både til ettertanke og etterlevelse. Det er gitt høye score på foredraget fra våre medarbeidere.

Herved en uforbeholden anbefaling!

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad
Ingunn K. Skaara
Adm.direktør
Mob tlf (+47) 905 75 589
Februar 2018

Telenor Norge AS

– Henrik har en unik stil, og engasjerer absolutt hele salen. Det beste med Henrik er hans evne til å både få deg til å le – masse, samtidig som han får frem solide og viktige poenger du kan ta direkte med til hverdagen.

Telenor Norge AS
Roger Larsen
M: 93 06 97 07
Februar 2018

Helse Stavanger HF

– Hei Henrik, og TUSEN TAKK  for et fantastisk foredrag på Inspirasjonsdagen vår på Sola Strandhotell den 15 mars. Vi har fått mye gode tilbakemeldinger, og du har fått mye «skrøyd», noe som igjen drypper på oss med et vellykket arrangement. Du balanserer mellom alvor og skjemt, på en måte som både inspirerer og motiverer forsamlingen. Vi storkoste oss.

Margrete Eintveit
Spes.Hjelpepleier/
Faglig Leder, Opplæringskontoret.
Helse Stavanger HF
Tlf.51519954/92204817
Mars 2018

KS avd Sogn og Fjordane- Leiarkonferansen 2018

– Innlegget ditt var forfriskande på slutten av dagen, og bodskapen kom godt fram. Bodskapen var formidla på ein artig måte, det var ei god fellesoppleving. Innlegget ga viktige refleksjonar som deltakarane kan ta med seg vidare. Det er mogleg innlegget kunne vore korta ned nokre minutt, men det tok seg godt opp på slutten. Å greie å gje folk ny energi så langt ut på ettermiddagen er ein prestasjon. Folk lo og lo!

KS avd Sogn og Fjordane
Anne-Karin Løken
Spesialkonsulent
region Vest-Norge
Mobil Cellular:  (+47) 95 48 80 99
April 2018

DNB Ocean Industries Bergen

– Tusen takk for at du kom og bidro til en vellykket teambuilding for oss i DNB, Ocean Industries Bergen.

For oss i var dette den ultimate oppvarming til resten av samlingen.  Du løftet stemningen og fikk oss både motivert og i godt humør frem mot resten av agendapostene på samlingen.  Og ikke minst, vi er blitt mer bevisst på hvordan underbevisstheten og vanene våre innvirker på om vi lykkes eller ei. Det var et inspirerende foredrag, som sitter i hodene våre enda, og bemerkninger om «Burding» og «Skalling» høres jevnt og trutt i kontorlandskapet.   Tusen takk, Henrik!    

Annette Herland
Personal Assistant | Ocean Industries Bergen |
DNB Bank ASA
Tel: +47 481 10 455
April 2018

NAV Kontroll

– Hei og takk for sist

Det er godt å få le så mye over noe som er så gjenkjennelig 🙂. Jeg har fått kun gode tilbakemeldinger fra de som var tilstede. Så tusen takk igjen!

Tilbakemeldinger:
Dette var veldig bra! Enkelt budskap presentert på en veldig morsom måte. Ikke for overdrevet, men gode poeng som satt!
En god inspirasjon i hverdagen, latter hjelper alltid sammen med et enkelt og forståelig budskap.

Connie Alvheim
Seniorrådgiver  //  Styringsenheten
NAV  //  NAV Kontroll
21 06 86 86  // 971 16 333
Mai 2018

TC Connect AS

– Hei Henrik og takk for sist, og for et glimrende foredrag hvor du med ditt budskap, din innlevelse og engasjement trollbandt oss alle sammen! Dette var midt i blinken i forhold til vår kulturbygging. Du formidlet ditt budskap med humør og en innlevelse som vi sjelden opplever. Vi i TC Connect hadde fantastiske 1, 5 time som tilhørere til deg og anbefaler andre å gjøre det samme.

Ansgar Birkeland
CEO
TC Connect AS
Mobile NO: +47 909 15 615
Mai 2018

Akershus Universitetssykehus HF

– Hei Henrik 🙂

Takk for sist og takk for mail.

Du har fått udelt positiv tilbakemelding fra absolutt alle 🙂! Det er flott og fortjent – du ga alt med både kropp og sjel 🙂

GOD SOMMER 🙂 


Akershus Universitetssykehus HF
Beate Lund-Kongsrud
Seksjonsleder
M: 93 42 99 91
Juni 2018

MHWirth Horten

– Hei Henrik

Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger, det har vært henvist både til burd- ing  og skal- ing i samtaler etterpå. Det var morsomt hvordan du klarte å vinkle den daglige gjøren og laden mot ulike mennesketyper. Så er spørsmålet om hver enkelt klarer å plassere seg selv til riktig type!

Vi hadde en konstruktiv ettermiddag, og jeg håper inderlig at vi klarer å bruke dette videre inn i denne ekstremt travle hverdagen vi har nå.

Du burde kommet innom med jevne mellomrom, for å holde dette varmt 🙂

MHWirth Horten
Elin Lauritzen
Project Execution/Compensator
M: 416 52 905
Mai 2018

Kunnskapsparken Helgeland AS

– Henrik engasjerte salen med latter og ettertanke fra start til slutt. Han formidlet et viktig budskap på en ufarlig, lettbeint og morsom måte. Takk for et inspirerende foredrag – i helga skal vi alle øve på skalling! ?

Marlene Jordbru
Prosjektleder
Kunnskapsparken Helgeland AS
M: 957 47 900
Juni 2018

Øvre Eiker/Nedre Eiker kommune - Helse- og omsorgsseksjonen

– Hei og takk for sist!

Du er entusiastisk og har en enorm formidlingsevne. For oss var du den som passet for å motivere til våre endringer. Budskapet kan formidles til alle uavhengig av hvilke endringer som er nødvendige – bare vi gir oss sjøl nok sjanser. Ikke et kjedelig øyeblikk – høye topper med mye humor og små pauser med seriøse innslag om et alvorlig tema som bygger seg opp mot en ny topp med mer humor. Sånn fortsatt det i en og en halv time…. Dette gjør du uten å moralisere alle oss som ikke har tenkt tankene og i hvert fall ikke gjort noe med dem….

Ryddig og profesjonell prosess rundt bestilling og avklaring av hva vårt behov var.

For Øvre Eiker kommune og Nedre Eiker kommune
Trine Lise Mørk og Sissel Eriksen
Helse- og omsorgsseksjonen
Tlf: 40 90 69 57
Juni 2018

IKEA Furuset

– Henrik kom inn som en skikkelig vitamininnsprøytning når vi hadde kick-off for våre ledere.  Å gjøre ting enkelt er ofte vanskelig, men dette er en kunst Henrik håndterer på en fantastisk måte. Enkelt og tydelig budskap presentert på en humoristisk måte med en personlig tvist gjorde at dette var en høydare for alle deltagere denne dagen. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å benytte oss av Henrik Aase ved en senere anledning.

Mette Backe, prosjektleder IKEA Furuset
+47 930 28 040
Juni 2018

BISNODE AS

– Henrik,

Takk for sist og takk for en veldig god 1,5 time. Jeg har fått mye god feedback og tror du (vi) traff veldig godt. Enkelte fikk litt å tenke på mht. hva vi forsøker å få til hos oss. For å lykkes med våre konkrete endringer må mindset være med. Det fikk du veldig godt frem. Jeg har allerede hørt flere snakker om at de forsøker å gå over til skalling. Slutte med burding og prøving. Selv bruker jeg det også i kommunikasjonen. På 1,5 time å få noen felles begreper, en felles plattform å snakke rundt som peker på nettopp det å jobbe med å endre/forbedre vaner og påvirke vår underbevissthet med positive tanker virker!

Vegard Bøe
Commercial Director Sales & Marketing
BISNODE
+47 97 07 10 89
September 2018

Knerten Føynland AS

– Hei hei,

og masse tusen takk for en veldig flott ettermiddag i lag med deg her i Knerten! Folket som jeg har snakket med er så fornøyde!

Noen tilbakemeldinger fra de ansatte:

 • Veldig glad jeg fikk vært med! Desidert beste foredraget jeg har vært på, og vel det eneste jeg satt å ønsket at kunne vare minst en time til! Nå er det bare å begynne med «skalling»
 •  En kveld vi sent glemmer. Nå er det slutt på «burdting og prøving». Nå er det bare «skalling» som gjelder.
 • Et fantastisk foredrag hvor man blir tvunget til å gå i seg selv og tenke gjennom hvordan man angriper situasjoner og sin egen væremåte.
 • En god blanding av humor og alvor hvor alt knyttes sammen med en enkelhet som alle forstår og forhåpentligvis gjør de fleste mere bevisste på egen person etter denne kvelden. Tusen takk for et fantastisk foredrag!

 Ellers Henrik, så skal du vite at det kun er gode tilbakemeldinger, og de som ikke har vært like spandabel med ord har skrevet:

 • Helt rått!
 • FANTASTISK
 • Dette burde ALLE få med seg!
 • osv 🙂

Atter en gang:

Masse, masse tusen takk! Og lykke til videre på din inspirasjonsvei! 🙂

Kine Johansen
Knerten Føynland as
Telefon: +47 33 40 10 15
September 2018

Fylkesmannen i Telemark

– Takk for meget godt levert opplegg på torsdag. Folk er over seg av begeistring , og snakker om prøving, burdting og skaling.
Kort oppsummert, et festfyrverkeri av en fremførelse. Nedpå, enkelt og lærerikt. Budskapet traff alle. Latterkulene og lattertårene satt løst. Terningkast 6.

Toril Tollefsen
Fylkesmannen i Telemark
September 2018

Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)

– En konferansier som er utradisjonell, poengtert, nyttig, profesjonell og med en herlig snert av humor. Vi sitter igjen med mye anvendt kunnskap, som ofte blir diskutert hos oss. Henrik Aase ga konferansen mye kunnskap og energi ved å bruke både humor og alvor.

Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)
Statens innkjøpssenter
Barbro Bottheim
September 2018

Agder lagmannsrett

– Takk for et engasjerende foredrag i dag.  

Umiddelbare tilbakemeldinger var:
Dette var gøy. Vi kjente oss igjen. Motiverende og engasjerende.

Mette Aasland
Administrasjonssjef
Agder lagmannsrett
Mob: +47 95 72 21 40

VINN

– Vi benyttet Henrik på en oppfølgingssamling for daglige ledere i anleggsbransjen i regi av Maskinentreprenørenes forening. Vi er strålende fornøyd med hans foredrag. Han formidlet budskapet med humor og innlevelse som engasjerte og fasinerte deltakerne på en fortreffelig måte.

Bjørn Bremer
Adm.dir.
VINN
Mob: 915 60 664

Rindal kommune

– Henrik Aase ble den første foredragsholder i Optimistkonferansens 10 år lange historie som ble invitert til deltagelse for andre gang – og det allerede året etter sitt første bidrag! Vi som arrangør er på nytt veldig fornøyd med Henrik sitt bidrag hvor han nok en gang presenterte et viktig budskap i en lun og humoristisk form. Henrik balanserer dette utmerket!

Morten Møller
Rindal kommune
Kulturleder
Tlf.: 95770482

Svensson & Nøkleby Advokatfirma

– Bravo!

Dette ble virkelig bra Henrik! Folk var kjempefornøyd! Takk for ditt bidrag – nok en gang!

Svensson & Nøkleby Advokatfirma
Terje Gundersen
Adm. direktør
mob. +47 911 94 047
Desember 2018

Backe Stor-Oslo

– Dette var utelukkende positivt Henrik! Flere her har brukt dine poeng i etterkant, og vi planlegger å følge noen av poengene i vårt daglige arbeid. Du traff virkelig godt. Med humor og latter klarer du å presentere et særdeles viktig budskap og flere her har begynt med «skalling» og mindre av burting og prøving.

Takk for et godt og morsomt foredrag!

Jeg har faktisk ingen kritikk ? Og synes du leverte hakket bedre her hos oss enn på Oslo Lufthavn (det var bra da også!) men hakket bedre altså!

Mvh
Lene Arildsen
Backe Stor-Oslo
M: 91852126
November 2018

Telenor Norge AS

– Tusen takk for strålende foredrag på vårt Kick off 11. januar 🙂 Jeg har gleden av å vedlegge resultatet av evalueringen. Du var den som fikk best score 🙂

Irene Kvalum
PA/Lederassistent
Divisjon Bedrift
Telenor Norge AS
Tlf.: (+47) 95436548
Januar 2019

Helgeland Sparebank

– Hei Henrik, og takk for sist 🙂

Da er hverdagen her for alle oss som deltok på ansattesamlinga på Meyergården. Og det jeg ser er blide fjes, store smil og levende øyne! Folk hadde det bra på lørdag. Med lun humor, passe alvor, egne eksempler, aktivt kroppsspråk og stor entusiasme formidlet du budskapet ditt. Det har satt varige spor i sinnet, og gir lyst til å høre mer fra deg.

Helgeland Sparebank
Ann Karin Krogli
HR Sjef
M: 900 75 372
Februar 2019

Stange Kommune

– Morsomt, inspirerende og tankevekkende.  Du fikk også mye ros for at bjuda på.

Stange Kommune
Rolf Olav Hårseth
Mobil: 917 79 394
Februar 2019

DNB Bank Stord

– Henrik Aase deltok på vår årlige julemiddag for bedriftskunder i DNB her på Stord. Vi var litt spente på om foredraget passet vårt arrangementsformat, med en festpyntet sal og feststemte deltakere. Foredraget ble en opptur. Henrik evner å balansere fag og underholdning på en ypperlig måte, og holder salen i ånde med lettfattelige og treffende poenger som dessuten krydres med god humor. Henrik leker seg med vår bevissthet, underbevissthet, vaner og uvaner og drar nyttige konklusjoner som er lette å huske. Dette er et foredrag som ikke er designet for glemmeboken.

Einar Almås | Banksjef BM Sunnhordland/Hardanger
DNB Bank ASA
Mob: +47 990 41 142
Januar 2019

Lier kommune

– En fantastisk morsom og inspirerende dag på jobben for alle som var tilstede. Særdeles nyttig med «knaggene» i budskapet, lederne vil bruke dette videre i sine personalgrupper for å fremme positiv arbeidskultur.

Hanne Berg Stubberud
Kommunalsjef Helse- og omsorg
Lier kommune
April 2019

Park og Anlegg AS

– På vegne av Park og Anlegg AS vil jeg takke for et flott og motiverende foredrag der hver eneste lattermuskel i rommet, ble trimmet en tidlig torsdag morgen. Når man som Henrik, i tillegg til å være morsom også klarer å frembringe et klart budskap der det i prinsippet synliggjøres at det ikke er så stor forskjell mellom mennesker som lykkes mindre godt og de som lykkes svært godt og at man faktisk kan gjøre noe med det……….. ja da har man gjort en god jobb. Jeg har fått bare gode tilbakemeldinger fra de ansatte som deltok på foredraget. Bra jobbet.

Park og Anlegg AS
Michael Bundgaard
Prosjektsjef
M: 902 06 511
April 2019

Alvdal kommune

– Vi hadde evaluering av medarbeiderdagen i ledermøtet uka etter foredragene dine. Tilbakemeldingene var entydige; Dette var en «innsprøyting» som gjorde alle godt! Begeistrede ansatte takket Henrik Aase for tankevekkende timer, der egen atferd og egne fordommer ble utfordret gjennom spissformuleringer og «skjeve sideblikk», med stående ovasjoner!

I etterkant fikk vi hovedlinjene i foredraget tilsendt fra deg; det har blitt til en plakat mange av oss har på veggen foran skjermen; kaster et blikk opp og vi blir minnet på at ønsker vi endring krever det 100% bevissthet og vilje!

Alvdal kommune
Ingrid Storrøsæter
Personalsjef
Mob: 480 63 210
April 2016

Camfil Norge AS

– Underholdende foredrag med dybde – til ettertanke.

Hvert år samler vi kunder, samarbeidspartnere og bransjekolleger for en dag med faglige og sosiale tema. I år (2016) var temaene «Temperaturen i byggenæringen» og «Riktig prosjektgjennomføring». Henrik Aases foredrag «Hvorfor gjør vi ikke det vi burde gjøre» mente vi kunne passe som en avrunding på vår faglige del av programmet. Og hvilken fulltreffer!!! To måneder etter foredraget går fortsatt kolleger, kunder og samarbeidspartnere rundt og siterer Henrik. Ordene har blitt til mantra og endret både holdninger og arbeidsmetoder for mange av oss. Med humor, kunnskap og et ganske så stort skuespillertalent ga Henrik oss et foredrag ispedd visdomsord som vi vil huske lenge. Vi kan trygt anbefale Henrik både som vitamininnsprøytning og kunnskapsformidler.

Camfil Norge AS
Jan-Erik Kleven
Adm.Dir.
M: 90 15 48 04
Mars 2016

DNB Bank ASA Trondheim

Hei igjen Henrik!

Takk for sist, ikke bare var ditt foredrag av en usedvanlig høy skala humormessig – men konseptet ditt er så enkelt og gjennomførbart at folk har drevet og ropt JADDA og skallet i gangene her på DNB de siste ukene! Det er sjeldent man ser at et foredrag ha en så stor praktisk innvirkning på hverdagen til ansatte, så dette vil vi alle takke deg for.

Vi har fått en rekke muntlige tilbakemeldinger om hvor bra foredraget ditt var. Vi skal absolutt følge med deg på veien videre å ta til meg hva enn annet nyttig du integrerer på foredragsfronten. Her er noen eksempler på skriftlige tilbakemeldinger fra deltakerne:

 • Etter min mening er han den morsomste foredragsholderen vi har hatt. Jeg måtte tørke lattertårer 🙂
 • Tidenes beste foredrag i DNB. Holdt fliremuskelen i aktivitet i 1 hel time. Kombinerer humor og faglig del på en finurlig måte. Det var så enkelt at selv en enkel sjel får med seg essensen av foredraget.
 • Denne mannen var et fyrverkeri på scenen. Så hverdagslig og ærlig og var «En av oss», men med et mindset som vi alle burde prøve å oppnå selv.
 • Helt fabelaktig foredrag! Satt ikke bare igjen med latter-vondt i kjeven, men mange gode ord til ettertanke. Skulle gjerne hatt en mini-Aase i håndveska til en hver tid! Jadda! 🙂

 DNB Bank ASA Trondheim
Rose Paulsen
April 2016

Finansforbundet avd. Trøndelag

Hei Henrik

Da har vi fått evalueringen fra konferansen vi hadde i Bodø med Finansforbundet. På spørsmål om hvor fornøyd deltakerne var med utbyttet av ditt foredrag «Hvordan tenke positivt når du ikke har lyst?», var scoren 6,52  (maxscore er 7 som hele 69,4% hadde krysset av for!).

På kommentarfeltene fikk du disse:
«Henrik er et fyrverkeri av en mann!»
«Henrik, en skikkelig høydare!»

All over gode tilbakemeldinger på hele konferansen – som du var en del av, så dette var god lesing! :))

Finansforbundet avd. Trøndelag
Kari Weisser
Seniorkonsulent/Senior Consultant
Danica Pensjon
Tlf: 47 28 87 25
April 2016

Elnett Øst AS

– Takk for sist!

Du holdt et forrykende foredrag fylt av humor, alvor og med et budskap som er lett å huske. Du har et ærlig og treffende budskap som berørte alle ledd i organisasjonen vår! «Dette traff meg midt i hjertet» uttalte en av eierne etter foredraget, og det sier i grunnen det meste.

Elnett Øst AS
Mette Østrem Kristiansen
M: 402 80 929
Mars 2016

Fjellinjen AS

– Takk for et fantastisk foredrag forrige torsdag.

Resultatene fra evalueringa tikker inn og timen du holdt for oss er skåra til 5,97 av 6. Kommentarene tyder på at du ikke bare fikk oss til å vri oss i latter, men at vi også fikk et godt faglig utbytte.

En perfekt avslutning på samlingen vår!

Fjellinjen AS
Jonas Steen
Organisasjonsrådgiver
M: 95 33 70 52
Oktober 2016

Fjellinjen AS

– Det var en nyttig stund vi hadde sammen med deg på Høyskolen.  Jeg har også vært på mange inspirasjonsforedrag og utbyttet har vært svært varierende. Jeg likte ditt foredrag veldig godt og for første gang opplevde jeg både forenkling, humor og kunnskap «satt i system».  Det var ikke vanskelig å le, men mest av alt likte jeg kunnskapsformidlingen.  Den satt!

Jeg kommer nok til å anbefale deg i flere sammenhenger.

Fjellinjen AS
Anne-Karin Sogn
Administrerende direktør
M: 90912608

Fønix AS

– Tusen takk for en imponerende og fantastisk opplevelse forrige fredag på Tjøme. Svært fornøyde og imponerte medarbeidere som virkelig var målbundet. Unn dine ansatte å oppleve Henrik Aase. Humor og seriøst budskap i en forrykende framstilling – BRILLIANT !!

