Litt om meg

Jeg heter Henrik Aase. Det har du vel egentlig fått med deg allerede. Du har kanskje også fått med deg at jeg er det man kan kalle en profesjonell foredragsholder. Men profesjonell må ikke forveksles med tradisjonell. Siden 1998 har jeg nemlig utarbeidet og gjennomført ca 2000 kursprogrammer og foredrag med motivasjon som overordnet tema. Dette har resultert i littegrann erfaring i hvordan man, på en motiverende måte, kan formidle tanker rundt nettopp motivasjon. Dette har dannet grunnlaget for en finpusset, men annerledes foredragsmodell som baserer seg på humor, innsikt og empati. Det er nemlig gøy å være motivert. Derfor skal det også være gøy å bli motivert. Jeg holder foredrag for medarbeidere i både privat og offentlig sektor, på ledersamlinger og på kundearrangementer for å nevne noe. Der det finnes folk, finnes det også motivasjon å trekke frem.

»Tilbake til toppen