Fønix AS
Toril Gogstad
Adm.Direktør
Tlf: 90 54 74 90
Juni 2016

Halden kommune

– Inspirasjonsseminaret var fantastisk bra. Masse treffende kommentarer uansett hvilken stilling man har. Vi kjenner oss nok alle igjen… Kan virkelig anbefales.

Halden kommune
Cesilie Rustad
Avdelingsleder
Tlf: 47474310
Juni 2016

Kia Bil Norge AS

– Ditt innlegg ble en veldig bra avslutning på dagen vår, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Noe å tenke over i en hverdag full av «Burting» og «Prøving»!

Kia Bil Norge AS
Mette S. Sauge
Informasjonsansvarlig
M: 920 13 729
Mai 2016

Kongsberg kommune - Rådmannens stab

– Henrik er unik som konferansier og innleder! Han byr på seg selv, og via bøttevis av humor lander han viktige innspill på ledelse.

Kongsberg kommune
Aud J Sperle
Rådgiver
Rådmannens stab
M: 48 16 64 57
September 2016

Kongsbergregionen

– Henrik Aase fra Fokus1 var innleder og konferansier på Digitalisering 2016, en konferanse for ledere i Kongsbergregionen den 26, mai 2016.

Vi opplever at Henrik bandt dagen sammen på en utmerket måte. Han hadde salen i sin hule hånd –  publikum lo og koste seg gjennom dagen. Vi syntes spesielt at han har en fin balanse mellom det humoristiske og det ettertenksomme.

Han innlemmet vårt faglige tema inn i sine innlegg på en utmerket måte.  Kongsbergregionen kan trygt anbefale andre å benytte Henrik Aase som konferansier!

Kongsbergregionen
Margrethe Taxt-Lamolle
Prosjektleder
48 14 20 55
Mai 2016

MHWirth AS

Takk Henrik – du innfridde våre forventninger så til de grader! En perfekt avslutning på vår ledersamling.

Nå gjenstår det bare å få gjennomført det vi har satt oss som mål – slutte med BURDING og PRØVING, heretter gjelder SKALLING og JADDAAA!!

Din unike humoristiske tilnærming (for ikke å snakke om kroppsspråk!) gikk rett hjem hos deltakerne. Sjelden har vi ledd så mye under et foredrag! Du sier selv at du ikke kommer med noe revolusjonerende nytt, men det er nettopp det som er så genialt – dette kan alle kjenne seg igjen i – og alle har vi behov for en påminnelse i en hektisk jobbhverdag.

Til alle som ikke har opplevd Henrik; GLED DERE!»

 

MHWirth
Bjørg, Kristin og Torunn

Torunn S. Andreassen
HR Manager Learning and Development
Mob: 95 23 27 03
September 2016

NAV Akershus

– Våre medarbeidere oppsummerer innlegget med Henrik Aase på vår samling i Oslo Konserthus som hysterisk morsomt og fantastisk.

NAV Akershus
Cindy Empaynado
Mars 2016

NAV Arbeidslivssenter Oslo

– Henrik Aase gjorde en glimrende jobb. Han fikk hele forsamlingen til å både tenke og le. Takk for et inspirerende foredrag som  fikk fart på tankene.

NAV Arbeidslivssenter Oslo
Thomas Abrahamsen
IA-rådet Oslo og Akershus
Mars 2016

NAV Arendal

– Takk for oppsummering av dagen som du sendte ut til oss alle. Den er lest av de fleste og mange har hengt den opp ved pulten sin. Vi har hatt en uke preget av positivitet og mange høylytte  ‘JADA* i gangene. Vi  har utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra de ansatte på foredraget ditt, og mange trekker frem dette med å praktisere optimistisk tenkning som et utrolig bra alternativ i hverdagen. Det var nok spesielt din presentasjon som sitter igjen hos mange: Du har en unik måte og forsterke innholdet med et utrolig uttrykksfullt kroppsspråk og mimikk. Vi satte også stor pris på at du hadde en humoristisk tilnærmelse som selv for oss Sørlendinger var «godt innenfor».

NAV Arendal
Hilde Fiane Jacobsen og Inger Lise Haugen
Hhv Administrasjonsrådgiver og avdelingsleder
M: 90 47 32 38/92 46 55 50
Juni 2016

NAV Sør-Trøndelag

– Tusen takk Henrik! Du gjorde en fantastisk jobb som konferansier og foredragsholder på NAV-dagen 2016. Du holdt en rød tråd gjennom hele konferansen og gjorde dagen til et fyrverkeri! Budskapet i ditt foredrag er alvorlig, men måten du formidler det på, uten selvhøytidelighet og med masse humor, gjør at budskapet går rett hjem.

NAV Sør-Trøndelag
Elin Børset Eidissen
Arrangør
M: 990 06 483
September 2016

NRK

– Takk for et fantastisk godt foredrag!

Det er spesielt formen, innholdet og ikke minst humoren som gjør at dette blir et uvanlig foredrag, men som er veldig relevant og treffer alleAlle kjenner seg igjen og det gir rom for refleksjon. Det er nyttig i alt arbeid med motivasjon og omstilling, men også privat.

Vi kan virkelig anbefale Henrik Aase som foredragsholder i alt arbeid med motivasjon og endringer.

NRK
Marit Hemmingsen
Leder for Lønn og regnskap
Avdeling for Mediestøtte
Mob: 918 53 631
Juni 2016

Os kommune

– Hei Henrik!

Tusen takk for flott presentasjon i Litteraturhuset på torsdag, Henrik, bare gode tilbakemeldingar i etterkant! Her er nokre eksempel:

 • «På mange måtar så blir det ei blanding av foredrag og komisk opptrinn, men med eit innhald som gjev perspektiv på livet og leiarrolla. Det var for meg eit påfyll i mi rolle som leiar – det å få ting unna, det å legge strategiar for å oppnå det ein ønskjer – gjennom små endringar som vil over tid gje ei anna utvikling og til slutt eit annan slutt/resultat!»
 • «Eg likte foredraget godt. Måten han knytta saman kunnskap med humor og humør verka godt. Han var verkeleg inspirerande, og det var eit herlig «avbrekk» frå vanlege foredrag. Tydeleggjeringa av skal kontra prøve og burde var eit godt poeng, og ein tankevekkjar i forhold til korleis vi handterer/ikkje handterer saker i kvardagen. Det var lett å relatera bodskapen til arbeidspraksisen vår.  Tanken om endring av vanar kan vi jo og relatera til mange sider ved arbeidet vårt, og her tenkjer eg vi er på god veg gjennom mellom anna IGP-metoden og heile OU-programmet.
  Eg må seia at eg hadde forventningar om noko annleis til denne samlinga, og opplevde at vi  verkeleg fekk det.»
 • «Humoristisk, på en fin måte. Fengende og engasjerende – Treffende tema som jeg kjente meg igjen i, som gav ettertanke. En artig forelesning som jeg gjerne vil at de andre får på planleggingsdagen»
 • «Oppmuntrende og inspirerende. Med den målgruppen han hadde torsdag hadde det vært nyttig med et tydeligere lederperspektiv, hvordan få til mindre burding i organisasjonen
 • «Eg syntes det var ei god stund; artig, humørfykt og underhaldane. Og så var det ein del  tankevekkande perspektiv på kjente problemstillingar..!»

Os kommune
Per Olav Sørås
Fagsjef skule og barnehage
M: 91 65 40 94
April 2016

Os kommune v/ Oppvekst og kultur

– Du gjorde ein kjempejobb i møte med oss og vi fekk nokre timar utanom «det vanlege». Og det var akkurat det vi som sit i styringsgruppa for Oppvekstforum hadde ønska oss.

Sjølv så jobbar eg med barnehageområdet og er heldig som omgås spenstige barnehageleiarar, og andre, som i stor grad er innovative, kreative og løysingsfokuserte. Likevel – du gav oss ei nødvendig og god påminning om at alt ikkje treng å vere så alvorleg heile tida, det er lov å le, gje ros og spenstige tilbakemeldingar i møte med andre J Det treng alle på vårt område å bli minna på for tross alt: Det er ikkje alt som tel som kan teljast. (Bokmål: Det er ikkje alt som teller som kan telles.)

Lykke til med arbeidet ditt og «gje på» vidare! Dette var bra!

Os kommune v/ Oppvekst og kultur
Irene Ullensvang
Barnehagefagleg rådgjevar og barnehagemynde
Mob: 95923006
Mai 2016

Oslo kommune - Bydel Vestre Aker

 • Hei Henrik.

Takk for et knallbra og annerledes foredrag. Dette var en perfekt avslutning for vårens lederforum. Du hadde mange artige poeng som traff midt i blinken hos våre ledere. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger ifht din opptreden. Lederne har fått noe å snakke sammen om og le sammen av i etterkant, og dette er viktig.Tusen takk for flott underholdning og artige poeng men allikevel et foredrag med viktige og treffsikre poeng.

Lykke til videre!!!!

Bydel Vestre Aker
Torill Blomquist
enhetsleder – Enhet for HR
Juni 2016

Øst politidistrikt

Hei og takk for sist.

Jeg har vært så heldig å ha hatt med meg to av mine kolleger på foredraget ditt tidligere. Min erfaring er at det er verdifullt at flere på avdelingen har hørt det samme. Det gir merverdi at de andre vet hva jeg driver med når jeg knytter neven og roper JADA!! Det blir liksom ikke det samme å gjenfortelle 🙂

En kort oppsummering fra meg blir derfor: Et humoristisk foredrag om viktige temaer som ALLE burde høre. Rett og slett en vitamininnsprøyting!

Øst politidistrikt
Audhild Notø
Seksjonssjef Halden politistasjon
Tlf: 99 28 65 31
Mai 2016

Sarpsborg kommune - Kommuneområde Velferd

– Takk for sist og for et flott foredrag her i Sarpsborg kommune. Jeg har mottatt tilbakemeldinger fra mange av deltakerne, og alle har vært udelt positive. Sender over noen av tilbakemeldingene som jeg har fått skriftlig, helt uoppfordret fra noen av deltakerne.

 • Det var et strålende foredrag, jeg er vanligvis ikke så lettbegeistra 😉 men dette «sitter i» meg fortsatt.
 • Det var en fantastisk opplevelse å høre på ham! Tusen takk for energi innsprøytingen!
 • Det var et inspirerende foredrag!
 • Kjempefint, så humoristisk og så »enkelt»  når det gjelder et så viktig tema. Fikk oss virkelig til å reflektere.

Vil benytte anledningen til  å ønske deg en riktig god sommer, og nok en gang, tusen takk for et flott foredrag som ga oss alle sammen grunnlag for refleksjon.

Sarpsborg kommune
Live Hovin
Rådgiver
Kommuneområde Velferd
Tlf: 481 78 955
Juni 2016

Stavset skole

– Vi opplevde en fantastisk forestilling som kalte på lattermusklene hos samtlige, men som samtidig hadde et klart budskap som ga rom for ettertanke hos mange. I etterkant brukes sitater og situasjonsbetegnende bevegelser fra foredraget flittig av mitt personale. Dette opplegget anbefales som et ledd i bygging av et godt arbeidsmiljø!

Stavset skole
Eva Elisabeth Belboe
Rektor
September 2016

Trondheim kommune

Tusen takk for et kjempefint foredrag på onsdag! Jeg fikk meg en god latter og samtidig en del til ettertanke. Givende!

Trondheim kommune
Administrasjonsteam, enheter innen rus og psykisk helse
Ola Beverfjord
fagleder
Tlf 916 72 772
April 2016

VPS

– Vi i VPS har benyttet Henrik Aase ved to anledninger, både på et kundearrangement og et internt seminar. Begge foredragene ble en «hit», og vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra kunder og ansatte.  Foredragene var relevante, viktige og ikke minst veldig morsomme.

Verdipapirsentralen ASA
Kari Ann Egeland, Marked
M: 93 25 50 68
Oktober 2016

Skolelederforbundet Sør-Trøndelag

– Tusen takk Henrik for en inspirerende og tankevekkende dag spekket med humor og latter og en foredragsholder som engasjerer og ikke minst byr på seg selv. Tror det er første gang jeg har opplevd at alle reiste seg spontant i trampeklapp. Det var 3 timer standup med viktig innhold! Vet at flere skoler har gjort avtale med deg i ettertid.

Skolelederforbundet Sør-Trøndelag
Gunn Langset Trøan
M: 952 63 919
Mars 2016

Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB)

– Vi hadde bestilt et inspirasjonsforedrag som skulle være en kickstart på dagen, og det fikk vi til gangs. Budskapet har stor overføringsverdi i en travel hverdag. Det ble fremstilt på en humoristisk måte og til tider lo vi så tårene trillet. 

Det er et foredrag som det er lett å kjenne seg igjen i, det gir fellesskapsfølelse og pusher vår selvrefleksjon. Henrik Aase leverer og han kan anbefales på det varmeste.

Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB)
Bente Tronrud
seniorrådgiver
Regional og lokal sikkerhet
Mob: 45 03 21 88
Januar 2016

Fosby Drift AS

– Takk for et fantastisk foredrag. Veldig mange går rundt å «skaller» i Fosby om dagen.

Fosby Kran AS
Trond Solsand
Daglig leder
97 49 36 13
Februar 2016

Fylkesmannen i Oslo og Akershus

–  Henrik Aase var siste foredragshaldar på seminaret for alle tilsette i embetet. Eg er, som mange andre, veldig opptatt av at han/ho som har siste ordet, skal senda seminardeltakarane heim inspirert og med ei kjensle av at dette hadde vore ein flott dag. Det klarte Henrik Aase!

Han hadde ein tydeleg bodskap som vart «pakka inn» med lått og løye. Eg trur alle forsto alvoret, men latteren satt laust og vi fekk eit inspirerande påfyll!

Valgerd Svarstad Haugland
Fylkesmann i Oslo og Akershus
Februar 2016

Haukåsen skole

– Vi fikk svært gode tilbakemeldinger i etterkant av foredraget du holdt for oss i desember. Mange har sagt at det var morsomt, at du tok hverdagen «på kornet» , og at det samtidig var en påminnelse om den effekten vi alle har på hverandre positivt, som negativt. Mange kjente seg godt igjen….

For oss som ledelse fikk vi gode innspill til temaer vi kan ta opp på medarbeidersamtalen, og hvordan vi videre må jobbe for å støtte hverandre i det vi skal, ikke bare det vi bør få gjort. 🙂

Som du sikkert skjønner, er vi superfornøyde med kurset ditt! Det ga oss en viktig vitamininnsprøytning i hverdagen.

Haukåsen skole
Assisterende rektor
Januar 2016

Oslo kommune Velferdsetaten

– Som en avslutning på en 2 –dagers strategisamling for ledere i Velferdsetaten i Oslo kommune, ble Henrik Aase leid inn for å sette en god avrunding på samlingen. Henriks enorme innlevelse og morsomme kommentarer bidro til at hele seminaret fikk et avsluttende og stort løft. 60 minutter gikk altfor raskt og selv om Henrik er en stor humorist, har han flere underliggende og gode poenger som er verdt å ta med seg til ettertanke. Hans fokus på å omsette tanker og planer til konkrete handlinger, traff godt i forhold til tematikken vi jobbet med.

Vi anbefaler Henrik Aase på det sterkeste.

Velferdsetaten, Oslo kommune
John Ingar Danielsen
Avdelingsdirektør
M: 941 76 709
Februar 2016

Roche Diagnostics Norge AS

– Henrik sørget for at vi fikk en fantastisk avslutning på vårt kick-off – veldig morsomt og motiverende. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra organisasjonen!

Roche Diagnostics Norge AS
Stian Mathiesen
Salgsdirektør / Director of Sales
Mob: 917 24 504
Januar 2016

SØR-ØST politidistrikt

– Tusen takk for ditt bidrag og din energi. Skalling har nå blitt vårt nye «PLUSS-ORD». Ditt bidrag løftet salen og fikk hver og en av oss, gjennom humoristiske vendinger, til å se med kritisk blikk på vår egen hverdag og spesielt i samspill med andre. Hva kan jeg bidra med… Er jeg en som hele tiden prøver å gjøre ting og som sier til meg selv at dette er noe jeg burde få  gjort…  Et og annet YESS !!! høres nå i gangene sammen med et og annet JADA !!!

SØR-ØST politidistrikt
Tønsberg Politistasjon
Frank Gran
Seksjonsleder orden
Mob:  97 55 24 94
Januar 2016

Danske Bank Private Banking

– Den 6 januar samlet vi 60 ansatte til kick off for 2016. Dette var 2. gang vi benyttet Henrik Aase som foredragsholder og inspirator. Henrik leverte denne gangen et foredrag om lykke som var helt topp. Et veldig viktig budskap om det å produsere sin egen lykke med refleksjoner rundt det som virkelig betyr noe for mennesker, ble servert på en underholdende måte.

Evaluering i etterkant blant deltakerne ga Henriks lykkeforedrag en score på 4,8 på en skala fra 1-5, hvilket er veldig bra!

Danske Bank Private Banking
Ulrik Bank
Head of Investment Sales Private Banking
Mob: 957 38 995
Januar 2016

Halden Kommune

– Henrik har en helt unik evne til å engasjere og underholde store forsamlinger. Han er den beste jeg har erfart til å motivere og inspirere. Betydningsfullt budskap «humres inn» i  på en genial måte. Det finnes ingen bedre.

Halden kommune
Øyvind A Grandahl
Rådgiver og programleder Halden kommune.
M: 93 24 32 00
Desember 2015

 

Arbeidslivssenter Vestfold // NAV

– Henrik har en unik evne til å kombinere psykologifaglig teori med praktiske eksempler. Han byr så til de grader på seg selv at han setter ny standard for begrepet «selvuhøytidelighet». Henrik setter ord (og kropp) på det vi allerede vet så godt, men sjelden klarer å sette ut i livet. 700 deltakere på Inspirasjonsdagen i Oseberg kulturhus hadde latterkramper under Henriks forestilling. Han er en edu-tainer på høyt nivå. Anbefales på det varmeste!

Arbeidslivssenter Vestfold//NAV
Heidi Enoksen
avdelingsleder
Mob: 99 61 30 10
Desember 2015

Arbeidsgiverforening for Vekst- og attføringsbedrifter

– Vi hadde samlet 250 ledere fra bransjen til en konferanse med tema omstilling. Henrik Aase rundet av konferansen med et veldig levende og morsomt foredrag. Han bruker hele seg når han forteller, gir konkrete tips på en humoristisk måte, og løfter stemningen i salen! Tilbakemeldingene vi har fått etterpå har forvisset oss om at Henrik traff blink, og vi vil varmt anbefale ham til andre. 

Arbeidsgiverforening for Vekst- og attføringsbedrifter
Flemming Trondsen
Kommunikasjonsrådgiver
Mob: 95 77 51 61
Desember 2015

KS Kommunesektorens Organisasjon

– Takk for strålende gjennomført jobb som både møteleder og motivator under årets eKommunekonferanse. Ikke bare begeistret og motiverte du deltakerne, men du ga også oss som arrangører trygghet og hjelp i planleggingen av konferansen. Jeg vil anbefale deg til andre oppdrag og håper vi får anledning til å samarbeide igjen.

KS Kommunesektorens Organisasjon
Hallvard Hoen
Mob: 916 43 458
September 2015

Ambulanseforum

– Vi har brukt Henrik Aase ved to anledninger og han er et sikkert kort når det gjelder å gi hverdagsmennesker motivasjon og puff til ettertanke om hvordan vi kommuniserer, lever livene våre og gjør jobben vår. På en humoristisk måte og med et herlig kroppsspråk illustrerer han ulike situasjoner så godt at det bare er å overgi seg til latteren.

Ambulanseforum
Live Oftedahl
Redaktør
M: 922 22 481
September 2015

Amfi Kjøpesenter/Amfi Drift AS

– Vi hadde hyret inn Henrik Aase til vår senterledersamling i Trondheim 27. mai 2015 – som avslutning på en lang dag i plenum. Og FOR en avslutning det ble! Aase pirket borti en del leie uvaner vi alle har og forklarte oss på en hysterisk morsom måte at det går an å tenke annerledes og endre på ting. I ettertid har vi fått bare positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Budskapet som ble presentert har vært en «snakkis» i organisasjonen etter dette, og da har vi som arrangør oppnådd noe viktig.

Amfi Drift AS
Marit Elin Eid
Administrasjonssekretær
Mob: 95 23 28 21
Mai 2015

Asplan Viak AS

– Vi i Asplan Viak var så heldige å ha Henrik Aase som konferansier og foredragsholder på vår regionsamling i Kristiansand. En litt spørrende og undrende forsamling måtte etter et par minutter gi seg ende over og bli med inn i Henriks «univers». Tankevekkende tema ble formidlet med et vanvittig kroppsspråk, en stor porsjon selvironi og perfekt timing. Dette bidro til en fantastisk start og en strålende avslutning på en ellers meget vellykket samling.»

Asplan Viak AS
Pål Føyn Jespersen
Leder Strategi og forretningsutvikling
T: 928 12 089
September 2015

Bærums Verks skole m.fl.

– Her er uttalelser fra rektorene fra de ulike Bærum-skolene som deltok på ditt foredrag 13 august:

Gullhaug skole: Her på Gullhaug har det bare vært masse positive kommentarer etter foredraget. Alle koste seg, mye latter og mange tok til seg poengene han kom med. Vi hadde sosialt samvær etter foredraget, og det ble snakket mye rundt bordene om hvordan viktige ting ble presentert på en måte som både skapte latter og fikk en til å reflektere.

Lommedalen skole: Vi hadde evaluering umiddelbart etter foredraget. Ett ord beskriver enstemmig tilbakemelding: Fantastisk!!
Alle følte seg «løftet» etter foredraget, og latteren satt løst.
Jaadaaa!!

Lesterud skole:  Vi lo, følte vi var på et «stand up-show», men satt samtidig igjen med noen viktige tanker om hva vi må gripe fatt i i hverdagen. Han angrep et viktig tema på en humoristisk måte, han ufarliggjorde noe som kan være vanskelig å snakke om/ta opp

Bærums verks skole: Det var mesterlig gjort å samle personalet så raskt til å bli enige om at hver og en har et stort ansvar for sitt eget og andres arbeidsmiljø. Henrik klarte å samle personalet med humor og kløkt slik at det nå er lov å si at 99,5% på jobben fungerer godt!

 

Anders Juell
Rektor
Bærums verk skole
Tlf: 93242111
August 2015

BI Bergen

– Vi satte utrolig pris på ditt foredrag, og studentene stortrivdes med et underholdende, læringsrikt og vekkende foredrag. Det er allerede interesse for å booke deg tilbake på et senere tidspunkt på BI Bergen. BIS takker for en usedvanlig spennende kveld!

BI Bergen
Mikael Digre
Fagansvarlig BIS Bergen
Mob: 40478798
Februar 2015

Brisk Kompetansesenter AS

– Tusen takk for et veldig inspirerende godt foredrag, med mange viktige og alvorlige påpekninger i en drakt av humor og en framføring som gjorde dypt inntrykk på alle oss som hørte på.  Det var kjempeflott at alle de momenter vi etterspurte på forhånd ble bakt inn i foredraget på den måten de ble.  Vi sitter igjen med et inntrykk av at det var midt i blinken for vårt arbeid både på forhånd, og det vi skal jobbe med i ettertid av konferansen.  Når vi var tilbake på jobb mandag, er den gjengse tilbakemelding om at vi nå skal gjøre det vi vet og være mer bevisst både på hvordan vi kommuniserer og vår adferd.

Et foredrag og en foredragsholder vi absolutt kan anbefale!

Brisk Kompetansesenter AS
Åge M. Opsahl
Markedssjef
Mob: 911 71 933
Februar 2015

Fellesforbundet Helgeland

– Vi engasjerte Henrik Aase til konferansier på Håndverk og industridagen i Mosjøen 4 mai, og han ledet konferansen på en utmerket måte. Han ledet oss på en profesjonell og samtidig humoristisk måte gjennom hele dagen.

En lang dag med mange innledere ble kort, og ingen hadde forlatt salen før konferansen var slutt.

Jeg kan på det sterkeste anbefale han videre til andre.

Fellesforbundet Helgeland
Frank Stuvland
M: 99 23 50 15
Juni 2015

Juristforbundet

Tusen takk, Henrik, for et inspirerende og morsomt foredrag som også var til ettertanke! Du skapte mye begeistring og latter i forsamlingen, og det var mange av oss som kjente oss igjen du når snakket om «burding»:o). Dette var en perfekt måte å starte dagen på!

Juristforbundet
Vibeke Aasen Eriksrud
Leder Skatteetatens Juristforening
Tlf: 409 16 132
Mars 2015

KK-Dagen/Nova Vista AS

– Henrik Aase klarte å trollbinde 1100 deltakere i salen på KK-dagen med sin humor, ironi og fantastiske eksempler!

Han klarte å omprogrammere et helt publikum til å tenke annerledes, fra å være passive til å bli aktive. Til å ta bevisste valg. Jeg har aldri opplevd noe som klarer å påvirke vår indre dialog så raskt – på en underholdende måte!

Publikums kommentarer:

 • Dette kommer jeg aldri til å glemme, jeg lo så jeg gråt! 
 • Jeg kommer aldri til å utsette ting igjen, nå skal jeg si STOPP eller KJØR PÅ. Ikke noe vente-å-se-hvordan-det-går.
 • Herregud, nå skjønner jeg hvor mye tid jeg har kastet bort på «burting».
 • Dette MÅ alle som pusser opp huset selv høre, så slipper man hjelp fra Sinnasnekkeren 10 år senere.
 • Han tok pulsen på hvordan 99% av oss tenker, jeg kommer til å høre stemmen hans hver gang jeg prøver å utsette noen igjen.
 • Han satte fingeren på hvordan vi utsetter ting og gruer oss. Og det merkelig er at jeg nå er så glad og motivert, nesten lettet. På grensen til gira. Han tok børa av skuldrene mine, så nå har jeg bedre tid til de viktige tingene. Utrolig kul opplevelse, skulle ønske alle kunne få høre denne mannen.

NOVA VISTA AS (arrangør av KK-Dagen)
Astrid Sømoen
Mob: 47 86 30 61
April 2015

KVADRAT Kjøpesenter

– Takk igjen for flotte inspirasjonsforedrag på vår butikkledersamling! Butikklederne har virkelig latt seg inspirere, og JADD-DA vibrerte i bygget i flere dager. Dette var et friskt pust i en travel hverdag for alle som deltok. Tilbakemeldinger fra flere i forhold til hvor de kunne finne informasjon om deg. Din folkelige og teatralske tilnærming gikk rett hjem!

KVADRAT Kjøpesenter
Bent O. Hansen
Senterleder
Mob: 950 69 888
September 2015

Mosseporten Kjøpesenter

– Takk for sist!

Vi var veldig fornøyd med innlegget ditt og har fått masse gode tilbakemeldinger fra våre leietakere! De koste seg og fikk virkelig en skikkelig god start på dagen/kampanjen. Kort oppsummert kan jeg bare si; Du serverte oss en hel del selvfølgeligheter på en utrolig morsom & inspirerende måte!

Tusen takk & god jul 🙂

Mosseporten
Kristin Herje Strømme
Senterleder
Mob: 414 77 081
Desember 2015

NAV IKT

– Vi ble dratt inn i Henriks verden av mystikk, overraskelser, latter, selvfølgeligheter og ironier. 

Henriks humor smittet over på oss alle, poengene trillet kontinuerlig ut av sprudlende kropp som gav oss mye inspirasjon der og da – og mange refleksjoner i etterkant. 

De to timene som Henrik trollbandt oss, gir fortsatt kraft, inspirasjon og gode veivalg for oss alle. 

NAV IKT
Espen Ole Stendal
Avdelingsleder
April 2015

Nedre Buskerud Boligbyggelag

– Takk igjen for et meget bra foredrag for oss på Oscarsborg 11. september.

Hvis vi skal gi en kort tilbakemelding til deg så er vår evaluering at ditt foredrag var både inspirerende, morsomt og til ettertanke. Du fikk oss i god stemning og vi fikk reflektert over allmennyttige ting som gjelder hele livet både jobbmessig og privat.

Nedre Buskerud Boligbyggelag
Steinar Kjærnli
adm. direktør
Mob: 92 29 58 71
September 2015

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester

– Henrik Aase ble engasjert av Nordnorsk Opera og Symfoniorkester AS for å sette fokus på betydningen av at mål og strategier følges av adekvate handlinger. Ikke minst er det avgjørende  å gjennomføre det en har ment å være de viktigste tiltakene for å få til ønsket resultat. Mer «skalling» og mindre «burting» er blitt en ledetråd for oss i interne diskusjoner. I en prestasjonskultur som vår fikk vi alle et løft, –  og ikke minst en bekreftelse på at å  prøve og feile, for så å prøve igjen, er et viktig element for å bygge en kultur som er tilpasset de høye kravene en må sette til utøvere innenfor vårt felt. Med en unik kombinasjon av alvor og humor ble sentrale spørsmål i bygging av en robust organisasjonskultur gjort tilgjengelig for oss alle.

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester
Tor Lægreid
Direktør
M: 916 70 745
September 2015

Oslo kommune Brann- og redningsetaten

– Henrik tok oss med storm! Ikke bare treffer han spikeren på hodet med sine sannheter om burding og prøving, han har også en mimikk og innlevelse som gjorde at vi lo så tårene trillet. Makan til formidlingsevne og tilstedeværelse skal du lete lenge etter. Jeg har heller sjeldent fått så gode tilbakemeldinger fra kollegaer om en foredragsholder! For de som tenker på å hyre ham inn; ikke tenk lengre- bare ring og bestill. Dette var verdt hver krone.

Oslo kommune Brann- og redningsetaten
Lise Juhl Aalberg
Avdelingskoordinator
Brannforebyggende avdeling
Mob: 952 35 101
September 2015

Oslo Kommune, Velferdsetaten, Russeksjon 2

– Tusen takk for en flott seminardag, med mange kloke ord. Det ble en dag med mye latter og mye læring. Det er ingen hos oss som tør å si at noe bør gjøres lenger, nå er det skal gjøres som gjelder!

Dette ble en suksess, takket være din klare formidling understreket av et kroppsspråk som må oppleves 🙂

Oslo Kommune
Velferdsetaten, Russeksjon 2
Kjell Haug og Elisabeth Ulstein
April 2015

Ringsaker kommune

– Vi har hatt gleden av å engasjere Henrik Aase som inspirator på vår planleggingsdag med lærere i grunnskolen. Tilbakemeldingene er entydig positive.

Aase hadde evnen til å snakke om seriøse tema på en humoristisk måte, slik at det sitter i oss lenge. Hans innslag hadde stor overføringsverdi til vårt daglige virke og han traff målgruppa hjemme.

Vi er veldig fornøyd både med Aases bidrag og hans kommunikasjon med oppdragsgivere.

Ringsaker kommune
Arnstein Nærlie
Skolefaglig rådgiver
Tlf: 62 33 53 26
Desember 2015

Sivilingeniør J.F. Knudtzen AS

– Hei Henrik, og takk for sist! Et veldig bra foredrag du kjørte for oss. Har ikke hørt noen som har sagt noe negativt – kun positive tilbakemeldinger. Flere sier det er noe av det beste foredraget de har vært på, og der er jeg helt enig. Et foredrag man husker budskapet i J

Sivilingeniør J.F. Knudtzen AS
Aud Sissel Vange
Markedskoordinator
Mob: 97 78 58 50
Desember 2015

Statens Vegvesen ABO

Hei Henrik

Tusen takk for et fantastisk foredrag. Fabelaktig respons og tilbakemeldinger fra de ansatte. 

Ha en strålende onsdag!!

Statens Vegvesen
Cathrine Kristiansen
Seksjon: TK-område Asker – Bærum – Oslo
Mobil: 91841832
November 2015

Stavanger kommune - Bymiljø og utbygging

– Takk for sist, og takk for et flott foredrag. Vi var om lag 185 ansatte i salen, og vi er samlet sett meget godt fornøyd med foredraget som du har gjennomført for oss. Du har lett for å engasjere våre medarbeidere samt formidle et budskap på en enkel og grei måte. Det er fint at vi blir mer bevisste på hvordan våre holdninger og væremåte påvirker andre medarbeidere både positivt og negativt. I tillegg at vi blir mer bevisste på forholdet bl.a. vet – bør og skal.

Stavanger kommune
Bymiljø og utbygging
Anne Sandvik
Leder Fellestjenester
Juni 2015

Telenor Kundeservice Gjøvik

– Takk til Henrik for et meget bra foredrag. Budskapet treffer alle uansett stilling og vi får noen enkle verktøy for å øke resultater. Dette ved å ta tak i det vi vet vi burde gjøre og faktisk omsette det til konkret handling. Budskapet er formidlet med en utrolig innlevelse og humor som gjør dette til en stor opplevelse.

Telenor Kundeservice Gjøvik
Thor Ola Ruud
Kundesenterleder
M: 91 74 86 45
November 2015

Unit4 AS

– Henrik Aase har noe på hjertet! Det fremfører han så enkelt at det er til å le av. – Og det gjorde også forsamlingen på 500 personer gang på gang. Latterkulene rullet, og evalueringen ga ham 3,8 på en skala fra 1-4.

Unit4 AS
Børre Rødal
Marketing Manager
M: 48012687
Oktober 2015

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

– Hei, og takk for sist! Har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som deltok, og en tilbakemelding var: «Kanskje blir vi alle litt mer oppmerksomme på hvordan vi selv bidrar til eget og andres arbeidsmiljø. Dessuten er det alltid positivt å le og ha det artig sammen». En annen sa «Jeg har gjort om minst én veldig viktig «burde» til en «skal», takket være foredragsholderen i Alta. Han var veldig morsom og inspirerende.»

Latteren satt løst, og du klarte samtidig å ha nok teori/fagkunnskap i bunn, så det som ellers kan virke som «selvfølgeligheter» i budskapet ditt ble reelle eksempler på hvordan små endringer i atferd kan få større ringvirkning. Vi fikk også en del til ettertanke rundt hvordan hver enkelt av oss faktisk kan bidra positivt i arbeidsmiljøet ved å være bevisst egen atferd.

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet
Benedicte A. Kristensen
Konferansier og arrangør av Arbeidsmiljødagen 2015 campus Alta
Tlf: 934 63 412
November 2015

Utviklings- og kompetanseetaten

– Fantastisk foreleser og artig at dette kommer som start på seminaret, for da får man en ekstra piff 🙂 og det ble jo en knall start.

Utviklings- og kompetanseetaten
Odd Gunnar Heimdal
M: 415 09 099
September 2015

ValdresEnergi

– Det ble en meget bra seanse Henrik. Intim, hysterisk morsom, direkte og godt plassert. Vi går fortsatt rundt i gangene og SKALLER! Det ble så bra som jeg hadde håpet – og litt til.

ValdresEnergi
Line Lunde Hovrud
Markedssjef
Mob: 99 28 71 20
Mai 2015

Ekeberg Skole

– Henrik, du skapte et forbilledlig inntrykk med ditt foredrag. Vesentlige elementer for å videreutvikle en positiv organisasjonskultur ble bakt inn i et hei dundrenes stand up show. Responsen i personalgruppa var svært positiv, umiddelbart etterpå og nå i ettertid.

Latteren satt løst. Det var flere som fortalte om en påfølgende ettermiddag / kveld med ømme kjever og støle magemuskler. Du leverte varene til oss på Ekeberg skole. JADA!»

Ekeberg skole
Tom Wittenberg
Rektor
Tlf: 22083570
September 2014

Eidsiva Bredbånd

– Tusen takk for et sterkt bidrag! Du skapte begeistring fra første minutt, jeg har sjelden, eller aldri, opplevd en kollektiv entusiasme fra en forsamling på samme måte som du oppnådde. Ditt fravær av selvhøytidelighet, og dine presise beskrivelser av universelle utfordringer for mennesker og organisasjoner, traff oss i hjerte og sinn. Vi forlot alle samlingen med styrket motivasjon til gjennomføring.

Eidsiva bredbånd AS
Trond Skjellerud
Administrerende direktør
Mob: 450 02 800
Februar 2015

Folkehelseinstituttet

– Her er noen uttalelser fra deltakere etter inspirasjonsinnlegget ditt:

 • Han var svært god til å bygge opp til noen få gode poeng. Enkelt budskap, med mye humor og gode eksempler på veien. Motiverende kar.
 • Han var morsom og inspirerende (har slått i hjel en «burding» i dag og startet dagen med en løpetur) 🙂
 • Jeg var kjempetrøtt etter å ha måttet stå opp grytidlig pga reisetid, men dette innlegget var det motsatte av søvndyssende. Inspirerende innhold fra en engasjerende og flink motivator. Lattermusklene fikk kjørt seg omtrent hele foredraget med de fantastiske mimikkene som toppet det hele. Herlig når han byr så mye på seg selv! Synes det var en fornøyelse fra begynnelse til slutt, og noen ting fra foredraget ble stadig referert til gjennom resten av seminaret. Et foredrag jeg seint kommer til å glemme med viktige poenger jeg kommer til å ta med meg videre.

Jeg vil legge til at når det butter litt hos oss nå er det ofte at en eller annen hytter med hele armen og roper «Jadda!», og resten henger seg på. Vi blir litt gladere da. Så du henger i veggene her fremdeles.

Nasjonalt folkehelseinstitutt
Line Lengfelder
Enhetsleder IT Service og support | SIITSE Avdeling for IT og eHelse
Mob: 45 88 91 09
Juni 2014

Forsvarsbygg

– Henrik, foredraget ditt var helt fantastisk. Det var så bra at det var nesten litt synd i de som kom etter deg. Uttrykket «hoppe etter Wirkola» kunne ikke passet bedre. Du hadde en unik evnet til å treffe de rette punktene som jeg hadde diskutert med deg på forhånd. Jeg tror at alle fikk seg en tankevekker under dette foredraget.

Forsvarsbygg Utleie Markedsområdet Hålogaland
Martin Fagermo
Leder Stab
Mob: 41 57 54 13
Juni 2014

Hallagerbakken Skole

– Jeg har vært i kontakt med alle rektorene på de fem skolene som deltok. Tilbakemeldingene har vært særdeles positive. Flere av de ansatte har kommet til sin rektor og takket, og uttrykt takknemlighet for at de fikk denne opplevelsen. Latteren satt løst og det merket du jo. Takk for opplevelsen og lykke til med kommende foredrag.

Merete Mohn
Rektor
Hallagerbakken skole
Oslo kommune
Tlf: 23 16 93 51
August 2014

Hovseter Skole

– Henrik Aase tar med engasjement og humor tak i publikum fra første stund, og balanserer godt mellom det underholdende og ærlige da hverdagens mange små problemstillinger drøftes.  Foredraget tar gjennom egne eksempler og opplevelser fatt i situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i, og viser på en sympatisk måte hvordan små forandringer kan ha stor effekt. En underholdende og tankevekkende seanse som absolutt anbefales».

Hovseter skole
Mats Thyli
Undervisningsinspektør
Tlf: 22 70 33 00
September 2014

Hydro Energi

– Henrik ga oss en perfekt start på vår samling om personlig motivasjon og produktivitet. Vi var opptatt av å finne en foredragsholder som tok utganspunkt i almengyldige erfaringer i stedet for store enkeltprestasjoner. Henrik tok opp temaer som var høyst relevante.

Innlegget ble en tankevekker for oss alle og ga en platform for gode diskusjoner videre i samlingen. I tillegg har Henrik en form som treffer alle og med masse humor og selvironi ble det både lærerikt og morsomt! 

Hydro Energi
Finansavdeling
Espen Uvholt
Senior Vice President
Mai 2014

LO

– Henrik Aase inspirerte og underholdt oss med en god porsjon latter – til ettertanke i arbeidshverdagen!

Landsorganisasjonen
Gerd Kristiansen
LO-leder
August 2014

Norges Arktiske Studentsamskipnad

– Bestillingen av Henrik som konferansier var ingen selvfølge. Første dialog handlet om å holde et innlegg på vår personalsamling. Etter bakgrunnssjekk og dialog skjønte vi at vår samling trengte noe mer, og engasjerte Henrik som konferansier.

Vi opplevde en svært imøtekommende og hyggelig fyr. Alle avtaler ble holdt, presis var han også. 🙂 I løpet av disse to dagene fikk vi møte en engasjerende fyr som leverte langt over forventningene våre. Som konferansier tok han vare på alle innlederne, både før og etter innlegget. Normalt tunge perioder som etter lunch og morgenstart løftet han sånn at det ikke var et sekund med nedtur. Alt han gjorde var i tråd med vår bestilling, den «røde» tråden holdt han gjennom både egne innlegg og introduseringen av innlederne.

Konklusjon:
Aase løftet vår personalsamling til en suksess. At hans avslutningsinnlegg gav stående ovasjoner viser hans betydning for vår samling. Vi kan trygt anbefale Henrik Aase både som konferansier og foredragsholder.

Norges Arktiske Studentsamskipnad
Jørgen H. Masvik
Ass. Direktør
Mob: 959 63 255
Juni 2014

Nortura

Hei og takk for sist!

Tilbakemeldingene fra medarbeiderne på foredraget ditt var veldig positive – tusen takk!

Nortura SA
Jan Widar S. Iversen
Personaldirektør Konsern
Mob: 91355139
Oktober 2014

Obos Prosjekt AS

– Ville bare takke for et særdeles passende og inspirerende foredrag. Det var midt i blinken for starten på vår todagers jobb i Bodø og selvfølgelig ikke minst viktig for å få gjort det vi tidligere har sagt vi bør gjøre. Nå blir det skalling 🙂

Vibecke Hverven
Daglig leder
OBOS Prosjekt AS – Oslo
Tlf: 97530372
September 2014

Oslo Universitetssykehus HF - Pasientreiser Oslo og Akershus

– Takk for sist. Jeg fikk så mange tilbakemeldinger der du ble omtalt – uten unntak – svært gledelig og positivt. Jeg var så heldig å  høre deg i Tromsø også.  Denne gangen klarte jeg å reflektere mer over det du sa – jeg lo sikkert like mye – men fikk også med meg mer av  alvoret i det du sier. Det er ofte slik at man blir litt frelst der og da – og tenker – dette skal jeg huske. Men som oftest  fortsetter vi som før. Men – jeg kan fortelle deg at jeg nå ofte hører – JADA – SKAL  stadig vekk, og det betyr at mye er på gang. Håper mange tar seg tid til å gi deg tilbakemeldinger. Uansett så skal du vite at det ble satt stor pris på.

Pasientreiser Oslo og Akershus
MayBritt Bjørgum
Assisterende Avdelingsleder
Mob: 992 13 510
Oktober 2014

Skatteetatens IT- og servicepartner

– Takk for inspirerende og morsomt foredrag som gav oss en tankevekker, ikke bare som arbeidstagere, men også som mennesker. Originalt  budskap som treffer bredt og passer i forskjellige kontekster, men som samtidig kan tolkes på et personlig nivå hos den enkelte. Det er befriende med en foredragsholder som ikke tar seg selv for høytidelig og spiller på en god dose selvironi. Jeg tror dette gjør oss i stand til å gjenkjenne våre egne mangler og middelmådighet, og ikke minst vanene som underbygger dem.

Andreas Antoniou
Programcontroller
Skatteetatens IT- og servicepartner
Mobil: 41 25 53 78
Januar 2015

Statens vegvesen, Region Vest

– Et fantastisk innlegg! Du gav av deg selv, og fikk hele salen til å le med magen. Men samtidig fikk vi ett innlegg med ett viktig budskap og innhold, og tilbakemeldingene i etterkant har vært utelukkende positive.

Nina Prytz
Statens vegvesen, Region Vest
Mob: 99 70 54 68
Desember 2014

Sulland Gruppen

Jeg vil takke deg for et flott og inspirerende foredrag. Foredraget var samtaleemne både under kvelden og dagen etterpå.
Vi avsluttet hele konferansen med et rungende «YES» og sendte knyttneven opp mot himmelen.

Sulland Gruppen
Svein Arild Johnsgård
Visekonsernsjef
November 2014

UDI

– Hei Henrik, det var mange begeistrede kolleger jeg snakket med etter foredraget ditt. Noen uttalelser gikk  selvfølgelig på ditt «kroppsspråk og mimikk» som var helt fenomenalt til tider, samt det at du greier å « trollbinde forsamlingen med variasjon av humoristiske høydepunkter og et godt budskap».

Det er også lett å kjenne seg igjen i det du formidler, fordi det handler om «vanlige mennesker». En profilert idrettssjerne el. har et mer egoistisk fokus og vil formidle mye av «seg selv og egne handlinger». Du favner mer om, og treffer, «mannen/kvinnen i gata» bedre med ditt budskap.

Utlendingsdirektoratet
Morten Møllersen
Underdirektør
Juni 2014 

Veidekke Entreprenør AS – Bane avdelingen

– Du holdt et veldig inspirerende «foredrag» i januar, som ble satt stor pris på av de aller fleste. Det ga oss på ”kort sikt» en «flying kick off» til det som skulle vise seg å bli en veldig hyggelig & positiv tur til København og tilbake. På «lengre sikt» har det blitt en mer positiv holdning i avdelingen – vi har begynt å «gjøre det».

Veidekke Entreprenør AS – Bane avdelingen
Richard Ramsland
Juni 2014

Vestre Viken HF

– Tusen takk for fantastisk innlegg på vår temadag om kommunikasjon i mai. Latteren satt løst, men kjernen av fag og alvor var hele tiden tilstede, og vi tok med oss mange momenter tilbake i vår hverdag og videre arbeid med dette temaet.

Mai Bente Myrvold
Avdelingssjef| Avdeling for nevrologi, revmatologi og reHabilitering DS
Vestre Viken HF
Mob: 994 26 313
Juli 2014

Skatteetatens IT- og Servicepartner

– Henrik ga et veldig inspirerende foredrag som skapte engasjement og latter. Samtidig hadde foredraget et innhold som ga rom for refleksjon over egen atferd og arbeidshverdag – og tilbake på jobb er noen av hans poeng fortsatt en «snakkis».

Inga Bolstad
Direktør
Skatteetatens IT- og Servicepartner
Mai 2014

itSMF

– Henrik Aase entret scenen for å holde åpningsforedraget på itSMF-konferansen 2014 (www.itsmf.no). 600 personer i den fullsatte salen lurte nok på hva dette var for en fyr. Lavmælt og beskjedent kom han inn og fortalte han at han skulle holde motivasjonsforedrag. Det tok ikke mange sekunder før han hadde publikum i sin hule hånd! På en fantastisk humoristisk måte tok han for seg våre svakeste punkter, så vi hylte av latter. Samtidig fikk han til noe som sjeldent skjer etter et foredrag: De fleste satt nok igjen med en sterk intensjon om å endre egen adferd.  Og gjennom hele konferansen hørte vi folk ta seg selv på «fersken» og rette opp i gamle vaner. Sjelden har vi sett ett enkeltforedrag ha så stor effekt!

På en skala fra 1-6, der 6 er best skåret Henrik Aase 5,66 på fremførelse og 5,26 på innhold, den beste evaluering av alle foredrag på årets itSMF-konferanse! Dette sier vel sitt om at Henrik traff sitt publikum.

itSMF
Signe-Marie Hernes Bjerke
Leder av IT Service Management Forum Norge
Mob: 990 11 617
April 2014

ABK Klimaprodukter AS

– På «ABK – dagene», en årlig kundesamling med 150 kunder og 30 ansatte holdt Henrik Aase et motivasjonsforedrag i 2012. Det var både underholdende og utviklende og vi snakker fremdeles med kunder og kollegaer om begreper og vinklinger han introduserte da. På ABK – dagene i år inviterte vi Henrik igjen. Han åpnet dag to og holdt publikum i sin hule hånd fra begynnelse til slutt. Med treffsikker humor, en god porsjon selvironi og skarp iakttakelsesevne fikk han alle tilstede til å tenke over egne holdninger og forbedringsmuligheter. Også iår har han gitt oss verktøy som allerede er i bruk blant deltakerene og som vil leve lenge i organisasjonen. Terningkast 6!

ABK Klimaprodukter
Gunnar Solem
Salgsdirektør
April 2014

Justervesenet

– Henrik Aase viste stort engasjement og fikk hele salen med seg! Vellykket bruk av humor for å fremme budskapet!
Foredraget var i det hele tatt hylende morsomt, samtidig som det har gitt hver og en noe å tenke på. Det ble en perfekt avslutning på våre etatsdager, og i etterkant har vi  fortsatt med  latter og gode refleksjoner. I tillegg er det et godt grunnlag for videre utviklingsarbeid i Justervesenet.

Anne Elisabeth Thorshov
administrasjonssjef
Justervesenet
Mob: 91347852
Januar 2014

HMS-faglig Forum, Rogaland

– På HMS dagen i Rogaland holdt Henrik et forrykende foredrag med innlevelse og engasjement som ga oss en inspirasjon til hverdagen og en positiv opplevelse.

Tilbakemeldingene fra deltakerne var veldig positive. Rett og slett fantastisk!

På vegne av
HMS-faglig Forum, Rogaland
Bent Danielsen
Mob: 481 20 185
Januar 2014

Evry AS

Dette var en positiv overraskelse !

Foredraget ditt skapte stor begeistring og traff oss alle sammen. Du formidlet viktigheten av positiv tenkning og samhandling på en fantastisk morsom måte, og har gitt oss et motivasjonsløft som vi har tatt med videre inn i hverdagen. Foredraget ditt er fortsatt en snakkis. Enkelheten og humoren i budskapet gjør det lett å huske, og vi føler at vi har et verktøy som vi kan bruke når vi trenger ekstra motivasjon.

Evry AS
Lorentz Fantoft
Vice President
Mob: 918 81 296
Februar 2014

Cantor AS

Takk for veldig bra foredrag.

Hvert år holder vi informasjonsmøte for våre kunder. I år avsluttet vi med foredrag av Henrik Aase, hvor motivasjon var hovedbudskapet. Foredraget skapte mye latter og glede, samtidig som budskapet var enkelt og reflekterende. Flere av våre kunder kom i etterkant og meddelte at nyttårsløftene kom til å bli omformulert og mer i tråd med hva som er realistisk å få til. Med andre ord. Budskapet ble mottatt og forstått.

Enestående foredrag!

Cantor AS
Monica Jensson Skregelid
Markedsdirektør
Mob: 959 99 300
Desember 2013

ASVL Arbeidsgiverforeningen for Vekstbedriftene

– En utrolig morsom forestilling om hvordan vår mentale innstilling og kroppslige holdning påvirker våre resultater i hverdagen. Henrik Aase har et frodig kroppsspråk og masse humor når han  synliggjør hvilke faktorer som kan bidra til suksess. Han gir oss mange nyttige tips og motivasjon til å ta oss i selv i nakken!    

ASVL Arbeidsgiverforeningen for Vekstbedriftene
Gro Tronvold
Mob 40 87 53 05
November 2013

Herkules kjøpesenter

– Vi på Herkules kjøpesenter hadde den store glede av å bli inspirert av Henrik Aase! Sjeldent har vi fått så mange gode tilbakemeldinger i etterkant av et foredrag av ekstremt fornøyde ansatte.

Profesjonelt utført med et stort glimt i øye, klarte Henrik å holde de over 200 fremmøte svært engasjert og ikke minst lydhøre. Tror en stor del av suksessen var at Henrik`s foredrag er jordnært og handler om dagligdagse utfordringer, og at foredragsholderen ikke har «besteget de syv fjell» gjør dette svært troverdig! 😉

Tusen takk!

Herkules kjøpesenter
Ronny Sundvall
Senterleder
Tlf: 98 25 86 25
November 2013

Kredinor

– Som første post på programmet på et 2-dagers seminar, hadde vi i Kredinor et foredrag med Henrik Aase med tittelen «Hvordan tenke positivt når jeg ikke har lyst». Det var et særdeles inspirerende og motiverende innlegg som ga hele seminaret en «flying start».  Samtlige deltagere var veldig begeistret og det ble gjennom hele seminaret henvist til dette innlegget fra andre foredragsholdere. Vi er overbevist om at dette foredraget av Henrik Aase gjorde sitt til at hele seminaret fikk en meget positiv evaluering fra deltagerne. Henrik Aase som foredragsholder og foredragets innhold anbefales på det varmeste.

Kredinor
Odd Arne Brandvik
Mob: 416 86 969
November 2013

Norges Fotballforbund

– Norges Fotballforbund inviterer årlig ledere fra Fotball Norge til Lederseminar Cupfinalhelgen. På årets seminar var vi så heldig å få Henrik Aase til å holde et foredrag for oss med tittel: ”Hvordan tenke positivt når jeg ikke har lyst?” Vi hadde en flott time med mye latter og inspirasjon. Det ble en «snakkis» hele helgen 🙂

Rita Høgøy Helleseth
Lederutvalget NFF
Mob: 95 18 38 99
November 2013

Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening

– I anledning ditt foredrag på vårt årsmøte 13. juni 2013 har jeg fått følgende tilbakemelding fra våre medlemsvirksomheter:

 • Dette var over all forventning – meget underholdende og inspirerende
 • Meget bra både faglig og ikke minst engasjerende
 • Inspirerende og morsom måte å snakke om et alvorlig tema på
 • Motiverende innlegg i en ellers travel forretningsorientert hverdag  – meget bra

Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening
Anders Frydenlund
Direktør
Tlf 911 55 583
Juni 2013

ABB

– Hei Henrik og takk for sist. Vi går enda og «knytter never og sier YES» her. Alle har vært engasjerte og begeistret etter ditt besøk, og diskusjoner om bruk av konstruktive tanker og hvorvidt det er arv, miljø eller vår egen skyld at vi har gode eller dårlige vaner og/eller hvem vi skal skylde på – har gått flittig ;-))

Vi snakket akkurat om hva vi kunne gjøre for å videreføre ditt gode arbeid for å få lengst mulig effekt ut av foredraget ditt. Så det er kjempefint at du har et system for oppfølging.

Takk for hjelpen!

Britt-Monica Wold-Oien
ABB AS
Mai 2011

ABB AS

– ABB takker for inspirerende, morsomt og tankevekkende innlegg på vår Lederkonferanse. Foredraget var en perfekt start på dag to – det skapte god stemning og ga oss nye ideer til videre utvikling av personlig lederstil.

Helene Gunther Merg
Informasjonsdirektør
ABB AS
Tlf: 90770078
Mars 2013

Agder Renovasjon

– Fantastisk og humørfylt forelesning. Vi lo så tårene trillet og magemusklene dirret for de utrolige gjenkjennelige beskrivelsene du gav. Et høyaktuelt tema om hvordan vi bidrar til at vi har det trivelig på jobben, eller det stikk motsatte. Har fått masse gode tilbakemeldinger fra de ansatte om at de satte stor pris på at jeg bestilte motivasjonsforedraget. Kjempe inspirerende, dette kan anbefales!!!

Anita Aanonsen Jernquist
Daglig leder
Agder Renovasjon
Oktober 2011

Akershus universitetssykehus HF

– Tusen takk for to flotte foredrag på Københavnsbåten 🙂 Vi fikk virkelig trimmet magemusklene, lenge siden jeg har ledd så mye på en gang, samtidig som du fikk frem poengene rundt kommunikasjon. ”Beste foreleser noen sinne” har vært en av tilbakemeldingene. Tusen takk for samarbeidet for denne gangen og det kan hende vi tar kontakt igjen 🙂

Kariann Vangen Frøystein
Avdelingssjef
Akershus universitetssykehus HF
Divisjon for diagnostikk og teknologi
Tverrfaglig laboratoriemedisin og medisnsk biokjemi
Mob: 95 33 59 80
September 2013

ABK AS

– Med humor, engasjement og et sterkt budskap holdt du alle deltakerne på ABK-Dagene 2012 i ditt grep i 90 minutter! Allikevel er det mest imponerende at vi i etterkant daglig bruker lærdommen fra kurset både internt og i våre kundemøter. Dette kan anbefales.

ABK AS
Gunnar Solem
Salgsdirektør
Tlf: 900 71 417
Januar 2012

Amesto Group AS

– Fantastisk! Det er det mest beskrivende adjektivet jeg kan bruke om ditt foredrag på Amestodagen 2007. Ditt engasjement og innhold var både tankevekkende, morsomt og lærerikt! Tilbakemeldingene fra deltagerne har vært utelukkende positive og ditt bidrag til å skape en innholdsrik dag uvurderlig. Du får fulltidsansettelse hos Amesto når du er klar for det! :o)

Arild Spandow 
Adm dir 
Amesto Group AS

AMK Oslo og Akershus

– Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra våre deltakere etter foredraget med Henrik Aase. For eksempel er følgende er uttalt: «Vi burde hatt et sånt kurs med ham 2 ganger i året!»

Det aller beste, sett fra et lederperspektiv, er at budskapet handler om meg selv og ikke om alle de andre. Det er jeg selv som har ansvaret for hvordan jeg påvirker. Med en selvironisk form blir dette en heldig pakke av humor og selvransakelse.

Merete Storli Tveit
Ass.avd.sjef
AMK Oslo og Akershus
Oslo Universitetssykehus, Ullevål

APOKJEDEN AS/APOTEK1 NORGE AS

– Henrik Aase inntok scenen på vårt arrangement med et fyrverkeri av et innlegg som satte sterkt preg på agendaen resten av samlingen. Henrik var både foredragsholder og konferansier på våre kjededager, og vi fikk påfyll på både motivasjon og inspirasjon gjennom hans fabelaktige evne til finne riktig vinkling på ellers komplekse temaer. Vi har lært at vi må bli flinkere til å si SKAL og ikke BURDE 🙂 At vi må bestemme oss for å ville gjennomføre og tro på at det er mulig! Henrik Aase inspirerte oss til å se hverandre med positive blikk og entusiasme. 

Henrik evner å se bedriftens behov og er lydhør for de ønsker og mål bedriften har med sitt arrangement. Samtidig bidrar han med konstruktive spørsmål og forslag for å sikre at vi i fellesskap oppnår et best mulig resultat. Jeg kan på det sterkeste anbefale Henrik både som foredragsholder og konferansier. Han vil spille sine medspillere gode i alle sammenhenger.

Kristin Bryntesen Watndal
HR Direktør
APOKJEDEN AS/APOTEK1 NORGE AS

Armaturjonsson AS

– Vi i Armaturjonsson AS benyttet Henrik Aase som en oppstart til vårt årlige markedsmøte i januar 2013. Formålet med seansen var en 90 minutters innledning med hvor viktig all type kommunikasjon er på en arbeidsplass. Henrik ga oss mange eksempler på god og dårlig adferd og kommunikasjon på en særdeles billedlig og gjenkjennbar måte. Hans fremragende fremstillingsevne gjør at det blir lettere for oss alle å se «oss selv», for deretter å kunne sitte igjen med litt bedre selvinnsikt enn før. Henrik byr mye på seg selv av sine egne erfaringer og kommunikasjonsevner. Vi satt igjen med en del enkle verktøy som hver enkelt av oss kan benytte i hverdagen for å skape enda bedre trivsel og miljø på arbeidsplassen.

Kjell Bernt Kalland
Adm. Dir.
Armaturjonsson AS
Tlf: 905 10 119
Januar 2013

Askim Kommune

– Tusen takk til Henrik for et fantastisk foredrag sist fredag, vi går fortsatt rundt i korridorene og snakker om «burding» og «skalling»! Det vi trengte var påfyll av motivasjon for å kunne holde trykket oppe i prosjektgruppene. I tillegg ville vi gjerne ha en liten stund der man rett og slett kunne slappe av fra dagens stress og bare le. Vi fikk begge deler, så stor takk til Henrik – det er nok ikke siste gang vi har besøk av ham i Askim kommune!

Kirsti Nebbenes 
Askim Kommune 

Atea

– Takk for sist! Ville bare si at det var et utrolig bra foredrag som du holdt på en veldig god og morsom måte. Jeg har tenkt på det du sa ganske ofte og føler at det har gitt meg en ekstra piff og dytt i riktig retning. Jeg er egentlig ganske positivt innstilt, men jeg tror vi alle trenger å få styrket innstillingen vår innimellom. Jeg vil forøvrig ha deg i bakhodet med tanke på arrangementer som måtte dukke opp hvor du kanskje vil kunne bidra med noe.

Anne Chr. Winness
Account Manager
Ementor AS

Bayer AS

– Hei Henrik, og TUSEN TAKK!
Du klarte å trollbinde oss i 90 min, og gav oss noe til ettertanke!
Fantastisk, morsomt og inspirerende.  Stående applaus sier det meste 🙂

Aase Bergaust
Executive Assistant CDH Diabetes Care Nordic/
Coordination Officer
Bayer AS

Bayer HealthCare, Diabetes Care

– Henrik Aase avsluttet seminaret vårt og trollbandt 100 sykepleiere med sine treffsikre kommentarer om « Hvordan tenke positivt når du ikke har lyst»

Noen kommentarer fra evalueringsskjemaene i etterkant av konferansen:

-Veldig bra

-Fantastisk!!!!!!!!!!!!!!

-Moro!!!!!!!!!

-Kjempemotiverende!!!!

-Supert foredrag

-Meget inspirerende

-Kjempebra

-Veldig bra avsluttning

-Fikk ikke med all undervisning, måtte gå før……………..Gode poeng

-Suverent

Hilde-Marit Hansen
Distriktsansvarlig
Bayer HealthCare, Diabetes Care
Tlf: 99 30 45 03
Desember 2012

Berg-Hansen Reisebureau AS

– Henrik Aase leverte et inspirerende og tankevekkende foredrag på julefrokosten vi arrangerte for våre kunder. Han beskrev på en humoristisk måte situasjoner som vi alle opplever i vår arbeidshverdag og fikk oss til å tenke over holdinger rundt «prøving», «burding» og «skalling». Det var mye latter og gjenkjennende nikking i salen. Dette kan anbefales.

Per Arne Villadsen
Administrerende direktør
Berg-Hansen Reisebureau AS

Bergen Kommune

– Henrik Aase klarte å trollbinde over 900 ledere og medarbeidere i Grieghallen på Bergen kommunes Nærværsdag 2008. Vi lo oss gjennom 75 minutter og fikk i tillegg mange gode tips og refleksjoner med på veien. Et foredrag både for hjernen og hjertet. Det snakkes fremdeles om «burding» og «skalling» rundt om på arbeidsplassene våre.

Barbro Sofie Lie 
Prosjektleder, Nærværsprosjektet 

Bergen Kommune - Åsane Bydel avd. Psykisk helse

– Som en del av Bergen Kommunes nærværsprosjekt, fikk noen av oss i høst gleden av å se og høre Henrik Aasen innta scenen i Grieghallen. Når vi nå skulle arrangere den årlige Fagdagen klarte vi å gjøre avtale med Henrik om å komme tilbake til Bergen og Åsane bydel. Det ble en ny suksess!! Han har et viktig budskap som alle kan kjenne seg igjen i, og som blir formidlet på en inngående og usedvanlig humoristisk måte. I tillegg til foredraget fikk alle deltakerne – kort tid etter Fagdagen – en mail fra Henrik hvor han oppsummerer poengene sine. Et dokument som nå henger på veggen til påminnelse for oss alle.

Ønsker du å gjøre noe viktig, morsomt og meningsfylt for medarbeiderne dine?
– ta kontakt med Henrik Aase!!

Bente Nyhammer
Avd.leder
Bergen Kommune
Åsane Bydel avd. Psykisk helse

BI Bergen - Varehandelenstudentene

– Så er varehandelsdagene over og det er et helt år til neste gang. Dette er andre gangen vi arrangerer VHD og formålet var ikke bare å gi ny kunnskap til varehandlesstudentene, men også vise studenter ved andre linjer på skolen nye perspektiver på varehandelen. Noe vi mener å ha oppnådd. Vi i styret har fått masse gode tilbakemeldinger fra studentene og de gleder seg mye til neste år.
Henrik Aases «burding og skalling» sier noe om tenkemåter når du vil starte for deg selv. Bare det å si til seg selv at jeg skal, så kommer løsningene av seg selv. Vi kan absolutt anbefale dette motiverende foredraget videre til andre. Vi ved BI Bergen vet nå hva vi skal si til oss selv for å motivere oss videre på veien!
Jeg vil på vegne av varehandelenstudentene ved BI Bergen takke deg for ditt fantastiske bidrag til VHD. Takk!

Takknemlig hilsen
Johan Lauen

Bilia Personbil AS

– Når det gjelder foredraget ditt, har vi bare fått positive tilbakemeldinger. Det var meget inspirerende og traff veldig bra i forhold til innholdet på konferansen. Kan absolutt anbefales 🙂

Bilia Personbil AS
Trond Rokke
Regionsjef servicemarked
Tlf: 90 20 74 34
Januar 2012

Boligbygg Oslo KF

– Henrik Aase leverte et strålende foredrag som gjorde et sterkt inntrykk på oss alle. Gjennom bruk av humor, morsomt kroppsspråk og med praktiske eksempler klarte han å formidle budskap om motivasjon, arbeidsglede og holdninger. Foredraget var sjeldent bra og alle tilhørere ble revet med. Hans egenutviklede begreper og språk har blitt en ”snakkis” på huset etterpå. Kjempebra levert og kan anbefales på det varmeste.

John Ingar Danielsen
markedsdirektør
Boligbygg Oslo KF
Tlf: 941 76 709
Desember 2012

Boligbygg Oslo KF og Helse- og velferdsetaten

– Vi ble anbefalt Henrik Aase og er ikke skuffet. Han er inspirerende, tankevekkende og oppkvikkende på en bevisstgjørende måte. Evaluering av konferansen i ettertid gir gode tilbakemeldinger til Aase. Mye humør og mye latter ble skapt og vedvarte gjennom begge dagene av konferansen, takket være Henrik Aase. 

Vi anbefaler Henrik Aase som konferansier og inspirator!

Elisabeth Sommer
Boligbygg Oslo KF og Helse- og velferdsetaten
Oktober 2011 

Brønnøysundregistrene

– Kjære Henrik Aase, Jeg fikk lyst til å sende deg en særlig takk for din opptreden på vårt allmøte den 30. januar. «Foredrag» blir for tørt og upersonlig i forhold til den opplevelsen du ga meg og mine vel 400 medarbeidere i salen. Jeg har sjelden fått så mange positive tilbakemeldinger på riktig valg av motivator til vårt årlige møte, hvor alle ansatte samles til en presentasjon av virksomhetsplanen og med et eksternt innslag som skal gi oss det rette trøkk til å gå på alle oppgavene som venter.

Oppdraget ditt var å gi oss inspirasjon og økt motivasjon til å ta fatt på årets utfordringer. Det gjorde du til fulle, på en morsom men samtidig tankevekkende måte. Igjen, takk for en strålende opptreden. Jeg kan gi deg mine varmeste anbefalinger, og med full tilslutning fra alle her hos oss.

Erik Fossum 
Direktør 
Brønnøysundregistrene 

Buskerud fylkeskommune

– Henrik Aase tok utdanningsavelingen i Buskerud fylkeskommune med storm! Henrik var første programpost på en dagssamling med tema arbeidsmiljø og omorganisering. Det ble en overraskende og spenstig start på en dag som ellers krevde både involvering og aktiv deltagelse. Foredraget satte litt premissene for resten av dagen, fin stemning og godt humør til tross for et vanskelig tema.

Hanne M Hagby
utdanningsavdelingen
Buskerud fylkeskommune

Bydel Alna - Bydelsadministrasjonen

– Tusen takk for et meget underholdende, morsomt og inspirerende foredrag som ble holdt for 50 ansatte på bydelsadministrasjonens seminar 23. mai. Vi lo oss gjennom 1 ½ time. Foredraget ble holdt i forkant av gruppearbeid. I etterkant har jeg fått mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne på seminaret. Ble anbefalt Henrik Aase av en tidligere kollega, og vil anbefale han til andre som eventuelt skal ha litt eksternt påfyll i en ellers travel hverdag. 

Ingrid Hagen
seksjonsleder
Bydel Alna
Juni 2011

Byen Vår Kongsvinger

– Vår månedlige Torsdagslunsj nådde nye høyder når Henrik Aase entret scenen. Budskapet treffer oss rett i fleisen. Når det i tillegg presenteres med, ikke bare glimt i øyet men i hele gummitrynet, skaper det en stemning og en atmosfære som gjør at budskapet sitter ekstra godt. Vi anbefaler Aase på det varmeste.

Uno Arnesen
Byen Vår Kongsvinger

Codan Norge

– Takk for en bra presentasjon på fredag. Vi har fått tilbakemeldinger i fra selgerne som: ”Dette var det beste salgskurset jeg har vært på.” Alle jeg har snakket med synes foredraget var treffende, passet godt i den situasjonen vi var i og at det – ikke minst – var morsomt.

Ane Wiig Syvertsen
Salgsdirektør
Codan Norge

Confex Norge AS

– Henrik Aase har jevnlig holdt foredrag for ulike målgrupper på konferansene til Confex Norge siden 2004. Ofte opplever vi at deltakerne spontant reiser seg og applauderer hans bidrag. Han fungerer særdeles godt som et friskt pust på slutten av en lang konferanse og oppnår særdeles gode tilbakemeldinger. 

Som en av deltakerne skrev i sin evaluering: ”FOR EN FYR – han gjorde noe med meg.” 

Og som en annen skrev: ”Utrolig motiverende. Dette kunne han. Gjorde at i hvert fall jeg hadde veldig lyst til å fortsette i jobben. Jeg fikk tro på meg selv!”

Og til slutt ”Han fanget meg i sin talerform, med mye god humor, men klarte også å få inn alvoret –  det er bra.. Jeg vil huske hva han snakket om.”

Nils Christian Børresen
Prosjektleder
Confex Norge AS

Corporater AS

– På vegne av Corporater AS vil jeg si tusen takk for din opptreden på vårt brukerforum. Det var en fantastisk opplevelse og du har virkelig klart å skape motivasjon og entusiasme hos oss og våre kunder. Vi har mottatt flere henvendelser på personer som ønsker din kontaktinformasjon, så jeg håper og tror du vil motta flere henvendelser om nye oppdrag. Ha en fortsatt trivelig dag.

Monica Langøy
Corporater AS

Craftsman AS

– Vi hadde samlet selgere og teamledere for en seanse med Henrik Aase. Ingen informasjon var blitt gitt til kursdeltakerne på forhånd, så alle stilte med åpne sinn.
Henrik Aase gjorde en veldig bra jobb med å kombinere humor med seriøst innhold. Han fikk med seg alle tilhørerne og budskapet gikk inn til oss alle. Selgerne ble motiverte og enda mer positive til våre produkter og måte og jobbe på. De lærte mye samtidig som møtet ble oppfattet som gøy og innholdsrikt!

Vår oppfatning er at Henrik Aase besitter mye kunnskap innenfor salg og motivasjon. Han kan tilføre bedrifter nye og bedre måter å tenke på. Samtidig er han flink til å legge god humor inn i sitt foredrag, noe som er viktig i salg, da selgere må forstå at de ikke skal ta seg selv høytidlig og alltid være gravalvorlig. Henrik er flink til å tilpasse foredraget etter hvilken sjanger bedriften jobber i. For oss som driver med direktesalg passet dette perfekt og vi vil gjerne benytte oss av Fokus1 ved andre anledninger!!

Craftsman AS
Roy T.L. Furnes
Salgssjef

Datametrix AS

– Takk for supert innlegg på Kongsberg og takk for fin oppsummerings mail 🙂
Jeg har sendt mailen din videre til alle som jobber i Datametrix – noen og enhver kan ha nytte av å lese oppsummeringen din! Veldig bra!!!

Heidi Skute Bråten
Key Account Manager
Datametrix AS

Datametrix AS

– Takk for et morsomt, inspirerende og konstruktivt innlegg på vår selgersamling 31 august. Jeg tror de aller fleste kjente seg selv (eller andre) igjen i en del av situasjonene du beskrev, og tilbakemeldingene på ditt foredrag var veldig positive.

Jo Borgen
Salgssjef
Datametrix

Den Norske Dataforening

– I Dataforeningen har vi brukt Henrik ved flere anledninger, sist i en svært vellykket konferansierrolle på vårt seminar «CRM 2008». I tillegg til at jeg selv syntes han gjorde en fabelaktig jobb, fikk han høyest score av alle på evaluering fra deltakerne. På våre seminar «CRM 200x» er våre deltakere salgs- og markedssjefer fra en rekke ulike bransjer. Det er et av våre mest kresne og krevende publikum å tilfredsstille. Når de gir Henrik Aase score over 5 på en skala til 6, så sier det tydelig at han leverte over forventningene. Vi håper derfor at vi kan gjenta samarbeidet ved fremtidige anledninger.

Edgar Valdmanis
Markedsdirektør og leder av «Strategisk Nettverk for CRM»

Det Norske Veritas

– Foredraget for våre 180 ansatte + ledsagere var en innertier. Veldig mange sa det var det beste motivasjonsforedraget de hadde hørt, og det lagde en fin ramme rundt hele samlingen. Ikke bare det, men jeg tror mange fikk med seg essensen i budskapet. Takk for et veldig motiverende, lærerikt og morsomt foredrag!

Det Norske Veritas
Nils Gunnar Bøe
Distriktssjef – Head of department
Tlf: 952 11 503
Mars 2012

Det Norske Veritas AS

– Når det gjelder innlegget ditt har jeg fått mange positive tilbakemeldinger. I tillegg til å være et inspirerende og humoristisk foredrag, er det mange som har kommentert dybden i poengene som du også fremlegger i innlegget ditt. For min egen del har jeg reflektert over at mange av disse poengene først har kommet til meg i etterkant, når jeg har tenkt tilbake på det du sa, og det er gjerne et godt tegn på at innlegget har satt sine spor. Fremføringen på engelsk satt som den skulle, dog har de som har sett deg før kommentert at du var enda bedre på norsk. Alt i alt er vi strålende fornøyd med innlegget ditt og vi vil gjerne anbefale det for andre.

Det Norske Veritas AS
Arve Johan Kalleklev
Head of Department
Marine Structures – Technical Advisory
Mob: +47 977 94 326
August 2013

Det Norske Veritas Certification AS

– Takk for et strålende foredrag! Engasjerende, reflekterende, treffende, minneverdig og til tider ustyrtelig morsomt! 🙂

Dag-Atle Tellefsen 
Det Norske Veritas Certification AS

Det Norske Veritas Certification AS

– «Fyrverkeri av et foredrag som får deg til å både tenke og le”.

 Det var utrolig bra og underholdende, og du scorte høyt hos deltagerne! Tusen takk!

Victoria Ellis
Det Norske Veritas Certification AS
Mars 2011

Det Norske Veritas Industry Norway

– Henrik Aase tok oss med storm! Jeg har aldri vært i nærheten av en slik eksplosiv blanding av fag, humor og energi. 
Forelesningen med temaet arbeidsglede, adferd og adferdsendring engasjerte alle umiddelbart, og har i tillegg gitt oss en felles plattform for videre forbedring av adferd hos oss. Strålende, kort og godt!»

Peer Chr Anderssen 
Director of Operations 
Det Norske Veritas Industry Norway

DNB

– Henrik Aase var et fyrverkeri; sprudlende, entusiastisk, engasjerende, humoristisk – både til glede i nuet og til inspirasjon og ettertanke fremover!

Terje Solvik
Regionsjef
DNB ASA

DNB - Konto og betalingstjenester

– Med fokus på hvordan vi skal gå fra god til best på kundeservice og hvordan riktig mental innstilling hos hver enkelt bidrar til dette, serverte Henrik Aase et profesjonelt og samtidig humoristisk foredrag. Det ble en veldig god kjemi mellom Henrik og deltakerne som gjorde at taket nærmest løftet seg…

Marius Hjertholm
Avdelingsleder Konto og Betalingstjenester
DNB

DNB Bank ASA - Retail Norge | Markedsområde Øvre Romerike

– Takk for et fantastisk inspirerende/motiverende foredrag på vår kick-off den 11/1 2013. Du leverte det du lovet og mer til ;-)!!! Nå 3 uker etter samling går praten fortsatt rundt prøving, burting og skalling…. Kommer garantert tilbake til deg ved en senere anledning!

DNB Bank ASA
Kenneth Andersson
Distriktsbanksjef | Retail Norge | Markedsområde Øvre Romerike
Tlf: 909 20 007
Januar 2013

DNB Liv Salg Distribusjon

– Tusen takk for ett fantastisk inspirerende, humoristisk og tankevekkende foredrag. Har gjennom årene hørt veldig mange motivatorer av ymse kvalitet. Som ellers i arbeidslivet er noen bra, og noen ikke fullt så bra…

Vil gjerne gi deg tilbakemelding på at du er den DESIDERT BESTE jeg har hørt :-):-)

Har ingen problemer med å anbefale deg på det sterkeste til andre. Keep up the good work !!

Erik Engebretsen
Salgssjef
DNB Liv Salg Distribusjon
Tlf:  934 07 426
Januar 2013

DNB Livsforsikring ASA

– Dette var et foredrag hvor de fleste sikkert kunne kjenne seg igjen. Et viktig budskap ble presentert med stor humor og et tydelig kroppsspråk. Et foredrag som sent vil bli glemt – helt fantastisk!!!! For et show du viste oss. I dag har det vært topp stemning i gangen her i Bjørvika, så takk for motivasjonen fra oss i DNB Liv.

Vivi Beate Lund
DNB Livsforsikring ASA
Tlf: 906 55 306
Januar 2013

DNB Livsforsikring ASA

– Takk for et supert innlegg på Sundvolden. Det var både inspirerende og motiverende og ga masse inspirasjon og energi både til meg og alle de andre som var i salen.

DNB Livsforsikring ASA
Bengt Olav Lund
Leder for Divisjon Salg
Januar 2013

Dresser-Rand AS

– Snakk om inspirerende påfyll i hverdagen! Henrik Aase er usedvanlig levende, både i ord og uttrykk. For andre gang hører jeg dette foredraget og ler like hjertelig nå som sist. Budskapet er jo egentlig latterlig enkelt, men du verden så effektivt. Skaller definitivt mye oftere nå enn før.

Dresser-Rand AS
Kjersti Hodt Sundsmoen
HR Business Partner
Tlf: 905 53 503
April 2013

Eden Springs Norway

 – Henrik gir et fyrverkeri av et inspirasjonsforedrag, og vår gruppe var totalt trollbundet i 90 minutter. Det er aldri tvil om budskapet, og eksemplene som brukes er noen alle kjenner seg igjen i. Dette var virkelig til ettertanke.

”Stand up comedy med tydelig faglig budskap.”

Jeg har brukt Henrik flere ganger tidligere og han blir bare bedre og bedre.

Espen Mjøen
Country Manager
EDEN SPRINGS NORWAY

Elan IT Resource AS

– Henrik Aase er ved første øyensyn en tilsynelatende vanlig mann som etter sigende ikke har oppnådd noe som helst – i motsetning til inspiratører flest. Det tar imidlertid ikke lang tid før det er tydelig at Henrik har noe sjeldent – evnen til å få slitne møtedeltakere til å sveve 10 cm over stolene i effektive 90 min. Med et fantastisk kroppsspråk, engasjement og velutviklede humoristiske evner angriper han fryktløst livets store spørsmål. Problemstillingene er enkle og gjenkjennelige, men likevel så vanskelige å håndtere i hverdagen. Han klarer ikke bare å motivere deg til å ta tak og bestemme deg for at du SKAL gjøre endringer, men gir deg også noen enkle verktøy for å klare det. Et råd: når du har booket Henrik bør han alltid avslutte programmet – jeg unner ingen å hoppe etter ham.

Morten Queseth
Regional Manager
Elan IT Resource AS
Juli 2011

Elev- og lærlingombudet i Buskerud

– Nok en gang takk for jobben du gjorde som konferansier og foredragsholder på vår konferanse mot mobbing i skolen! Du fikk virkelig publikum med deg, og flere av deltakerne har etterspurt din kontaktinformasjon til bruk på egne arrangementer. Det vitner om stor formidlingsevne og evne til å begeistre =)

Annie Birgitte Andersen
Elev- og lærlingombudet i Buskerud

Eurojuris Norge

– Ditt innlegg var meget bra. Du trollbandt deltagerne på en morsom, og kreativ måte. Ved hjelp av ”enkle bilder” kjente man seg igjen i hverdagen. På en lørdag morgen etter en hyggelig fest er det ikke alltid like lett å få oppmerksomhet. Det klarte du til de grader. Jeg har i årenes løp arrangert mange tilsvarende foredrag. Jeg hadde ikke hørt deg før, og da tar man alltid en sjanse. Jeg synes du var den aller beste, og fortjener terningkast 6.

Du har fått utrolig mange gode tilbakemelding fra deltagerne også. Dette var veldig bra Henrik! 

Eurojuris Norge
Terje Gundersen
Adm.direktør i Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS
Tlf: 911 94 047
November 2012

Fagforbundet avd. 418 Oppdal

– Henrik Aase ble anbefalt av en kollega og vi hadde derfor store forventninger til han. Deltagerne, som var fra Oppdal, lo seg igjennom 3,5 t med foredrag om «burding» og «skalling». Vi har fått bare positive tilbakemeldinger etter foredraget om at det var lærerikt, morsomt og en skikkelig tankevekker.

Fagforbundet avd. 418 Oppdal
Anita Aalbu
Leder og Hovedtillitsvalgt

Fellesforbundet

– Dette var en veldig bra start på dagen. Gode coaching-tips pakket inn i språk og humor jeg tror de aller fleste kunne kjenne seg igjen i, og som utvilsomt gjorde inntrykk.  I løpet av konferansen hørte jeg mange positive tilbakemeldinger. En av deltakerne sa på ettermiddagen: ” Jeg vet ikke om det bare er på grunn av at han derre første var så bra og morsom og jeg er påvirket av det, men jeg synes alt denne dagen har vært så bra!”

Dessuten har bruken av ordet  ”YES!” tilsynelatende blitt en ny trend i forbundet 🙂

Igjen, takk for en oppløftende formiddag!

Fellesforbundet
Kine Asper
Tariffavdelingen
Tlf: 94 17 85 57
Mars 2013

Fellesforbundet

– Dette var en veldig bra start på dagen. Gode coaching-tips pakket inn i språk og humor jeg tror de aller fleste kunne kjenne seg igjen i, og som utvilsomt gjorde inntrykk.  I løpet av konferansen hørte jeg mange positive tilbakemeldinger. En av deltakerne sa på ettermiddagen: ” Jeg vet ikke om det bare er på grunn av at han derre første var så bra og morsom og jeg er påvirket av det, men jeg synes alt denne dagen har vært så bra!”

Dessuten har bruken av ordet  ”YES!” tilsynelatende blitt en ny trend i forbundet 🙂

Igjen, takk for en oppløftende formiddag!

Fellesforbundet
Kine Asper
Tariffavdelingen
Tlf: 94 17 85 57
Mars 2013

 

Fredheim Skole

– Jeg vil benytte anledningen til å takke for en fantastisk opplevelse.

Vi som deltok fra SFO på Fredheim var kjempefornøyde, og ikke minst oppglødd og rede til å ta fatt på et hektisk skoleår.

Jeg hørte deg med samme foredrag på Confex, og det var minst like bra denne gangen. Det var med god grunn at vi som hørte deg sist ba pent om at flere kunne få denne opplevelsen. Så ALL ROS TIL DEG!

Grete H. Thoen
SFO Leder
Fredheim Skole

Fredrikstad kommune

– Henrik Aase har en helt spesiell evne til både få alle til å le hjertelig, men samtidig gi alle masse å tenke på. Det er både dypt og morsomt!

Jeg har arrangert mange samlinger og invitert ulike foredragsholdere, men har aldri fått så mange tilbakemeldinger av positiv art som om Henrik Aase.

Til alle som trenger en vitamininnsprøytning og samtidig jobbe med arbeidsmiljø og holdninger, bare hyr han inn – han vil garantert fylle forventningene og mer til!

Ingrid Trømborg
servicesjef
Fredrikstad kommune

Geno AS

– Vi hadde gleden av å benytte Henrik som foredragsholder og møteleder på en samling for ca 70 ansatte. Som lovet, fikk vi en pangstart på dagen, der budskap til ettertanke og refleksjon var pakket inn i humor og engasjement som smittet over på hele gjengen. Imponerende balanse mellom seriøst budskap og «stand-up» show, bidro til at vi fikk en vellykket dag og en eksklusiv opplevelse sammen. Dagen ble drevet fram, og innslagene ble bundet sammen slik at vi unngikk dødpunkter og langdrag. Artig å registrere at det i etterkant har vært mange referanser til samlinga, der alle er kombinert med latter, humør og noen nye felles triks som styrker lagfølelsen. Framtidige foredragsholdere på våre samlinger vil garantert bli overrasket over den mottakelse de kommer til å få. Å bli jublet fram med et kollektivt, unisont og høyrøstet YEAAHHH, kan komme til å skremme foredragsholdere – med tunge budskap – til å yte maksimalt.

Hilsen Sverre Bjørnstad
Adm. Dir.
Geno AS

Haugesund kommune

– Vår plan var å ha en foredragsholder som kunne gi oss en frisk avslutning med humor som virkemiddel. Vi kan ikke si annet enn at vi plukket en innertier her.

Du leverte et foredrag med svært gode poeng kamuflert i en humoristisk innpakning. Selv om latteren satt svært løst, fikk du frem viktige poeng som er viktig for alle som er del av et arbeidsmiljø. Du leverte gode ”knagger” som vi kunne henge poengene dine på. ”Skalling” er blitt et nytt begrep i Haugesund kommune og sikkert også i andre offentlige enheter på Vestlandet.

På tross av en eksplosiv start der energinivået til foredragsholder var 110% klarte du å formidle innholdet og dra det hele i land til slutt. Alle var enige om at dette var svært bra!

Idar Høviskeland Pedersen
Enhetsleder
Servicesenteret
Haugesund kommune
Mai 2011

Helgeland Sparebank Brønnøysund

– Våre kunder satt igjen med en positiv opplevelse av Helgeland Sparebank etter Henrik Aases innlegg på vårt kundeseminar 2. mars 2007. Innlegget ga mye mentalt påfyll. Ved hjelp av humor kom han nært innpå deltakerne. Han viste også stor omstillingsevne og leverte et svært godt tilpasset foredrag for våre ansatte senere på dagen. Han må bare oppleves!

Magne Saltnes
Banksjef
Helgeland Sparebank Brønnøysund 

Helse Sør-Øst HF

– Hei og takk for sist!

Foredraget ditt var fantastisk bra, og jeg har bare fått gode meldinger på det og samlingen i etterkant. Veldig morsomt at det gikk så rett inn hos alle :-).

Helse Sør-Øst HF
Hanne Gaaserød
Økonomidirektør
Tlf: 913 68 420
April 2013

IBM Norway

– Mange takk for et inspirerende innlegg under Kick-Off i Helseprosjektet den 16. november 2010. Til tross for at din innsats ble gjennomført den siste timen på dagen, ble det en svært humoristisk, tankevekkende og samlende avslutning. Spesielt var det viktig å bli påminnet om vår evne til å gjennomføre – bestemme seg for noe, og å gjøre dette. I et prosjekt med 80 medarbeidere er det viktig at alle gjennomfører – ikke bare tenker på det. Kombinasjonen av humor i fortellingen og viktige underliggende tanker var et førsteklasses bidrag i Helseprosjektet.

Eivind Solvang
IBM Executive Certified Project Manager PMP
Global Business Services
IBM Norway

IKM Gruppen AS

– Hei. 

Legger ved en del kommentarer fra evalueringen etter ledersamlingen vår:

 • Ellers så er Aase et funn, og som setter både tanker og lattermuskler i sving. Meget bra.
 • Henrik Aase var veldig bra!
 • Kort og godt det beste foredraget innenfor dette området jeg noen gang har sett!!!
 • Utrolig!!! Lo så tårene rant i tillegg til å få med poengene som kan tas med hjem og bedres! 🙂
 • Fantastisk deilig og svært overraskende å avslutte en ledersamling med en humoristisk og likevel «gå i deg selv» oppfordring! Kanonbra!
 • Henrik Aase var noe av det bedre vi har hatt. Veldig god humor, men med en åpenbar og fin undertone av alvor i bunn. Mange stjerner til denne delen
 • Henrik Aase: Fantastisk!
 • Synes Henrik Aase var veldig bra, morsom og inspirerende 🙂
 • Henrik Aase – trenger vi si noe mer…. Bra!

Disse uttalelsene sier vel sitt.

IKM Gruppen AS
Ingjerd Klyve
Innkjøpsansvarlig / Procurement Director
Tlf: 90 72 70 74
Februar 2012

IKM Ocean Design AS

– Takk for sist, og for ditt fornøyelige foredrag 🙂

Har brukt noen av dine innlegg, både rundt meg og mot meg selv for å sette fokus på lykke.  Er helt enig med deg,  takknemlighet på jevnlig basis er en god nøkkel for indre glede!! Lykke til videre med dine foredrag, jeg har anbefalt deg til mine med-kollegaer og håper å få ”treffe” deg igjen en gang 🙂 ”Keep up the good work” 🙂

Bente Tjelta
HR / DCC Manager
IKM Ocean Design AS, Stavanger
Februar 2013

IKM Testing AS

– Takk for sist og for godt innlegg på vår samling ved Lindesnes.

Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på innlegget ditt. Innlegget traff meget bra, og budskapet ble mottatt. Tror de fleste satte pris på at det var kombinert med humor – og det klaffet godt å ha dette før vi gikk ut som gruppe for å gjennomføre team-building aktivitetene våre.

Jeg satte pris på at det ikke var et for ”komplisert” budskap, og at det sakte med sikkert kom frem til en form for konklusjon mot slutten av foredraget. Noen var i tvil helt i starten av foredraget om dette var noe for oss, men du klarte fort å vinne over salen. Alt i alt meget gode tilbakemeldinger.

Erik Middelthon
Seksjonsleder HR & HMS
IKM Testing AS
April 2011

Johnson & Johnson og Janssen-Cilag AS

– Henrik Aase er helt fantastisk!

Kombinasjonen humor og seriøst og viktig budskap er uslåelig! Vi lo oss gjennom 1,5 time med slående poenger, artig kroppsspråk, humoristiske anekdoter og endring av vaner. ”Skalling” har blitt det nye i vår bedrift nå, JAAA-DAAA!

Kan anbefales på det sterkeste! 

Johnson & Johnson og Janssen-Cilag AS
Tonje Nordlund
Office Manager Norway
Tlf: 41 66 36 63
November 2012

Kirkekretsen skole i Ringsaker

– Etter et arbeidsomt første år med innføring av ny læreplan trengte vi inspirasjon foran nytt skoleår. Henrik Aase fra Fokus1 gav oss masse nyttige tips på en slik måte at vi måtte tenke gjennom hvordan vi forholder oss til helt dagligdagse forhold på jobben (og privat). Hørtes det tørt ut? Da har du ikke hørt Henrik! Lattermusklene fikk virkelig trimmet seg, og da vi oppsummerte i kollegiet etterpå, merket vi at både humør og sjølinnsikt allerede hadde steget et par hakk…

Per Lunde
Kirkekretsen skole i Ringsaker

Kjentfolk AS

– Vi anbefalte Henrik Aase til en av våre viktige kunder og har fått strålende tilbakemeldinger. Undertegnede var selv også tilstede og ble smittet av Henriks gode fortellerteknikker og innlevelse. Humoren var fremtredende hele veien og alle fulgte spent med på hva som ble sagt. Henrik inkluderte også tilhørerne på en god måte ved å stille spørsmål til salen. Et meget inspirerende og givende foredrag.

Vi har alt i alt vært meget fornøyde med fleksibiliteten og hvor imøtekommende Henrik har vært når det i forkant ble endringer i skjemaet.

Lise Schive Henriksen
Key Account Manager
Kjentfolk AS

KomMed i regi av NHO og Fellesforbundet

– Mange takk for 90 inspirerende og innholdsrike minutter på Rica Havna Hotel. Henrik Aase opererer i grenseland mellom foredrag og stand-up. Hit kan du sende selv den mest umotiverte medarbeider. Det er utrolig inspirerende, og gjør det nærmest umulig å forholde seg likegyldig. Henrik Aase fenger absolutt alle, og serverer et viktig og godt budskap med substans og relevans.

Elin Kaafjeld
Prosjektleder
KomMed i regi av NHO og Fellesforbundet
Et utviklingsprosjekt for reiselivsbedrifter i Buskerud og Vestfold
Mob: 4814 2062
Oktober 2013

Kongsberg Maritime AS

– I vårt forretningsområde, Integrated Control Systems, i Kongsberg Maritime har vi hatt en stor vekst de siste årene. Mange nyansatte, internasjonal virksomhet og stort arbeidspress. Da vi skulle arrangere en samling for å styrke samholdet og motivasjonen var det viktig for oss å kombinere jobb og motivasjon med en god porsjon humor. Vi ønsket et foredrag som holdt oss våkne, ja som vekket oss før vi tok en pause og en bedre middag. Som intern «programarkitekt» var jeg derfor spent på hvordan foredraget med Henrik Aase i Fokus1 ble mottatt. Henrik innfridde til fulle. Han holdt oss engasjert og på tå hev i de ca. 100 minuttene foredraget varte. Vi var mer enn 100 tilhørere og tilbakemeldingen på Henriks foredrag fikk et gjennomsnitt på 4,8 på en skala fra 1-5. Slå den! 

Lars Henrik Lund
Department Manager 
Offshore Advanced Vessels/ICS
Kongsberg Maritime

KPMG

– Henrik er et fyrverkeri av en foredragsholder som kombinerer det morsomme med stor kunnskap om salgs og relasjonsbygging. Jeg har benyttet med av Henriks unike tilnærming ved flere anledninger og kommer til å gjøre det igjen.  Henrik bidrar på en innsiktsfull og morsom måte til å øke alles selvinnsikt i egen atferd og hvordan denne kan endres til det bedre. Han kan anbefales på det varmeste.

Stein-Ragnar Noreng
Adm. dir.
KPMG

Lederne

– Tusen takk for en knallbra forelesning i Praha! Du løftet konferansen, løftet deltagerne og jeg og alle de andre er superfornøyd med bidraget ditt 🙂 🙂 Vi ønsker å se på mer samarbeid fremover og vi vil sterkt anbefale deg til andre oppdrag også!

Lederne
Susanne Slaatsveen
områdeleder i Lederne 

Bent E. Jonassen
forbundsstyremedlem i Lederne
Desember 2012

Legevakten i Oslo

– Vi har fått utrolig mye positiv tilbakemelding på denne dagen og spesielt i forhold til ditt foredrag. Det var en underholdende og inspirasjonsrik forelesning. En flott måte og presentere viktige temaer. Det var ikke mulig å ta en blund. Du var engasjert fra start til slutt og du engasjerte fra start til slutt. God balanse mellom det humoristiske og det seriøse. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

Britt Aandal
Assisterende enhetsleder Allmenn
Legevakten i Oslo

Lillehammer Karosseri og Lakk AS

– Det var et underholdende og interessant foredrag som Henrik Aase holdt for oss 9. november 2006. Alle ble engasjert på en positiv og humoristisk måte. Foredraget kan trygt anbefales til alle som er mottagelig for humor og som har vilje til å gå i seg selv for å finne ny inspirasjon i hverdagen.

Nils Jørgen Kristiansen
Daglig leder
Lillehammer Karosseri og Lakk AS

Lillehammer kommune

– En takk til Henrik Aase for et underholdende og tankevekkende foredrag på vårt lederseminar om å gå fra visjon til handling, fra kommuneplan til styringskart. Vi ønsket inspirasjon for våre ledere til å jobbe med motivasjon, og ut fra tilbakemeldingene fra deltakerne traff du blink.

Med vennlig hilsen
Annar Skrefsrud
Rådmann
Lillehammer kommune

Lindorff

– Henrik Aase har gjort en glimrende jobb som konferansier ved Lindorff Executive 2011 i Stockholm og som foredragsholder ved Lindorffkonferansen 2011 i Bergen. Han målbinder publikum med humor, kroppsspråk og mimikk som en kan kjenne seg igjen i og som er helt fornøyelig. Henrik Aase har fått meget gode evalueringer ved våre event og vi kan anbefale han på det sterkeste både som konferansier og foredragholder innen motivasjon.

Lillian Sandstad
Lindorff
September 2011

Lunner kommune

– Gjennom skarp, klok og imponerende humor kunne et viktig budskap formidles til alle våre ansatte slik at man evnet å ta budskapet i mot, reflektere, le og hygge seg for deretter bli eiere. Du gav dermed ansatte en inspirasjon og eierskap gjennom begeistring, vilje og evne til å ta tak. Du rett og slett imponerte! Eller med andre ord, du koster, og du leverte tilsvarende.

Tore Molstad Andresen
Rådmann
Lunner kommune

Memira AS

– Noen setninger om avslutningen Henrik Aase hadde på årets Memira Norge Kickoff:

Ja, hva skal man si. Etter min mening midt i blinken! Snakk om å pakke inn en enkelt og utrolig viktig budskap inn en fantastisk morsom setting! Og for en karakter Hr Aase var! Jeg tror ikke det var et øyet som var tørt, etter utallige morsomme episoder og fantastiske levende fortellinger. Snakk om å gi av hele seg selv! Positive tanker = positivt menneske!! Jeg tror han traff oss alle!

Nok en gang takk for samarbeidet og lykke til videre!

Memira AS
Lill Nyseter Kortgaard
Adm. Direktør
Tlf: 400 60 928
Januar 2012

Moelven Elektro AS

– Tusen takk Henrik Aase for et særdeles givende foredrag. Det var en meget engasjert/sprudlende fremføring som trollbandt oss alle. Aldri har vi opplevd en slik munter fremføring og latter fra salen – samtidig som budskapet ble værende igjen hos absolutt alle deltagerne. Hovedtemaet burding/prøving/skalling ble fremført på en måte som ga oss tanker om hva som bør endres/vektlegges og økt kompetanse med nødvendig motivasjon til virkelig gå ut å gjøre det!

Foredraget er allerede anbefalt til mange!

Ha en riktig GOD SOMMER!

Thorleif Haug
Direktør
Moelven Elektro AS
Tlf: 90 20 53 90
Juni 2012

MSD Norge AS

– En strålende avslutning på firmakonferansen vår. Evalueringen fra de ansatte bekrefter at dette er et av de beste motivasjons foredragene vi har hørt (og vi har tidligere brukt flere høyt profilerte foredragsholdere). Nå «skaller» vi hele tiden og det er blitt en snakkis i gangene.

Kaja Natland
Business Unit Director
MSD Norge AS

MSD Norge AS

– En strålende avslutning på firmakonferansen vår. Evalueringen fra de ansatte bekrefter at dette er et av de beste motivasjons foredragene vi har hørt (og vi har tidligere brukt flere høyt profilerte foredragsholdere). Nå «skaller» vi hele tiden og det er blitt en snakkis i gangene.»

Kaja Natland
Business Unit Director
MSD Norge AS

Møller IKT

– Hei og takk for sist!

Vi hadde det det veldig hyggelig sammen med deg på Sørmarka 2. juni. Det var mye «yes» på jobben i dagene etter ditt foredrag og jeg har utelukkende hørt positive tilbakemeldinger. Flere har bemerket at det ikke bare var morsomt, men også litt alvor til ettertanke. Ledergruppen var veldig godt fornøyd med dette «stuntet» og antydet sågar at vi burde gjøre dette igjen.

Bjørn Asprem
Møller IKT 

NAV Bodø

– Henriks foredrag på vår samling for ansatte i det som skal bli NAV Bodø engasjerte, motiverte og traff så til de grader.

Med humor og snert trollbandt han forsamlingen på 105 personer i 1 1/2 time!

Ivar Karlsen
Distriktsarbeidssjef
NAV Bodø Arbeid

NAV Drift og Utvikling

– Hjertelig takk for et engasjerende og inspirerende foredrag på vår samling. Du rørte ved noe hvor det var enkelt å kjenne seg igjen, på godt og vondt, og du gjorde det på en humoristisk måte. 1,5 time fylt med latter, men allikevel med en alvorlig undertone! Du bød virkelig på deg selv, og det er nesten uforståelig at du greide det høye tempoet uten å falle av. Den tida du «underholdt» oss gikk utrolig fort.

Nå skrives mailer der «vi bør» er erstattet med «vi skal» og vi hører rungende YESS i gangene. Du vekket positiv tankegang og væremåte i oss – og det er det opptil oss å ta vare på. Det SKAL vi greie! 

Jeg håper mange får anledning til å høre deg!

Stein Helge Johansen
NAV Drift og Utvikling
Kontorsjef, Produksjon og Applikasjonsdrift

NAV Røyken

– Tusen takk for et sprudlende og herlig innlegg på vårt personalseminar. Kombinasjonen av utrolig mange treffsikre og viktige poenger, blandet med masse humor var en fantastisk opptur for mine ansatte. Et absolutt høydepunkt denne dagen! At du i ettertid sendte en oppsummering av de viktigste poengene i innlegget ditt til alle ansatte, gjorde at vi fikk en påminnelse og samtidig et mer konkret grunnlag å jobbe videre med på arbeidsplassen vår.

NAV Røyken
Ole Petter Gravningen
NAV-leder
Tlf: 934 94 124
Mars 2013

NCC Construction AS

– I etterkant av seminaret er det deg våre medarbeidere husker best, og vi har fått veldig positive tilbakemeldinger. Budskapet var en god reminder for mange, pakket inn på en svært morsom og inspirerende måte. Det traff forsamlingen svært bra og ble en god vitamininnsprøytning for oss alle. Dessuten er det befriende å le så mye på 90 minutter…

Marit Lyslo
Chief Controller
NCC Construction AS

Nedre Buskerud Boligbyggelag

– Tilbakemeldingene, både muntlig og via evalueringsskjemaene viste at deltakerne likte ditt foredrag veldig bra. God mix av intellektuelt ”bajaseri” og praktiske tankevekkende eksempler gjorde veien fra (andres) teori til (egen) empiri kort, bred og velholdt.

Torgeir Nielsen
Kursansvarlig
Nedre Buskerud Boligbyggelag

Nes kommune

– Heisann Henrik og takk for sist!

Vi hadde alle en flott samling og dette var mye takket være deg. Vi er alle litt lykkeligere og smiler mer :o) Takk for at du stilte opp og gjorde en flott jobb!

Ulrikke Ytteborg
Leder servicetorget
Nes kommune

NHO Service

– Henrik Aase satte en fin innramming om Læringsnettverkets strategiseminar i Bergen. Da hverdagen i en attføringsbedrift stort sett dreier seg om å ta seg av andre mennesker, likte seminardeltagerne at foredraget primært rettet seg inn mot dem som personer. Et velkomment skråblikk på eget hverdagsliv med de tankefeller vi går i HVER dag. Som foredragsholder er Aase lettadministrert, og leverer ”varene” på en fremragende måte. Det er befriende når han i tillegg spiller tungt på selvironi, og mange har i ettertid bekreftet at de følte seg ”hjemme” i hans rollekarakter. Vi anbefaler han gjerne!

Rune Kvarme
Prosjektleder Læringsnettverket
NHO Service

NITO Bioingeniørfaglig institutt

– Tusen takk for at du bidro til å gjøre konferansen til en suksess!

I to dager til ende har vi gjennomført både forelesninger og workshops. Vi har samlet 101 deltagere, 21 ulike utstillere og 15 foredragsholdere. Dette er vi veldig stolte av, og med et inspirerende avslutningsforedrag fikk vi også ristet løs på kjevemuskulaturen!

På vegne av alle programkomiteen vil jeg si tusen takk!

Programkomiteen for Lederdagene 2013
NITO Bioingeniørfaglig institutt
Ttf: 22056287
Oktober 2013

NITO Buskerud

– Takker for en lærerik og morsom presentasjon idag! Du fikk frem gleden hos deltakerne.

Kari Gjestvang 
NITO Buskerud

NITO Oslo og Akershus

– Takk for sist. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på ditt innlegg.  Det var deilig å «slippe» latteren litt løs og kunne le av seg selv. Og du er jo litt av en skuespiller også.

Anne Vintervoll
NITO Oslo og Akershus
Juni 2011

Nor Lines AS

– Vi hadde en strålende helg sammen i Nor Lines, og du var definitivt med å sette en positiv tone for resten av samlingen på Sundvolden – og forhåpentligvis vil ditt inspirerende ”foredrag” påvirke mange av oss i laaaaang tid.

Nor Lines AS
Toralf Ekrheim
Adm. dir.
September 2013

Nordea Finans Norge AS

– Takk for et flott levert tre timers foredrag på vår samling! Det var veldig morsomt, lærerikt og ga et godt grunnlag for refleksjon. Vi ble meget imponert og har fått meget bra tilbakemeldinger fra de som var med og hørte på. Mange går fortsatt rundt og snakker om dette foredraget som virkelig traff blink og bruker en del av uttrykkene i hverdagen. Veldig bra!

Nordea Finans Norge AS
Kai Robert Engan
Head of Operations
Mars 2012

Nordlandsbanken ASA

– Vi i kundeservice i Nordlandsbanken, Bodø, vil takke Henrik for et underholdende og tankevekkende foredrag på vår samling. Hans foredrag er et eksempel på at et budskap kan formidles på en humoristisk måte samtidig som det gir ettertanker. Veldig bra.

 Jann Roald Haugen 
Teamleder kundeservice 
Nordlandsbanken ASA

Norges Lastebileier-forbund

– Ville bare sende deg en stor takk for innsatsen sist fredag. Jeg har fått noen uoppfordrede tilbakemeldinger fra en del av deltakerne og de er ubetinget positive. Dette ble en veldig god start på dagen. Kombinasjonen av humor og saklighet var veldig bra. Du fikk jo på en fin måte frem dette med vegring mot omstillinger.
En person – den eldste i virksomheten (over 70 år, tidligere redaktør for bladet Norsk Transport) – spurte meg hvordan jeg klarer å få tak i så engasjerende personer. Som han sa: Opp gjennom årene har jeg opplevd ganske mange lignende foredrag, men dette var ubetinget det beste!
Vår adm. dir. var også godt fornøyd. Så igjen tusen takk for et veldig godt bidrag. Jeg vil ikke ha noe problem med å anbefale deg til andre.

Kai Kristensen
Administrasjonssjef
Norges Lastebileier-Forbund

Norges Støperitekniske Foreining

– Henrik Aase fanget oss fra første stund. Foredraget inneholdt mye latter og humor, men ikke så mye at budskapet forsvant, heller tvert i mot. Vi var 80 stk som fikk servert et foredrag vi sent glemmer. Innholdet ble diskutert resten av dagen ja faktisk selv etter at festmiddagen var spist.

Svein W Paulsen
Norges Støperitekniske Foreining

Noroffice AS

– Henrik er en meget god motivator! Han gjør det enkelt med mye humor, slik at alle forstår forskjellen på burding, prøving og skalling! Alle salgsorganisasjoner burde ha Henrik som pensum.

Noroffice AS
Øivind Gulbrandsen
Salgsdirektør kontor
Tlf: 90 56 19  88
Januar 2013

Norsk Legevaktforum

– Takk for et fantastisk inspirerende foredrag. Du klarte på en fin måte balansegangen mellom standup og foredragsholder, uten at budskapet ble platt. Din måte å belyse poengene på traff oss alle hjemme,  og tilbakemeldingene fra deltagerne har vært svært positive. Du ga oss alle et løft gjennom konferansen som vi tar med oss tilbake til hverdagen.

Per Magne Mikaelsen
for Norsk Legevaktforum
Mars 2011

Norsk Treningssenterforbund

– Takker igjen for et fyrverkeri av et foredrag! Det ble en snakkis hele neste dag, hvor både små og større aktører lovet både meg og seg selv at de skulle bruke deg til noe i fremtiden. En slik blanding av humor, motivasjon og alvor skal man lete lenge etter!

Knut Kaspersen
Norsk Treningssenterforbund

North Energy ASA

– Henrik Aase er engasjerende og humoristisk – og traff vår flerkulturelle og engelskspråklige forsamling med gjenkjennbare situasjonsbeskrivelser.

Med humor og selvironi ble vi utfordret til å ta tak i ubevisste tankemønster. Anbefales!

Kristin Ingebrigtsen
Direktør, Strategi og samfunn
North Energy ASA
Desember 2011

Norwegian Broker AS

Jeg har benyttet Henrik i mange sammenhenger gjennom flere år, i så vel nåværende som i tidligere stillinger. Han har hver gang levert ”varene” – og mer enn det. Han har en tilnærming til de problemstillinger han skal behandle, som etter min mening er ganske unik. Det er en innlevelse og en snert i det han formidler, som gjør at forsamlingen alltid blir positivt overrasket. Det blir alltid snakket om han og hans formidling i lang tid etterpå. De ganger vi har benyttet han i forhold til våre kunder, har vi fått svært mange positive tilbakemeldinger på hvor bra det var!

Jeg kan trygt anbefale Henrik Aase til andre bedrifter og organisasjoner som ønsker å få satt fingeren på viktigheten av positive holdninger og samhandling.

Jørn Gisvold
Adm. Dir.
Norwegian Broker AS

Norwergian Energy Company - NORECO

– Hei Henrik!

Ville bare takke for foredraget ditt på torsdag. Vi har fått positive tilbakemeldinger fra flere som var tilstede. Dog holdt jeg på å skremme hjerteinfarkt på en kar (av den litt eldre garde, og av britisk avstamning, som ikke var med på torsdag) da jeg gjorde entrè med et stort YES! på fredag morgen. Jeg fikk også spørsmål om du var i staben til Elina Kranz, hvilket jo må bety at humoren traff.

Norwergian Energy Company – NORECO
Tone Klepaker Skartveit
Corporate Planning Advisor
Tlf: 992 83 882
Mars 2012

Notabene

– Takk for sist! Det var en forrykende, morsom og inspirerende time du gav oss på Park INN sist torsdag. Samtlige har fått påfyll av positiv energi, og motivasjonen er på topp hos de fleste. Hele opplegget ditt var godt og gjennomtenkt. Og vi er glade for at du fikk puttet på de tingene vi vektla på forhånd.

Hilde Haugen Nerhus
Driftssjef /HR
Notabene
Mai 2011

NRK

– Dette var veldig bra. Utrolig treffsikkert til tross for lite forhåndsinformasjon. Vi lo godt i hele 90 minutter – en prestasjon i seg selv.
Vi booker gjerne Henrik igjen til andre samlinger. 

Nina Grann 
Seksjonsleder 
NRK Personalservice

Obos

– Tusen takk for et strålende foredrag i går. Midt i blinken for hva vi jobbet med videre, det ble en flying start på gruppearbeidet.

Og tilbakemeldingene fra de ansatte har vært udelt positive!

Anita J. Vegsgaard
Avdelingsleder forretningsutvikling og fellestjenester
Forvaltningsdivisjonen
OBOS

Oslo Kommune - Forum for økonomistyring

– Henrik Aase framført et morsomt og ironisk innslag på vårt seminar i vinter. Henrik underholdt deltakerne på en nokså morsom måte som ga den enkelte rom for ettertanke med flere gode poenger. Veldig bra i ”den grå hverdagen”, et bra funn!

Mari Lorentzen
FØS – Forum for økonomistyring
Oslo Kommune
Kompetanse- og utviklingsetaten

Oslo Kommune - Rådgivingsløftet i Osloskolen

– Det var unison begeistring for innlegget ditt og det passet som fot i hose i vår sammenheng (samling for rådgivere/veiledere i ungdoms- og videregående skole i Oslo). Vi var samlet til et realt «kick-off», men ikke alle møtte med topp-motivasjon for nye arbeidsoppgaver og utvidet ansvar. Deltakerne visste ikke før 30 minutter før du kom, at punktet MOTIVASJON skulle «foreleses» av en ekstern foredragsholder. «Haka-sleppet» var ganske totalt de første minuttene; HERLIG! Ingen tvil om at seriøst, tankevekkende innhold treffer tilhørerne med dobbelt styrke når det framføres med slik gjøglende humor som du besitter; tenk å le seg skakk av det man egentlig erkjenner som egne svakheter, og samtidig oppleve påfyll av styrke /motivasjon til å ville gjøre noe med disse!

Kjersti Holm Johansen
Arrangementskomiteen
Prosjekt Rådgivingsløftet i Osloskolen

Oslo Kommune - Storbyavdelingen

– Det var en fest med deg i 1,5 timer, perfekt oppkjøring til julebord i vår virksomhet!

Å se seg selv utenfra – bli speilet – kan for mange være ganske prøvende. Du bidro – på en respektfull, kreativ og særdeles humoristisk måte – til å gjøre dette til noe mange av oss allerede ønsker en reprise på. Varmeste anbefalinger fra storbyavdelingen i Oslo kommune. 

Jens Petersen
Oslo Kommune
Storbyavdelingen

Oslo Kommune - Utviklings- og kompetanseetaten

– Oslo kommune skulle avslutte sin innkjøperdag 2009 med et innlegg av den mer inspirerende sorten, og valget falt på Henrik Aase på grunn av gode anbefalinger fra andre. Forventningene var skyhøye og de ble i aller høyeste grad innfridd!

Tilbakemeldingene fra deltakerne (vi hadde en Questback-undersøkelse umiddelbart etter innkjøperdagen) viser et gjennomsnitt på 5,57 av 6 mulige poeng.

Henrik Aase er seriøs og humoristisk på samme tid, han gir av seg selv og sine erfaringer og vi som deltakere sitter igjen med en god følelse. Blant annet fikk vi tips til enkle grep for å snu en kinkig hverdag til noe mer positivt, og til å gjennomføre prosjekter og ikke bare la det bli med planene.

Vi kan på det sterkeste anbefale et nærmere bekjentskap med Henrik Aase og hans inspirerende og motiverende verden.

Takk for flott innlegg!

Vera Hovelsen
Oslo Kommune
Utviklings- og kompetanseetaten

Oslo kommune Bydel Alna

– Takk for et flott foredrag du hadde for oss forrige uke. Du har bare fått positive tilbakemeldinger. Folk syntes du var morsom og lo godt. En sa » Dette er den morsomste jobbdagen jeg har hatt i hele mitt liv». Flere sier at de kjente igjen seg selv og andre i dine fremstillinger.

Dette har resultert i at det er flere tjenestesteder som kunne tenke seg å leie deg inn. 

Mette E Brekke
personalkonsulent
Oslo kommune Bydel Alna
Tlf: 23479946
Desember 2011

Oslo universitetssykehus

– Foredraget som Henrik Aase holdt for ledere ved  Prehopsital divisjon, Ullevål universitetssykehus, var en innertier. Han var engasjerende, motiverende og klarte å skape en entusiasme blant tilhørerne. Dette var en «kraftig» vitamininnsprøytning, som vi kommer til å ha med oss lenge!!

Vi kommer til å bruke Henrik Aase igjen!!

Frode Brenden
HR Sjef
Prehospital divisjon
Oslo universitetssykehus, Ullevål

Oslo Universitetssykehus HF

– Et fyrverkeri av en forestilling! Du formidler et alvorlig budskap på en utrolig engasjerende og morsom måte! Du får oss til å reflektere over egen atferd, egen væremåte, ved å spille de ulike rollene: de negative, de som kan og vet best, de som motarbeider, de som ikke ønsker nytenkning velkommen. Og du tar oss på kornet; alle har vi elementer av dette i oss.

Forestillingen (minner ikke om foredrag i tradisjonell forstand) er utrolig morsom!! Henrik utfordret oss på holdninger og ansvarsfraskrivelse. Og vi lo så tårene trillet – kjente igjen oss selv, i tillegg til en kollega eller to 🙂

Anbefales på det sterkeste for organisasjoner som ønsker å løfte fram en inspirerende kultur hvor medarbeidere trenger å løfte i flokk!

Gjertrud Risnes Spillum
Leder Intern service
Oslo Universitetssykehus HF
Tlf 90 89 50 53
Oktober 2011

 

Politiets Utlendingsenhet

– For Politiets utlendingsenhet leverte Henrik Aase ett freskt foredrag som belyste ganske selvfølgelige ting på en måte som festet seg i hukommelsen. Han ledet oss inn til «virkeligheten» ved å fortelle bilder med ord og lyd. Vi hører ordet «YESS» hjalle i gangene.

Ha en fin dag og takk igjen for ett flott foredrag.

På vegne av administrasjonen
Åse Slåttøy
Seniorkonsulent
Politiets Utlendingsenhet

PROTID Urmakerne

– Protid Urmakerne vet hva vi burde prøve å gjøre bedre for våre kunder. Med Henrik sitt foredrag vet vi hva vi SKAL gjøre og gjennomføre.

Finn Annmark
PROTID Urmakerne

Rema 1000

– Hei, og tusen takk for ett kjempeinspirerende foredrag.

En tankevekker for oss alle, og noe som vi tar med oss videre i hverdagen. Lattermusklene fikk absolutt trent seg i løpet av foredraget. De som ikke har hørt og sett deg før bør absolutt gjøre det :-). Du klarer å feste budskapet på en så enkel og morsom måte at det sitter. Dette er noe alle kjenner seg igjen i, her kan man ikke skyve saken over på sidemann og si at dette gjelder ikke meg.

Vi gir deg våre varmeste anbefalinger.

REMA 1000 region vestre østland
Tone Farnes
Regionssekretær
Tlf: 46 88 87 62
September 2013

Renovasjonsetaten

– Vi hadde reklamert mye for arrangementet med Henrik under parolen «Få inspirasjon med motivator Henrik Aase», og var veldig spent når salen fylte seg nesten helt opp: Ville han innfri? Ville de ansatte like seminaret? Vi bekymret oss helt uten grunn. Det ble en kjempeflott seanse, mye latter og tankevekkende budskap. Alle syns det var storartet, og mente de fikk gode innspill til krevende arbeidsdager.

Bente Flygansvær
Prosjektleder
Renovasjonsetaten

Ringsaker Kommune

– Takk for et morsomt og inspirerende foredrag for våre 60 resultatenhetsledere. Det passet perfekt til vårt temamøte om balansert målstyring.”

Arne Olav Loeng
Rådmann
Ringsaker Kommune
Desember 2006 

– Henrik Aase ER morsom! Ikke bare var dette et stand-up show med stor underholdningsverdi (folk lo seg skakke!), men hans budskap hadde i høyeste grad et faglig innhold og en alvorlig undertone! Motivasjon og endringsvilje kan sitte langt inne hos noen, men måten dette ble fremført på hadde stor gjenkjennelseseffekt og ga rom for ettertanke! Vi har mottatt positive tilbakemeldinger fra våre medarbeidere i lang tid etterpå!

Lars Østby-Deglum 
Eiendomssjef 
og Evy Opheim
Renholdssjef
Ringsaker Kommune
Februar 2008 

– Ringsaker Kommune, Sosiale tjenester, NAV Ringsaker arbeid og NAV Ringsaker trygd avholdt 18/4-07 oppstartsseminar for alle ansatte. Bakgrunnen er opprettelse av NAV-kontor i kommunen, med planlagt oppstart april 2008. Målet for samlingen var bl.a. å bli kjent med hverandre, hvor bl.a. visjoner, mål og verdier for reformen ble presentert. Vi ønsket også å touche temaer som omstilling og motivasjon.

Etter å ha deltatt på ledersamling i Ringsaker kommune, desember 2006, hvor Henrik Aase var foredragsholder, var jeg aldri i tvil om hvem vi skulle rekruttere som inspirator og foredragsholder til seminaret 18/4.

Aase er et fyrverkeri av en foredragsholder som evner å skape glede, glød og begeistring hos samtlige som er tilstede. Innholdsmessig setter han fokus på meget sentrale problemstillinger, og hans fremføring og engasjement har jeg aldri opplevd hos noen annen foredragsholder!”

Med hilsen 
Roy Carstens 
sosialsjef
Ringsaker Kommune
April 2007

Ruseløkka skole

– Vi har fått overveldende positive tilbakemeldinger fra personalet på foredraget ditt! Her er et knippe uttalelser:

 • Han utnyttet alle former for verbale og non-verbale kommunikasjonsevner!
 • Fantastisk motivasjonsøkt!
 • Tankevekkende, både privat og profesjonelt!
 • Foredraget bød på latterkuler, motivasjon, begeistring , undring og refleksjon!
 • Begeistring som smitter – fikk opp humøret og arbeidsgleden!
 • Foredrag som var matnyttig og som kan brukes videre i undervisning og selvutvikling.

Elin Brandsæter
Rektor
Ruseløkka skole
Mob: 40 87 76 97
September 2013

SEB Kort

Henrik Aase var engasjert av oss som konferansier og foredragsholder i forbindelse med Statens reiseseminar 2009. Henrik gjorde en fantastisk god jobb med begge deler, og bandt hele seminaret sammen på en suveren måte. Responsen fra de noe over 100 deltagerne var overveldende underveis, og tilbakemeldingene etter seminaret var at dette var helt i særklasse! Henrik får folk til å glede seg til neste gang han skal snakke, og holdt oss alle både skjerpet og glade gjennom hele seminaret. Han deler rikelig av egne erfaringer, og skaper en gjenkjennelses-effekt hos deltagerne. Han var godt forberedt, profesjonell og med en utsøkt fingerspissfølelse både for deltagernes humør og sin egen rolle.

Vi vil varmt anbefale Henrik som konferansier – en bedre mann til å binde sammen større arrangement er vanskelig å finne!

På vegne av arrangementskomiteen
Nina Brixler
SEB Kort

Sektor EiendomsUtvikling AS

– Hei, og tusen takk for et fantastisk foredrag i går, vi var mektig imponerte! (Vi har hatt besøk av mange dyktige foredragsholdere tidligere, men du stiller virkelig i særklasse, du verden!)

Ha en strålende weekend!

Kathrine K. Tilrem
Eiendomssjef
Sektor EiendomsUtvikling AS

Senter for Statlig Økonomistyring

– Takk for et fantastisk foredrag i går! Du blir stadig sitert her i dag, og jeg hører mye latter men også mer seriøse refleksjoner omkring det du formidlet. 
Jeg har allerede anbefalt deg til mine kolleger ved de andre regionkontorene, som skal ha tilsvarende samlinger.

Hanne Gaaserød 
Regiondirektør 
SSØ Hamar

Senter for Statlig Økonomistyring region Drammen

– Jeg hadde fått anbefalt Henrik Aase fra en kollega og hadde høye forventninger i utgangspunktet. Disse ble absolutt innfridd! Jeg har fått bare positive tilbakemeldinger fra mine ansatte som syntes Henrik klarte å fremføre et viktig budskap på en svært humoristisk måte. Kan absolutt anbefales!

Svein Harsem 
Regiondirektør
Senter for statlig økonomistyring (SSØ) 

Shell/7-eleven

– På begynnelsen av hvert år samles alle butikksjefer og sentralt ansatte i AS Norske Shell retail for å kicke i gang det nye året og lade for et best mulig resultat det året. Denne gang hadde vi truffet innertier ved å samarbeide med Henrik Aase som foredragsholder for å skape en endring i 2013. ”Gjør vi det samme blir resultatene de samme, dette var utgangspunktet” – og Henrik Aase leverte til de grader!

Sjelden har jeg hørt så entusiastiske deltagere under og i lang tid etter ett foredrag. Headlinerne til Henrik går igjen i dagligtalen ute på stasjonene og folk strekker seg virkelig for å lykkes.

Budskapet ble formidlet på en meget underholdende og fengende måte, slik at deltagerne var fremme på stolkanten under hele foredraget – og budskapet ble fanget opp på en måte som gjør at det sitter.

Vi ser at resultatene er bedre i år en på lenge, det er Henrik Aase en medvirkende faktor til!

AS Norske Shell
Kenneth C. Olsen
Kjedeleder Shell/7-eleven
Tlf: 95 04 57 72
Februar 2013

Siemens Healthcare Norge

– Takk Henrik for et strålende foredrag/latterbombe.

Det var mange YES!! i timene etter foredraget. Vi tar med oss dine refleksjoner om mennesketyper og deres evne til å håndtere endring. Flere har gitt tilbakemelding på at de har gått noen selvransakende runder med seg selv. Ser antydning til mer ”skalling” og mindre ”burding”.

Siemens Healthcare Norge
Wes Caple
CEO
November 2012

Sjokoservice / Xocai

– Jeg har fått telefon fra 6 av mine ledere som var på Xocai seminaret i dag, og det var som jeg trodde, de var helt i 100 og kalte deg for et fyrverkeri av dimensjoner de aldri hadde sett maken til. De hadde ikke ledd så mye på mange år, sa de, og en sa til og med at det var bedre en Jerry Seinfeldt Sow han var på i sommer på Telenor arena. De var skjønt enige om at dette var en Wake Up Call og at det var det som skulle til for at de skulle jobbe mer målrettet fremover. Styreformannen vår sa at du var verdt hver eneste krone, men det viste jo jeg fra før da. Jeg ønsket å gi deg en tilbakemelding for man trenger drivstoff på tanken. 

Øyvind Gryttingslien
Platinum Execcutive
Sjokoservice
Oktober 2011

Skedsmo kommune - Eiendomsavdelingen

– Som inspirasjon for den prosessen vår avdeling er inne i, var Henrik Aase hyret inn. Han bidro sterkt til å avrunde en vellykket samling. De humoristiske høydepunktene traff forsamlingens hjerter så vel som hoder. Tilbakemeldingene fra konferansens øvrige fordragsholdere var preget av lettelse over at de slapp å  ”hoppe etter Wirkola”, og de vil for fremtiden å være mer tilbakeholdne med egne forsøk på å presentere vittigheter. Så ved neste samling vil de ikke prøve, men de skal fremføre sine tyngende budskap med humor og snert.

Skedsmo kommune
Eiendomsavdelingen
Thor Enok Lundquist

SpareBank 1 Nord-Norge

– Henrik Aase «leverte varene» og vel så det på vår regionsamling i Hammerfest i januar 2011. Henrik trollbandt tilhørerne med sine treffende og humørfylte karakteristikker og alvorsfylte refleksjoner. Hans foredrag traff de fleste. Blandingen av humor og alvor gjorde dette til en flott start på regionsamlinga. Vi tar med oss hans foredrag til refleksjon og ettertanke og innspill i den endringsprosess vi kontinuerlig står inne i.

SpareBank 1 Nord-Norge
Per Trygve Holmgren
Regiondirektør
Mars 2011

SpareBank1 Nord-Norge

– Tusen takk for et uforglemmelig foredrag sist lørdag – tilbakemeldingene fra deltakerne er udelt positive, og jeg tror vi alle har fått mye å reflektere over.

SpareBank1 Nord-Norge
Geir Bringsli
banksjef Svolvær
Januar 2011

Sparebanken Øst

– Henrik Aase har imponert oss med sin innsikt og formidlingsevne. Alvorlige og viktige temaer blir behandlet med nødvendig respekt og kunnskap samtidig som han evner å fengsle sitt publikum med sin helt unike fremføring.

Pål Strand
Administrerende direktør
Sparebanken Øst

Statens Pensjonskasse

– Tusen takk for et særdeles godt foredrag – og ikke minst for din personlige oppsummering til alle deltagerne.

Statens Pensjonskasse
Lise Løwe
Direktør – kunde- og markedsområdet
Tlf: 93 26 36 42
Juni 2012

Statens Vegvesen

– Tusen takk for et tankevekkende motivasjonsentertainment på Oscarsborg 13.september. Du ga oss mental motoroverhaling, oljeskift og direkte innsprøyting av motivasjonsvæske. Motoroverhalingen ble gjort med humorverktøy og brutale sannhetsskruer.

Vi lo så tårene rant, vi rødmet som en ung brud, vi la oss flate, vi steg til himmels og har ennå ikke gått inn for landing. Heretter burde vi ikke noe som helst, derimot skal vi. Og pokker som vi «skal», «YES»!!!

Bjørn Lillevolden
Seksjonssjef
Internserviceseksjon
Statens vegvesen

Statens Vegvesen Region Nord

– Ditt foredrag på vår avdelingssamling om “å tenke positivt når en ikke har lyst”, var godt likt av alle. Et forholdsvis kjent tema; men vi likte din innfallsvinkel. Humor som virkemiddel ga temaet et ekstra løft og gjorde at budskapet ble lettere å huske.

Åse Annie Opsjøn
Avd. direktør HR- og adm. avd.
Statens Vegvesen Region Nord
September 2011

Statoil Norge AS

– Tusen takk for gode tips!
Du illustrerte (på en utrolig humoristisk måte) holdninger som forekommer så alt for ofte! Du ga oss noe å reflektere over!

Jeg fikk også gleden av å oppleve deg i Stockholm. Fantastisk morsomt!
Håper vi kan trekke på deg når vi starter opplæringsprosessen for piloter i Norge.

Arne Brattetaule
Chief Solution Sales
Statoil Norge AS

Stavanger Kommune

– SFO-ansatte og rektorer i Stavanger kommune takker for underholdende forelesning som har ført til mye refleksjon. Vi koste oss og vi kjente oss igjen i beskrivelsene du ga. Dette skal vi ta med oss i det videre arbeidet.

Torunn S. Dahle
Stavanger Kommune

Stavanger Kommune

– SFO-ansatte og rektorer i Stavanger kommune takker for underholdende forelesning som har ført til mye refleksjon. Vi koste oss og vi kjente oss igjen i beskrivelsene du ga.

Dette skal vi ta med oss i det videre arbeidet!

Torunn S. Dahle
Stavanger Kommune

Storebrand

– Vi i Storebrand takker for samarbeidet rundt flere samlinger for ledere og medarbeidere gjennom 2013. Tilbakemeldingene fra ansatte er meget gode!

Henrik Aase evnet å skape bro mellom konsernets strategiske fokusområder og den enkeltes rolle og drivkraft på en svært humoristisk og selvironisk måte. Blanding av høylytt latter og stille oppmerksomhet gjennom nærmere en time i fullsatt sal er et godt bevis på dette.

På vegne av prosjektgruppen
Kari Corneliussen
Forretningsutvikler
Storebrand
mob: +47 93480595
September 2013

Svenska Statoil AB

– Tack för ett otroligt inspirerande och upplyftande föredrag i samband med vår samling för alla säljare. Temat förändring och motivation passade perfekt in då vi står inför betydande förändringar av vårt sätt att arbeta. Det var verkligen ett uppskattat och tankeväckande inslag som lockade fram mycket skratt mot slutet av dagen!

Pia Agardh 
Projektledare
Svenska Statoil AB

Sætre AS

– Fra tid til annen ønsker vi å gi våre salgsmedarbeidere (salgskonsulenter og salgsfremmere) litt påfyll fra eksterne foredragsholdere. Det er ikke alltid like lett å få tak i de riktige foredragsholderne som klarer å levere budskap som er viktige for oss i en salgshverdag, og som klarer å få tilhørerne helt frem på stolkanten.

For kort tid siden arrangerte Sætre KiMs sin årskonferanse, bestående av salgskonsulenter, salgsfremmere og alle i vår administrasjon. Henrik Aase var invitert til å snakke om adferdsendring. Han leverte et ekstremt motiverende foredrag og noen hovedbudskap som jeg er sikker på at alle tilhørere vil huske i tiden fremover. Jeg er sikker på at flere endrer noen av sine vaner og at mange gjentatte ganger tenker tilbake og vurderer å endre dem. Henrik leverte 60 intense og morsomme minutter, men med en faglig begrunnelse og motiverende grunner til å gå i seg selv og vurdere endring.

Vi benyttet også Henrik tidligere i år som moderator i forbindelse med en workshop med en av våre store kunder. Henrik er knallgod på motivasjon og endringsledelse. Dette opplevde vi som inspirerende, ekstremt morsomt og tankevekkende. Henrik sitt opplegg ifm idègenerering kan også anbefales, hvor de bransjespesifikke utfordringer og innsikt bearbeides i forkant av seansen for å sikre optimal output. Takk for hjelpen!

Fredrik Strømmen
Salgsdirektør
Sætre AS

Takstforum Midt-Norge AS

– Vil takke for et meget underholdende, fengslende og inspirerende foredrag. Det føltes at du traff spikeren på hode til de aller fleste av oss i salen, noe som også ble et samtaleemne senere. Poengene sitter ennå i hodet og popper frem nå og da.

Takk!

Takstforum Midt-Norge AS
Stein Pedersen
April 2012

Telenor Norge

– Direkte: Tusen takk for en helt fantastisk seanse! Folkene våre var nesegrus av beundring! Dette var et realt kick – og noe vi så absolutt trengte!

Indirekte: Vi har gjennom årene opplevd mange flotte motivasjonsforedrag, men dette tok kaka! En herlig blanding av knallgode poenger underbygges med praktiske eksempler, og formidles med et kroppsspråk som jeg knapt har sett make til. Fantastisk – ganske enkelt!

Stein Vidar Loftås
Regiondirektør
Telenor Norge
Tlf: 95 12 65 76
Mai 2012

Telenor Norge AS - Småbedrift og Distribusjon, Business

– Henrik Aases inspirasjonsforedrag i forbindelse med vår høst-kickoff i september 2012 ble strålende mottatt. Han inspirerte forsamlingen og oppnådde veldig bra score på evalueringen.

Eg kan uten tvil anbefale Henrik som inspirasjons-foredragsholder.

Jo Helge Grepstad
Leder Porteføljesalg
Småbedrift og Distribusjon, Business
Telenor Norge AS
September 2012

Terra Forsikring AS

– DETTE VAR HELT TOPP! Med en og en halv time med latter, spøk og alvor ga en god start på dag to på seminaret vårt! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre deltagere.

Vi er kjempefornøyde 🙂

Kjell Bechmann-Pedersen
Produktansvarlig landbruk
Terra Forsikring AS
Mai 2011

Tommen Gram AS

– Hovedkonklusjonen etter Henriks besøk var at dette var et ‘annerledes’ foredrag med lite fokus på salg og markedsføring, men desto større fokus på motivasjon, inspirasjon, engasjement og humor. Det var det vi hadde bedt om! Tiden foredraget tok på ca 1 1/2 time gikk veldig fort og latteren satt løst.

Vinklingen mot de fire ovennevnte momenter var god og skapte nok en masse ettertanke. Alt i alt et inspirerende, motiverende og morsomt innslag.

Alf Harald Jørgensen 
Regionsjef i Midt- og Vest-Norge
Informasjonssjef i TG-Gruppen 
Tommen Gram AS 

Toyota Norge AS

– Som en Mr Bean på speed formelig eksploderte Henrik Aase på scenen. Han inntar rommet fra første sekund, og ved hjelp av et bredt spekter av dramaturgiske teknikker og retoriske virkemidler fører han forsamlingen inn i ulike blindveier, før han – gang på gang – får forsamlingen til å sette den øredøvende latteren i halsen og tenke: Hjelp – det er jo meg han snakker om…

I et foredrag som bølger fram og tilbake mellom selverkjennelse blant tilhørerne – til rungende latter – holder han publikum på pinebenken i hele 90 minutter – mens han åpner opp den babushka-dukken etter den andre av overraskende momenter.

Foredraget jeg overvar for salgssjefene våre hadde mange lag – og passet derfor meget godt på en sammensatt målgruppe, der han i tillegg hele tiden har en undertekst av selvironisk skråblikk på sin egen konsulentrolle.

Budskapet fra Toyota Norge AS ble også sømløst flettet inn.

I kraft av min stilling har jeg opplevd svært mange profilerte foredragsholdere – Henrik Aase er den som på best mulig måte har levert varene!

Henrik Bakken
Opplæringssjef
Toyota Norge AS
Mai 2011

Tromsø kommune

– Tromsø kommune gjennomførte i november 2011 en motivasjonskonferanse for 600 barnehageansatte. Responsen var svært god. Opplevelsen Henrik Aase ga oss gjenspeiler seg i kommentarene fra deltakerne:

«Very good! Fantastisk bra! Utrolig artig og treffende tema. Henrik Aase er en foredragsholder med «guts», han hadde folket med seg hele tiden. Vi fikk mange tankevekkere og mye å jobbe videre med.»

Tromsø kommune
På vegne av de kommunale barnehagene
Kirsti Bangsund
November 2011

Tussa Kraft AS

– Tussa hadde personalsamling for alle tilsette i byrjinga av mai. På slike samlingar brukar vi å ha føredraghaldarar utanfrå for å få positive innspel frå andre enn eigne ”speidarar”. I år var det Henrik Aase som heldt oss interessert lyttande i ein og ein halv time. Han hadde ei inspirerande framføring om skilnadene mellom å vite og gjere. For å få eit betre samsvar mellom det vi veit og det vi gjer, må vi kome bort frå burde prøve og over til skal. Vi må heller ikkje la oss stanse av dårleg humør frå oss sjølve eller andre, kort og godt vi må starte dagen, gå til oppgåva eller utfordringa med slagordet – Jaaaa, eg (vi) skal. Døma som vart brukt for å streke under bodskapen var situasjonar som alle kjende seg att i anten frå privatlivet eller frå arbeid, og dermed vart vi alle lyttande. Framføringa var i tillegg gjort på ein humoristisk måte og det vart mykje latter. Utfordringa vår er å halde bodskapen levande, men med slagordet – Ja, vi skal – får vi ikkje tilbakefall.

Takk til Henrik Aase for eit godt gjennomført oppdrag, og er det andre som spør om mi røynsle, vil eg ikkje nøle med å gi råd om å bruke Henrik Aase.

Elling Dybdal
Konsernsjef
Tussa Kraft AS

Ullevål Universitetssykehus - Portør og Transportavdelingen

– Supert foredrag!! Har fått masse positiv respons. Meget inspirerende. Ser ikke bort fra at vi kontakter deg igjen.

Harald Brekke 
Avdelingssjef Portør og Transportavdelingen 

Ulstein Elektro Installasjon AS

– Etter motivasjonssamlinger på Kiel-fergen samt i vakre Geiranger oppsummerer vi som følger: Sjelden har vi opplevd bedre foredrag.

Med humor og riktige relasjoner lot vi oss alle motivere til forbedrende hverdager og temaer til ettertanke. Anbefales på det sterkeste!

Ulstein Elektro Installasjon AS
Terje Wefring
General Manager
Oktober 2012

Universitet i Tromsø - Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

– Takk for et tankevekkende og morsomt foredrag som ble veldig positivt mottatt av våre ansatte. Vi var mange som kjente oss igjen i situasjonsbeskrivelsene, og begrepene burding, prøving og skalling er noe vi vil ta med oss videre. Foredraget ga oss påfyll og energi og passet godt til våre ansatte!

Anne-Karin Ottesen
Kontorsjef
Institutt for arktisk og marin biologi
Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi
Universitetet i Tromsø
November 2011

Varodd AS

– Takk for at du gjorde årets julelunsj til en fest!!!!!

Lars Trægde
Prosjektleder
Varodd AS

Veidekke ASA

– Henrik!

I gangene gliser og hygger folk seg etter ditt innlegg hos Veidekke i dag. Det kommer inn mailer og direkte kommentarer på et strålende innlegg. (”Bra! Strålende! Takk! Vitamininnsprøytning!” Kjempebra!”). Flere har merket seg og diskuterer substansen, faktum og kjernen i innlegget ditt – det er jo selvsagt veldig viktig. Til og med noen som ikke var til stede kommer bortom og sier det var synd de ikke kunne sette av tiden da de har hørt så mye positivt om seansen.

Vi fikk til en rød tråd i ”3 kapitler” gjennom sikkerhet, helse og arbeidsmiljø i 1,5 timer, med et gjennomgående hovedtema ”det starter med deg selv”. Det var bra.

Veidekke ASA
Marius Michaelsen
Tlf: 93 22 32 54
September 2012

Veidekke ASA

– Takk for godt bidrag til våre Skandinaviske HR- og HMS-samlinger høsten 2010 på Losby Gods! Her er noen sitater fra evalueringene vi gjorde blant deltakerne i etterkant av samlingene:

 • Utrolig engasjerende!  Den beste motivatoren jeg har hørt
 • Underbart avslut på HMS samlingen. Jätte kul, tack för många goda skratt!
 • Fantastisk bruk av humor kombinert med et faglig innhold!
 • Genial. Klar i budskapet på en måte som sitter lenge i
 • Utrolig gøy!
 • Her stemmer liv og lære overens!
 • Helt gal og helt super
 • Er fortsatt støl i lattermusklene
 • Utrolig type! Må jo bare bli positiv 🙂
 • Kjempe bra avslutning! Kunne ikke vært bedre. Man drar fra samling «høyt oppe» og klar for å møte utfordringene som venter der hjemme. 

Bente Lillestøl
Konserndirektør HR, HMS og Miljø
Veidekke ASA

Veidekke Entreprenør AS

– Herlig å kunne le så mye.

Jeg synes det var en sammenhengende god reise fylt av selvfølgeligheter presentert på en måte som fikk oss alle til å tenke oss om. I tillegg ble alle disse hverdagslige temaene fremført på en fantastisk humoristisk måte. Man skal være en rimelig dyktig både skuespiller og humorist for å få med seg mennesker på den måten du gjorde, Henrik. Vi var nok enige alle sammen om at samlingen vår var veldig vellykket. Ofte er det slik at høydepunktet kommer til slutt, og det gjorde det nok denne gangen også. Dog håper jeg at du ikke stjal mer oppmerksomhet enn at de fleste fikk med seg det viktige faglige innholdet som ble presentert tidligere på dagen.

Nok en gang takk for en god og ettertenksom latter.

Veidekke Entreprenør AS
Pål Rogne-Renna
Tlf: 91 57 92 44
November 2011

Veidekke Industri AS

– Stort og hjertelig takk fra alle oss i Veidekke Industri, som fikk gleden av å se ditt ytterst levende kroppsspråk i full utfoldelse på vårt arrangement!

Det var en opplevelse vi aldri glemmer. Takk også for kloke ord om livets realiteter og alt vi kan gjøre noe med. Nå vet vi veldig godt hva vi SKAL prioritere og engasjere oss i fremover 🙂

Veidekke Industri AS
Oktober 2013

Veritas Funksjonærforening

– Takk for sist – det var kjempegøy! Vi har fått bare positive tilbakemeldinger 🙂 Du ga oss en motiverende, og ikke minst utviklende presentasjon om kunsten å inneha kunnskap og forvalte anvendelig kunnskap.

Karen Erichsen
Administrative Officer
Veritas Funksjonærforening

Vestre Viken HF

– Tusen takk for et morsomt og tankevekkende innlegg på vårt seminar for ansatte i april 2013. Du fikk på en inspirerende måte satt fokus på viktige sider ved hvordan vi forholder oss til jobben og våre kolleger. Dette ble gjort på en positivt provoserende måte som fikk alle til å le og nikke gjenkjennende. Vi har senere tatt opp flere av de temaene og poengene du hadde. Ditt innlegg ble svært godt mottatt av alle deltagerne, og vi tror det vil ha langvarig effekt på arbeidsmiljøet i avdelingen.

Marit Kristoffersen
Avdelingssjef
Avdeling for gynekologi og fødselshjelp
Vestre Viken HF
Tlf 92881676
August 2013

Vestre Viken HF

– Tusen takk for et morsomt og tankevekkende innlegg på vårt seminar for ansatte i april 2013. Du fikk på en inspirerende måte satt fokus på viktige sider ved hvordan vi forholder oss til jobben og våre kolleger. Dette ble gjort på en positivt provoserende måte som fikk alle til å le og nikke gjenkjennende. Vi har senere tatt opp flere av de temaene og poengene du hadde. Ditt innlegg ble svært godt mottatt av alle deltagerne, og vi tror det vil ha langvarig effekt på arbeidsmiljøet i avdelingen.

Marit Kristoffersen
Avdelingssjef
Avdeling for gynekologi og fødselshjelp
Vestre Viken HF
Tlf 92881676
August 2013

VIA Egencia Norge

– Som siste foredragsholder på en lang dag oppnår Henrik Aase en score på 5,89 fra alle deltakerne (skala 1-6, hvor 6 er best), det er intet mindre enn imponerende og sier det meste. Synes likevel en av deltakerne oppsummerer foredraget veldig godt i sin kommentar:

«Henrik Aase var supermorsom, lo så jeg grein! 🙂 Og hadde mange gode poeng, vi har gått på jobb i dag og sagt at vi skal gjøre ting (og ikke burde/prøve)…. Yesssss!» 

Rune Feltman
Adm.dir/CEO
VIA Travel Norge
Februar 2011 

VINK Norway AS

– Takk for sist og for et flott foredrag 🙂

Mange som fikk seg både en god latter og flere gode måter å tenke på. Helt klart at du snakket om akkurat det som vi trengte å høre. Du traff blink! Som den som anbefalte deg til dette kick-off må jeg si meg veldig fornøyd 🙂

Camilla Bergan
Administrasjons og markedssekretær
VINK Norway AS
Januar 2011

Økonor Accountor Group

– Aase greide å begeistre 650 av Økonor sine medarbeidere. Han fikk toppscore på sitt foredrag.

Trine Waldahl
Markedssjef
Økonor Accountor Group AS
September 2011

Ørsta Kommune

– Deltakarane på servicekonferansen var svært fornøgd med foredraget ditt. 40 av deltakarane på servicekonferansen leverte evalueringsskjema og 36 av desse gav deg 6 av 6 moglege poeng. Kjempebra!! Vi har hørt berre skryt frå dei andre tilhøyrarane også! Eit utruleg foredrag som gjev eit skråblikk på oss sjølv og ikkje minst korleis vi påverkar kvarandre positivt og negativt. Budskapet var framført treffsikkert og fenga ei samansett forsamling! Vi gjev terningkast 6!!

Kommentarar frå evalueringsskjemaet:

 • Veldig bra!
 • Utrolig inspirerende/motiverende!
 • Supert!
 • 6+
 • 6!!!
 • Veldig bra!

Beste helsing
for arrangører av nettverkskonferansen
Irene Graskopf
Ørsta Kommune

»Tilbake til toppen